A felemelkedés kezdete

1987. augusztus 16-a rendkívüli napot jelentett a Föld számára. E napon a Föld megmérettetett; s a fátyol túlsó oldalán létező lények legnagyobb meglepetésére és örömére úgy találtuk, hogy bolygótok jóval nagyobb energiaszinttel rendelkezik, mint az várható lett volna. Vajon tudjátok, mi is történt akkor? Dimenziókon átívelő ismereteket fogunk most átadni nektek. Mindegyikőtöknek, minden bolygón élő Embernek, az Angyalok csoportjának, akik vagytok, kikérték a véleményét, hogy neki megfelel-e, ha továbbléptek a következő szintre.

A földi élet jelentősége

Van egy különleges, szentséges hely az Univerzumotokban, miközben úgy tűnik, nagyon közönséges helyen van. Ezt a helyet Földnek nevezik, amelyen angyalok élnek, Emberi Lénynek öltözve. Még az Univerzum puzzle-jét rakosgatják össze, hogy létrehozzák az elmozdulást. „A szabad választás egyedüli bolygójának” hívják és ez az egyetlen, amelyik meg tudja változtatni saját valóságát. Az egyedüli bolygó, melynek lakói ellenőrizni és változtatni tudják valóságuk időkeretét és éppen a dimenzióváltást teremtik. És ez a tény, kedves Emberi Lények, ez a különbség a tegnapi és a mai nap között.

A gyógyulás és gyógyítás új módja

A múltban, aki meg akart gyógyulni, elment a gyógyítóhoz és így szólt: „Van valami nyavalyám, azt szeretném ha meggyógyítanád.” És a gyógyító legjobb tudásának megfelelően mindent megtett, a betegség gyógyításáért. Ma, a gyógyító ezt mondaná: „Nos, neked valóban egy egész-test kiegyensúlyozásra van szükséged. Mert manapság, a benned lévő mesterlétnek kell meggyógyítania a benned lévő betegséget.” Erre a beteg: „Nem, köszönöm, kezeld csak a betegséget kérlek.” Soha többé nem fog így működni a dolog. Azok, akik csupán a betegséget akarják kezelni, el fognak tűnni.

A kozmikus szövedékről

A Kozmikus Szövedék a legnagyobb energia, amit valaha is felfoghatsz. Áthatja a teljes Univerzumot és még ennél is többet. Mindenhol jelen van. Nincs olyan hely, még képzeletben sem – függetlenül attól, melyik dimenzióban keresed, – hogy a Szövedéken kívül legyen. A Kozmikus Szövedék talán az, amit Isten tudatosságának nevezhetnénk, vagy amit fizikának, energiának, vagy ami tartalmazza a tudatos szeretetet.

Az együttérzésről

Bármilyen civilizáció megvilágosodásának mércéje, az maga az együttérzés tényező. Van könyörület abban, amit tesznek, amit terveznek? Léteznek tényleges struktúrák az együttérzésre? Ez az, ami megkülönbözteti az emberiség magas és alacsony tudatosságát.

Az új energia megérkezett

1992. január 11-én, az általatok 11:11-nek nevezett napon a világegyetem egy különleges kódot bocsátott az emberiség rendelkezésére. A kód minden egyes emberhez eljutott, mely hozzávetőleg a következőket közölte biológiai szervezetetekkel: „Átformáljuk a dolgokat, feltárunk előtted egy különleges kaput, s lehetővé tesszük, hogy besétálj rajta.” A kódot a Föld mágneses hálójának erővonalai továbbították minden emberhez, beleérve azokat is, akik még meg sem születtek.

Kozmikus törvények

  1. Soha nem tudtok visszatérni egy kevésbé tudatos állapotba.

  2. A DNS-etek központjában isteniség, szentség van, de csak akkor mutatkozik meg, ha kéritek.

  3. Mélységesen szeretünk benneteket.

  4. Soha többé nem kell megismételnetek semmilyen elkövetkező életidőben azt, amit spirituálisan most tanultok meg ebben az életben, sem pedig a kihívásokat, mindazon dolgokat, amelyeken keresztülmentek.