Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Válaszút előtt álltok. Közületek oly sokan frusztráltak, és ez az, amit ez a váltás kihoz belőletek. A kérdések, amiket feltesztek jók, nagyon jók. Viszont ezek frusztrációhoz is vezetnek amiatt, hogy az a társadalomban élő egyedülálló emberi lény, akit meg akartok változtatni, nem nagyon türelmes. Időnként frusztrációval tele tördelitek a kezeiteket: „Miért vannak úgy a dolgok, ahogy? Nem lehetnének jobbak? Miért nem látja ezt más is?” Elmondom én nektek, hogy miért nem: mert az öreg lélek ebben az energiában egy „futurista”. Ez az, amire gondolok: Képzeljétek most el, hogy mindazok, akik ilyen jóindulatú módon tekintenek rátok, az abban a tényben rejlő békét adják nektek, hogy nem véletlenül vagytok itt. Ittléteteknek oka van!

Azt szeretném, ha elképzelnétek valamit! Képzeljétek el, hogy egy jövőbeni épület építészeti terveit nézitek! Nézitek a terveket, és azt mondjátok: „Aha! Ezt ismerem. Ez jó. Ez jó!” Felismeritek, hogy egy olyan épületet néztek, ami előállítja a saját elektromosságát, vizét, és mindent megcsinál. Egy olyan épületet, ami ökológiailag méltányos és megállja a helyét, valamint tiszteli Gaiát és az emberiséget. Ez egy olyan épület, amelyben úgy tartózkodhattok, hogy közben jó érzésetek van vele kapcsolatban. Vannak olyan épületek, melyek tervei frusztrálnak benneteket. Észlelitek őket, mégis mindaz, amit magatok körül láttok emelkedni nem más, mint csupa öreg épület és az a tény, hogy rosszul csinálják, hogy ez nem helyes. Ez nem korrekt az épületben lévő emberekkel és az épületet megépítő emberekkel szemben sem – rosszul csinálják. Ti rendelkeztek az új ház terveivel. Mit csináltok vele? Ez a futurista amiatt frusztrált, mert az, amit az Akashátoknak nevezünk, ami veletek együtt érkezett, ami felfűzi a leckéiteket, ami ti vagytok, hirtelen látni képes, hogy vannak jobb módszerek is. Hát emiatt vagytok itt.

Mi jó van a frusztráltságban? Hogyan segít az bárkin is? Itt egy régi módszer: kimehettek, táblákat tarthattok, kiabálhattok a régi épületeket építőkre, ha úgy kívánjátok. Elmondom nektek, hogy félre lesztek söpörve. Ez semmire se lesz jó. Azt szeretném, ha az előttetek lévő tervrajzokra összpontosítanátok! Ez az, amiért itt vagytok. Az előttetek lévő tervek lehet, hogy csalókák ugyan, de tudjátok róluk, hogy ez a jobb út. Aztán pedig azt szeretném, ha a felhőkarcoló épülete első emeletének megépítésére koncentrálnátok – csupán az anyagokra, csupán azon hozzátok hasonlóan gondolkodókra, akik jobb ötletekkel rendelkeznek, megértvén azt, hogy egy jó szint elérése eltart egy darabig! A frusztrációtok semmire sem jó addig, amíg proaktivitásra nem sarkall benneteket. Arra irányítsátok a tekinteteteket, hogy miért is születtetek meg, ne pedig arra, hogy frusztráltak legyetek amiatt, mert ti ezt jobban tudjátok! Csak a tervekre koncentráljatok!

Ez metaforikus, nem igaz? Nincs ugyan tervrajz előttetek, de látjátok a jobb módszereket minden dolog elvégzésével kapcsolatban. Látjátok a bolygó működtetésének jobb módszereit. Egy magasabb tudatosságot láttok mindabban, ami a társadalmatokban létezik. Az a ti karmátok, hogy hogyan is építetek fel egy kormányzatot, hogy hogyan rendszerezitek a dolgokat. Ez a ti dolgotok, nem pedig a Teremtőé. Viszont a mai tudatosságotok – ami magasabb, mint valaha is volt korábban – elkezdi felfedni a megfelelőbb eljárásokat. Aztán ti magatok lesztek az új rendszer. Mások is egyet fognak érteni ezzel, és nem mennek ki megállítani a régi rendszert, hanem felépítenek egy újat. Tehát azok, akik ezt látni fogják, így szólnak: „Hűha, ezt úgy fogjuk csinálni, ahogyan ti!” Ti pedig ott ültök és talán azt mondjátok: „Én csupán egy személy vagyok, nem egy építőmunkás. Nem tudom ezt megváltoztatni. Nem tudok ezen változtatni.” Ha így van, akkor nem figyeltetek arra, amit a tudatosság képes véghezvinni. Az hatással tud lenni a körülöttetek lévő földre, az emberekre, azokra az elképzeléseitekre, amelyek kiegyensúlyozottak az új építészeti terv szerinti első szint megteremtése tekintetében. Ez fogja gyümölcsözővé tenni az építőkkel, a kivitelezőkkel és a hivatalokkal való teendőket. Nem azért, mert panaszkodtatok, vagy mert frusztráltak voltatok, hanem a jelenlévő új paradigma miatt, mivel ezen föld valóságának megváltoztatására összpontosítottatok. Látjátok ezt, és megnyugodtok vele kapcsolatban. Elkezdtek keresgélni másokat, akik hasonlóak hozzátok, és így igen hamar egyetértésre juttok.

Kedveseim, ez más, mint ahogyan valaha volt. Egy olyan helyen vagytok, ami a szabad gondolkodás által változást idézett elő az országotokban. Mégpedig azért, mert az emberek rátok néztek, és látták, hogy ez működik. Egy nagyszerű helyen vagytok. Nem kell, hogy frusztráltak legyetek, kedveseim! De ahhoz, hogy megmutassátok a jövőt, építsétek fel az épületet! Itt van az, amit szeretném ha mindannyian ismernétek ebben az üzenetben: van segítségetek! Hányszor kell ezt elmondanom nektek? Noha egy öregebb energiában minden ötletetekkel kapcsolatban küzdenetek kellett, most nem mondhatjátok-e inkább azt, hogy ez ragadós? Olyan, mint egy fülbemászó dal, nem igaz? Vagyis az, amit másoknak javasoltok, rájuk ragad, és azt mondják: „Igen, igazad van! Ugyanezt a dolgot fogjuk támogatni. Ezt fogjuk itt, ott és amott megcsinálni.”

Jóllehet korábban egyedül voltál megvilágosodó, öreg lélek, látszólag viaskodva a családoddal, küzdve a Földdel – mindez változóban van. Ez ragadós dolog. Mások látni fogják, és azt mondják: „Igen, igazad van! Ez egy jobb módszer, ki fogjuk próbálni! Jó, találjunk másokat is!” Utat talál magának minden olyan társadalmi elemhez, amivel kapcsolatban frusztráltak vagytok. Például az energiával, gyógyszerekkel, anyagiakkal, és a kormányzattal kapcsolatos elemekhez. Megtalálja az útját a jövő építésével kapcsolatos jóindulatú, békés hozzáállásotokon keresztül, nem pedig a régire panaszkodás által. A frusztráció nem épít fel semmit.

Ezen a helyen egy kíséret van jelen – kíséret, vagy hívjátok úgy, ahogy akarjátok! Ez most rátok tekint. Azt szeretném, ha most átéreznétek azon jóindulatú energia valóságát ezen a helyen, ami tudja, hogy kik is vagytok! Azt szeretném, ha éreznétek a szeretet sűrűségét! Hívjátok azt akár szeretetnek, elismerésnek, vagy egy mosolygós energiának, az nem gyakorol nyomást rátok, nem vesz rá semmire titeket. Egyszerűen csak azt mondja: „Azt szeretném, ha megpihennél és ellazulnál a karjaimban!” – ez az, amit mond nektek. Azt szeretném, ha úgy éreznéd, hogy rendben vagy! A megfelelő időben, a megfelelő helyen...

A csaták, melyekkel a következő és az azutáni években néztek majd szembe olyanok, amiket végül megnyerhettek – végre valahára. Apránként az építészeti mestermű épületének első szintjét, a Földi békének fogják hívni. Ezt lassan kell csináljátok, apránként! A szinkronicitás fogja elhozni nektek a darabkákat, a részeket, és az embereket, kivéve, ha a frusztrációban fogtok pörögni. A frusztráció körüli pörgésben egyedül lesztek a szobátokban, míg mások felépítik az épületet. Ez egy új paradigma, a reakció egy új módja. Ez a mesterlét, az érettség. Lehetséges, hogy a Világegyetem megteremtője ismer benneteket? Igen kedveseim, a galaxis szeme, maga az univerzum Teremtő Forrásának középpontja most rátok néz. Ti vagytok az egyetlenek a galaxisban, aki jelen pillanatban keresztülmentek ezen.

Azt szeretném, ha mindenre, ami ezen a bolygón történik, körültekintően néznétek, és akkor meg fogjátok látni, hogy egy váltás van folyamatban! Az emberek elkezdenek felébredni és olyan dolgokat felfedni, amik nem helyénvalóak. Olyanokat, amiket a múltban elhallgattak. Elkezditek felnyitni a konzervdobozokat, és csúnya dolgokat találtok bennük. Lesznek olyanok, akik a változásra és az építkezésre szolgáló ürügyként fogják látni ezeket a ronda dolgokat. Aztán lesznek olyanok is, akik, amikor látják ezeket a csúnya dolgokat, kifogásként fogják használni őket a panaszkodáshoz. De a csúnya dolgok meg fognak mutatkozni. A konzervdobozok tulajdonképpen társadalmatok minden aspektusának a nevei. Lassan a becsületességet fogjátok igényelni. Eljön az idő, amikor a politikusaitok tudni fogják, hogy nem lesznek megválaszthatóak, mivel látjátok a tetteiket. Eljön az idő, amikor lesz egy olyan rendszer, ahol nézitek, hogy mit csinálnak és ők tudni is fogják ezt. Változtatni fognak a tevékenységükön, mert olyan módon lesznek megfigyelve, amiket még nem tudok megmagyarázni nektek – mivel olyan új megfigyelési technológiáitok lesznek, amiket még nem ismertek. Ha 25 évvel ezelőtt elmagyaráztam volna nektek, hogy lesz valami olyasmi, amit „közösségi hálózatnak” fognak nevezni, ha megpróbáltam volna azt elmagyarázni nektek, nem tudtam volna megtenni. Nem lehet elmagyarázni azokat a dolgokat, amik 5 lépésnyi távolságra vannak attól, amivel most rendelkeztek. Amikor nem rendelkeztek a 2. és a 3. lépéssel, akkor nem tudtok megérteni egy olyan rendszert, ami a 4. lépéshez vezet. Bizony létezik egy olyan rendszer, ami a 4-eshez vezet, amely meg fogja engedni a számotokra, hogy meglássatok, megvizsgáljatok és megnézzetek mindent, amit a vezetőségetek csinál. Ők is így fogják ezt akarni. Eljön a nap, amikor a tisztesség a megbecsülés szolgálati jelvénye lesz, és ez olyasmi, amire büszkék is vagytok. Amikor mindez már nem arról szól, hogy mennyire lehetnek kapzsiak, vagy hogy mennyit tudnak elrejteni mások elől. Ez olyan réginek, csúnyának és idejemúltnak fog tűnni a számotokra!

Elmondtam nektek, hogy a történelem meg fogja ezt mutatni. Szó szerint lapozni fog egy régebbi módszerről egy újra. Van néhány érkezőben lévő új, az egészséggel kapcsolatos találmány. Az USA-ban olyan struktúrátok van, ami nem fogja hagyni ezt megtörténni, ezért ezek más olyan országokban jöhetnek létre, ahol ez nincs. Azt szeretném, ha készen állnátok erre! Talán a ti struktúrátok is egy napon sértett önérzetből megváltozik majd, látva, hogy más országok jobban csinálták. Azt szeretném, ha készen állnátok erre! Olyan paradigmák léteznek, amikre nem számítotok. Ne zárjátok le a dobozt olyan szorosan, azt gondolván, hogy tudjátok, mi hol van, honnan ered, és mi is fog megtörténni! De tudjátok azt, hogy ez meg fog történni! Ahogy elkezd megtörténni, akkor az meg fogja adni az első emelethez szükséges építőkockákat.

Ne legyetek frusztráltak! Béküljetek meg azzal a ténnyel, hogy a jó helyen vagytok a megfelelő időben, és hogy a jó indokkal, a megfelelő dolgokra gondoltok. Nem fog senki ostorozni vagy elnyomni titeket többé. Nem fognak többé ujjal mutogatni rátok, mondván, hogy flúgosak vagytok. Az emberek el fogják kezdeni értelmét látni annak, amit mondtok. Ismét csak egy futurisztikus nézetet adok át nektek, mivel ti futuristák vagytok. Öreg lelkek, az Akashátok jobb ötletekre ébred rá, és ti vagytok a bolygó „út-mutatói”. Öreg lelkek, ti vagytok a bolygó bölcsessége. Azok vagytok, amit elvárnak tőletek.

Ezek jó hírek ám, nagyon is jó hírek. De hogyan fogjátok fogadni őket? Elmondom nektek, hogy ez a régi egyoldalúság, ami szerint a régi energiában való létben így működnek a dolgok, mindig is így működtek, a múltban is így működtek. Ha így gondolkodtok, akkor bezártátok magatokat egy dobozba. Létezik egy olyan új doboz, aminek nincsenek oldalai, teteje vagy alja. Azt kérjük, hogy egy ilyenbe lépjetek bele, amennyiben mindenképp szükségetek lenne egy dobozra. Korlátok nélküli gondolkodásmód, a dolgok elvégzésének és az elvégzésükhöz szükséges segítség megtalálásának módjai, nem pedig a frusztráció.

2016 érkezőben van. Ennek a számmisztikája a 9-es. Bizonyos dolgok befejezésének éve, amik megtörténnek, valamint olyan egyéb dolgok kinyilatkoztatásáé, amikre nem számítottatok. Ha egy sokkoló kinyilatkoztatással találjátok magatokat szemben, akkor ne dagonyázzatok benne. Nézzetek elébük, és építsetek fel új dolgokat miatta, ahelyett, hogy azokat büntetnétek, akik csinálták! Értitek a különbséget? Hová fogjátok helyezni az energiátokat? Ráépítetek-e a tévedésekre, vagy pedig dagonyázni fogtok bennük? Ez az új paradigma része – az elmozdulás. Az előre mozdulás a megtorpanás és a büntetés helyett. Ez egy vadonatúj elképzelés arról, hogy hol is kellene lennie az energiátoknak. Tudjátok, hogy ez fel fogja gyorsítani a jövőtöket? Ha elkezditek megváltoztatni a történtek paradigmáját, amint hibákat és tévedéseket fedeztek fel. Valami csúnya dolog történik a bolygón, és látjátok is a médiában, hogy ez mit tesz: pörög. Látjátok a híreket, majd a következő napon is ugyanazokat a híreket, aztán a rákövetkezőn is, és így tovább. Az az esemény, ami egyszer megtörtént, történik meg további száz alkalommal. Aztán a tudatosság ezt folytatja, és állandósul. Hát ez az, amiről beszélek. Az előremozdulás és a következő csodálatos dolog meglátása helyett akörül forogtok, hogy mennyire kell féljetek.

Kedveseim, ti vagytok az útmutatók, és van segítségetek. Azt szeretném, ha megéreznétek ahogyan most ezen kíséret megölel benneteket! Azt szeretném, ha megéreznétek annak a tényét, hogy azt mondják: „Jó időben, jó helyen.” Tényleg ott vagytok! Mindannyian különböző utakon jártok, mindannyian –, és mi tudjuk, hogy mik is ezek. A Teremtő, Isten egy darabkájával rendelkeztek magatokban. Minden mester ezt mondta, aki csak ezen a bolygón járt. A mesterek azt kérték tőletek, hogy találjátok meg azt a bennetek lévő érettséget és békességet, ami nem reagálna haraggal, csak olyan tettekkel, melyek jóindulatúak és csodálatosak. Időről-időre ez volt a javaslat, de ez sokszor nem működött. Most azonban fog, mert a fényetek látszódni fog a bolygón. A békés reakciók paradigmája előre mozdul, és a kezdeményező ötleteket sokkalta több ember fogja csodásnak és helyénvalónak látni, mint annak előtte valaha is. Készen állnak arra, amivel ti rendelkeztek. Többekhez beszélek, nemcsak azokhoz, akik ebben a teremben vannak. Ez az üzenet, és ez nem lehet ennél világosabb.

Az idők megváltoztak, de leginkább a sötétség és a fény közötti arány kezdett el elmozdulni, és így a fény áll győzelemre. Az pedig, amit tenni igyekszel megvilágosodó, annyira másként fog látszódni, mint korábban valaha is. Olyan sok segítségetek van! Lesznek olyanok, akik előállnak, és viselni fogják a költségeiteket. Készen állnak rá, és fel is fogjátok fedezni őket. Ez fog szembeszállni azzal a régi paradigmával, ami azt mondja, hogy ez nem történhet meg, mert a „nagy pénzeket” lefoglalják és ez korrupt, úgy ahogy van. Hát várjatok csak, amíg meg nem látjátok a pénzt ott, ahol nem is gondoltátok volna, hogy van. A pénzt, olyan dolgok támogatására, amelyeket korábban sohasem támogattak – mindezt amiatt, hogy megvilágítottátok őket a fénnyel. Mindennek pedig értelme lesz, gazdasági és tisztesség szinten is. Értelme lesz a megváltozó bolygó számára is.

Van néhány olyan dolog, ami meg fog lepni benneteket. Most pedig kapaszkodjatok meg! Nem minden megy majd jól. Néhány dolog visszafelé veszi az irányt. Ha látjátok őket, ne adjátok fel! A sötét oldal keményebben fog nyomulni, ha nyomást gyakoroltok rá. Nem végzett még, de kedveseim, vége lesz. Kitartás! Most jobban szükségünk van a fényetekre, mint valaha is. Figyeltünk meg bolygókat ezen a helyen korábban, tudjuk, hogy mi érkezik. A csata már közel, és ti fogjátok megnyerni. Erősen kell tartsátok azt a fényt, és ne engedjétek elvenni magatoktól! Van támogatásotok, kedveseim. Mögöttetek állunk, csak úgy, mint milliónyi mások, akik még nem kerültek előtérbe, akikkel találkozni fogtok útközben, és megdöbbentek és meglepődtök majd azon, hogy veletek vannak.

Ez a jövő és ez az üzenet is. Azt szeretném, ha másképpen gondolkozva mennétek el erről a helyről, mint ahogyan megérkeztetek! Azt szeretném, ha megkeresnétek a bizonyítékát annak, amiről beszéltem – hogy máshogy is el lehet végezni a dolgokat! Olyan dolgok beszámolóit fogjátok látni, amikre nem számítottatok, és emlékezni fogtok a szavaimra. Ez valóságos, megtörténik, és nem feltétlenül ezoterikus. Köszöntelek egy új világban!

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2015. 12. 13.