A buborékok

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Kedveseim, a társam mindenfelé el fog menni a világba, és olyan üzeneteket fog átadni, melyek ugyanazok. Boldogok vagytok, hogy minden alkalommal egy kicsit másképpen halljátok őket. Vannak olyanok ebben a Brisbane-nek nevezett városban, akik sohasem fogják látni ezt a közvetítést. Vannak olyanok is ebben a városban, akik itt vannak a teremben – és megdöbbennek, hogy a társam milyen gyorsan kezdett el közvetíteni. Ezt már elmondtuk korábban, de ti nem igazán hallottátok meg. Ha rendelkeztek a belső Istennel, akkor a hídon való átkelés egyre könnyebbé és könnyebbé válik, mivel ez egyszerűen csak hozzáférés ahhoz, amivel amúgy is rendelkeztek már. Ez nem néhány távoli hely megközelítése lesz, hogy rátaláljatok pár égi ellenségre, elhozva azt a számotokra. Nem a tudatosságotok megváltozásáról vagy arról szól, hogy másképpen lélegezzetek, hanem annak elfogadásáról, amivel eleve rendelkeztek, ami maga a fény, szépség, együttérzés, öröm és gyógyulás. Mindig ez az üzenet. Az emberek fel akarják címkézni ezeket a közvetítéseket. Hát, megteszik avagy sem, én most adok ennek egyet. Ez egy lineáris vágy: mi is legyen a mai címke? A múltban sohasem csináltam ezt, mert ez annyira lineáris... de meg fogom tenni, és ma ezt a rövidke üzenetet úgy fogjuk elnevezni, hogy „Keressétek a buborékokat!”

A hit rétegeiről akarok beszélni. A dolgok változnak azon tekintetben, hogy mi kerül az emberi lények gondolkodásának, túlélésének útjába. Hadd beszéljek egy régi-régi energiáról, egy hitbéli helyzetről! Igazából, alapvetően két fajta olyan dolog van az életetekben, amik kondicionálnak és meghatároznak benneteket azzal kapcsolatban, hogy mit higgyetek. Az első az, amit tanítottak nektek. Amit például a szüleitek mondtak el nektek a közvetítés során a székben ülő emberről. Amit az iskolában tanultatok erről a lehetőségről, ami éppen most zajlik. Hogy, amit a szervezetekben csináltak, annak talán spirituális mondanivalója volt a számotokra. Bármi is volt ez, az megszilárdult a tudatosságotokba, mert ezeket olyan emberek mondták, akikben megbíztatok. Ezek olyan egyének, akiket szerettetek, és ezért kezditek el felhúzni a hit falát. Ez több is mint, egy fal – ez egy doboz. Majdnem olyan, mintha körülvenne benneteket. A részetekké válik, és ti azáltal lesztek meghatározhatóak, amiben hisztek.

Ha kétségbe vontátok azt, hogy mikor egy politikussal találkoztok és az elmondja nektek miben hisz, vagy melyik párthoz tartozik, akkor épp felfeditek az dobozt. Ők olyanok amilyenek, és így válik a hit doboza a sajátotokká. Ám kedveseim, egy régi energiában többet kell ennél tennetek, mintsem egy dobozba rakni – ezt egy kastélyba kellett beletegyétek. A falaknak erősnek kell lennie, és senki se tudja lerombolni azokat, mert az válik a létezésetekké és a túlélésetekké. Amiben hisztek, azok vagytok.

Mint mindig, vannak olyan öreg lelkek a hallgatóságban, akik nem szükségképpen fognak hinni abban, ami most zajlik amiatt, amit elmondtak nekik. A hit második nézőpontja ezekben a rétegekben a tapasztalatból származik. Amit emiatt megtapasztaltok, az válik a második dobozzá. Néhányan mégis azt mondják, hogy ez a dobozok egy olyan koncentrikus sorozata, aminek sok rétege van – dobozok a dobozokon belül. Először van az, amit elmondtak nektek. Másodszor, amit megtapasztaltatok. Mindezek összekapcsolódnak, hogy formáljanak benneteket. Egy régebbi energiában kedveseim, számítottatok erre. Helyről-helyre mentek, és ez az, amik vagytok.

Kedveseim, az amit az együttérzésről és Istenről tudtok, az, amit talán ténylegesen megtapasztaltatok. Mi történik akkor, mikor olyasvalakivel osztjátok ezt meg, akinek erőteljes a doboza? Elsétálnak a másik irányba. Nem fogják azt mondani, hogy: „Ez nem az, amiben hiszek. De érdekes, mondj többet róla!” Helyette ki fognak zárni az életükből benneteket, mert emiatt fenyegetést jelentetek a túlélési dobozaikra nézve. Ez egy olyan régi energiás tulajdonság, ami maga az emberi természet. Ez a mód, ahogyan a civilizáció működik, és ahogyan versenyez az erőforrásokért. Saját magával veszi körbe önmagát. Biztosítja azt, hogy senki más ne tudjon bejutni és versenyezni vele.

Kedveseim, ez elkezd megváltozni. „Óh Kryon! Mi történik, ha valaki átalakul más gondolkodásúvá? Nem változtatja ez meg a dobozt?” Óh kedveseim, ez annyit tesz, hogy kikerültök az egyik dobozból és belekerültök egy másikba. A folyamatban sok barátot vesztetek el, mert a dobozaik és a ti új dobozotok már nem jönnek ki egymással. Emiatt ott lesztek a dobozokon belüli háborúban, de hát tudjátok, hogy miről is beszélek. A dobozok és a túlélési ösztönük erős, és ez napjainkban is így van. Ám történik ezért néhány érdekes dolog. Hadd mondjak el nektek egyet!

A tudomány részt vesz valami olyasminek a vizsgálatában, amiről sohasem gondoltátok volna, hogy megvizsgálják – az emberi lélekről van szó. Hadd mondjam el nektek nagyon röviden, hogy miért is! Ma később a társam bizonyítékkal is fog szolgálni nektek a főbb intézetek és egyetemek azon felfedezéseiről, hogy a tudatosság megváltoztatja a fizikát. Emiatt a tudatosságnak energiának kell lennie. Tudjátok követni? Ha a tudatosság energia, akkor annak hirtelen engedelmeskednie kell az ismert energiatörvényeknek, ahogyan azt Einstein elhozta a számotokra. Az egyik ezen törvények közül a termodinamika első törvénye, hogy az energiát nem lehet teremteni vagy lerombolni. Mi történik a tudatossággal, ha valaki meghal? Nos, a múltban a termodinamika ezen törvényei szerint, mikor egy emberi lény meghal, nincs semmi gond, mert visszatér a Földhöz. Az energia, ami egy ember volt, és aztán feloldódott. Elfogadott és ismert lehetett, megváltozhatott, de a tudatosság hirtelen elsorvadt? Egyszerűen csak úgy eltűnt? Hová ment? Mit csinált? Ezen kérdések miatt a tudománynak rá kellett tekintenie erre. Ez lett az eredménye: a tudatosságnak energiának kell lennie, és amikor meghaltok, az univerzumhoz tértek vissza. Ez olyannyira jó, amennyire meg tudjátok valósítani. Ez hát az emberi lélek tanulmánya kedveseim. Hadd beszéljek nektek a dobozaik elfogultságáról! Még akkor is, ha tanulmányozzák az emberi lelket, a tudatosság energiáját és a halál utáni életet, azt fogják találni, hogy sohasem vizsgálták meg mindkét módon, csupán csak az egyik irányból. Ez hát az idő öröksége. Sohasem tették fel a kérdést: hogyan ért el az energia hozzátok?

Tehát, megszületik egy gyerek, kap energiát, amit tudatosságnak hívnak. Ez honnan származik? Nem hozhatjátok létre, nem rombolhatjátok le, de valamilyen módon meg kell, hogy kapjátok. Honnan jön? Semmivé lesz majd? Mindezek a dolgokat elkezdik felfedezni. De a doboz szilárd marad még a tudományban is. Olyan érdekes látni a dobozokat megmaradni, mikor felbukkan az igazság. Amikor a baktériumokról sohasem gondolták volna, hogy léteznek, voltak olyanok, akik megmaradtak az elképzelésnél. A mikroszkópok, mikroszondák előtt is éltek és okoztak betegségeket. Aztán felfedezték ezeket és láthatjátok őket. Voltak tudósok, akik azt mondták: „Nem, én még mindig nem hiszek benne.” Mivel a doboz volt a „főnök”. Ma is ilyenekkel rendelkeztek a benneteket ezzel áltató társadalom kapcsán, mivel a dobozuk a „főnök”. Látjátok, hogy hová is akarok ezzel kilyukadni. Tehát, hadd adjak nektek valamit! Meg akarom mutatni számotokra, hogy hogyan is lehet összezúzni, megsemmisíteni egy dobozt. Egy olyan történetet szeretnék átadni, ami túlságosan is mindennapos ebben a világban, ezen a szépséges Földön.

Hadd mutassak be nektek egy nőt! Nincs konkrét neve, mert sok nőt képvisel jelen pillanatban, manapság. Valami olyasmit fogok bemutatni nektek, ami naponta megtörténik ezen a bolygón – minden nap. Ez pedig a doboz összezúzásának az eseménye. Tegyük ezt az embert – akiről beszélni fogok – tudóssá! Mondjuk, hogy ő egy sejtbiológus. Tudja, hogy hogyan is működnek a dolgok. Tudja, hogy mit tud, mert jól tanult, és a doboz erős. Jól végzi a munkáját, és ő egy jó ember. Az 50. évében elkezdte a figyelmét elterelni a megjelenő hasi fájdalmáról. Egy évig nem vett róla tudomást, majd már nem tudott így tenni. Akkor már túl késő volt, mikor felfedezte, hogy mi is az. Három hónapot adtak neki. Ez mindenhol ott van, a betegség mindenhol jelen van. Egy vicces állapotba került. A tagadás az első, a harag a második, aztán elkezdődik az elképesztő félelem. Mivel ez a nő nem hisz a halál utáni életben, így felbukkan valami. Amit el akarok mondani nektek, az ennek a működési módja. Ez ma is pontosan így működik, még akkor is ha a székekben ültök. A fekete az fekete. Elborítja a félelem. Kórházban fekszik. A sötétnél is sötétebb van. Nehéz meghatározni, hogy hogyan is tud a félelem ennyire elragadni benneteket. A kaszás ember megszokott dolog a szobátokban. Semmi sincs ezen túl, csak a sötétség, és a tudatosság tovaszáll. Ez borzasztó, ez rettenetes... ez szörnyű. A sötétség ezen pillanatában, amiben még csak nem is hisztek, hirtelen ott a nyugalom. Hirtelen úgy tűnik, hogy ott a fény és a felszabadulás. Történik valami és felébred. Ráeszmél, hogy a sötétség szétszóródott. Semmit sem tud arról, hogy mi történik. Azt mondják neki, hogy elkezdik vizsgálni a betegséget, de az eltűnt. Ez a spontán gyógyulás és a termodinamika átalakulásának félreértése, ahol a betegség átalakul sejtszerkezetté, egészséggé és új vérsejtekké. Minden olyan dolog, amit tagadtok, vagy amik szerintetek nem történnek meg – azok bizony megtörténnek, mert az egyén annyira rémült volt, hogy ezek mind átalakulnak.

Újra és újra, kórházról kórházra, visszaemlékezve Amerikára, nem fogják megérteni ezt. Ez az emberi lények nagyszerűsége, még ha egy hitetlen is irányítja a saját biológiáját és ebben az esetben a félelem. Mi a helyzet azzal, aki a legmesszebbmenő együttérzéssel rendelkezik, és megérinti a Felsőbb-Énjét? Ugyanaz a dolog. Teljesen fel kell függesszék az eddigi hitüket és ez a dolog újra és újra megtörténik. Nem bizonyítékká válik kedveseim, hanem rejtéllyé, az azok körül lévő dobozok miatt, akik nem értik meg, hogy ezen nő doboza összetört. Összetört ahelyett, hogy elvesztette volna a hitét. Kivéve azt, hogy most egy buborékkal rendelkezik. A buborék minden nap tágítható. Felismeri, hogy nem tudja azt, amit nem tud. Elébe néz azon dolgoknak, amik érkezőben vannak, hogy a hit doboza ne merev legyen többé, hanem átjárható. Ez egy olyan buborék, ami bármerre haladhat és bármekkora méretű lehet. El szeretnék mondani nektek valamit! A bolygó gyermekei buborékkal születnek meg, és nem számít, hogy mit mondtok nekik, kedves nagymama és nagypapa. Én azt mondom, hogy észreveszitek majd ezt. Nem fognak hinni nektek, mert nekik meg kell tapasztalniuk azokat a dolgokat, amik intuitívak a számukra. Egyek azon tudatossággal, ami jobban tudja ezt annál, mintsem felépíteni egy olyan dobozt, ami azt mondja, hogy mindez már ott van.

Elhozom ezt a számotokra, így látni fogjátok ennek az igazi teljességét a mindennapi életben. Csupán a székben ülve hozom el ezt a számotokra. Vajon dobozotok vagy buborékotok van? Úgy határoztatok az elmétekkel, hogy ez mind bolondság, vagy talán – de csak talán – meg tudjátok tartani a hiteteket, viszont tesztek egy féligáteresztő membránt a buborékotokba, így az mindkét irányban – számotokra és mások számára is – haladhat. Aztán egy olyan járművé váltok, ami nyitott az igazságra.

Ami történik, az a termodinamika első törvénye, hogy amivel korábban rendelkeztetek, átalakul. A hitetek energiája aztán áthelyeződik, majd átalakul az elfogadás egy újfajta energiájává. Inkább, mint hogy azt hiszitek, hogy elfogadjátok. Ez az elfogadás egy olyan emberi lényt hoz létre, ami nyitott arra, hogy meggyógyítsa önmagát, valamint az epigenetika elképzelésére is, ahol a sejtek mindannyian hallgatnak a testetek tudatosságára.

Ez messze túlmutat ezen kedveseim. Sokkalta hosszabb ideig tudjátok életben tartani magatokat. Elkezdhetitek használni, és megtehetitek mindezeket a dolgokat, mert nagyszerűek vagytok. Hallottátok ezt korábban Kryontól? Mondtam nektek, hogy körbemegyek a világba a társammal, és átadom ugyanazt az üzenetet. Elfogadás, szépség, együttérzés, és egység. Meg fogjuk teremteni a békét a Földön.

És ez így van.

Kryon


A tudatosság áttekintése

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A közvetítések néha tényekkel, elképzelésekkel, hasonlatokkal, történetekkel érkeznek – néha pedig nem. Időnként szeretettel, együttérzéssel és leleplezéssel. Ez egy közülük. Ez a ma reggel átadott közvetítés folytatása kedveseim. Ha közületek valaki olyan hallgatja ezt, aki nincs itt, de rátalált erre a közvetítésre, ám nem találja meg a reggel átadottat, akkor a rossz helyen keresi – ezek együtt vannak. Folytatni fogom a közvetítést. Hamarosan röviden beszélni fogunk még a tudatosságról és a buborékról. A buborék – ahogy ezen a reggelen meghatároztuk – az, ami a hit dobozából fejlődött ki, és a hit buborékává vált. Egy olyan membránná, amin a dolgok keresztülhaladhatnak. Erről fogunk beszélni egy pillanat múlva.

Kedveseim, ezen a napon felfedtük már a logikát. A logikával még a teremben lévő tudósok is egyet kell, hogy értsenek bizonyos mértékben, és szinte könyörögnek a kérdésért arról, hogy: „Mi is lehet igazából a tudatosság?” A tudósok megmutatták azt, hogy a tudatosság energia. Ez a fizika játszóterén lévő energia, mert tényleg hatással lesz a bolygó Mágneses Hálójára, valamint egyúttal véletlenszerű. Ezek bebizonyítható dolgok, de mégsem ismert, hogy mi is ez igazából. Mi van akkor, ha a tudatosság valami olyasmi, ami olyan helyről származik, ami tulajdonképpen egyáltalán nem is egy hely, hanem egy olyan páratlan és még ismeretlen dimenzió, ami annyira az emberhez tartozik, hogy ezt még csak fel sem tudjátok ismerni?

Az állatoknak van tudatossága? A válasz: igen, de az nem olyan, mint a tiétek. Az állatok szeretnek? Igen! Vonzódnak hozzátok, hogy lássanak és megtapasztaljanak benneteket. A szeretet mestereit látják bennetek. Felismertétek valaha is azt, hogy nincs olyan állat, aki úgy döntött volna, hogy a szeretet mestere legyen? Egy szerető állat nélkül is, ez mind rólatok szól, mivel a csillagokból származó tudatosságot látják bennetek.

Tömören azt mondhatjátok, hogy ez egyedi az emberiség számára. A tömény tudatosság az, ami olyan többdimenziós nézőponttal rendelkezik, ami valami olyanon túlról érkezik, amit nem lesztek képesek kielemezni kedveseim. Amikor elkezditek meghatározni, akkor le fog korlátozni minden fajta vizsgálatot, mert az csak halad tovább. Milyen messze tud eljutni a tudatosság az evolúcióban? Épp csak most kezdtetek el egy olyan tudatossággal rendelkezni, ami információt fog felszedni a jelenlegit megelőző életetek múltjának Akashájából, és bölcsességet fog adni a számotokra. Nemzedékről-nemzedékre az emberiséget békében fogjátok találni. Aztán azt fogjátok megállapítani, hogy az emberiség egy olyan másik úton kezd el fejlődni, aminek nem lesz semmi értelme jelen pillanatban, mert azok az utak még csak nem is léteznek. De végezetül a tudatosság, amit bemutattunk nektek, lehet az a fajta fizika, ami tényleg képes irányítani a körülöttetek lévő dolgokat. A tudatosságotok miért nem hat a bolygóra? A tudatosságotoknak magára a fizikára kellene hatnia. A tudatosságotok lehet, hogy képes egy öntudat nélküli testbe elhelyezni benneteket. Ez a terem is tele van öntudat nélküliekkel. Elcsodálkoztatok-e valaha is azon, hogy a bennszülöttek miért fordultak olyan gyakran az ősökhöz? Mivel látták őket. Érezték őket, mert ez az energia felfedi, hogy hol is vannak, és ez tapintható dolog. Ez a terem olyan energiákkal telített, melyek tudatosabbak, mint maga a múlt. A szerettek és az elvesztettek tudatossága van jelen. Miért lennének itt? Mi lenne az oka annak, hogy eljönnének egy ilyesfajta helyre, ahol egy találkozón ültök? Akkor elmondom nektek, hogy ennek a buborékokhoz van köze.

Kedveseim, ezen a reggelen akkor hagytuk abba a közvetítést, amikor épp felbukkant a buborék, hogy helyettesítse a hit falát. A buborék egyfajta elfogadássá vált. Ennek tulajdonképpen olyan tudatossággal kellene rendelkeznie, mint egy buboréknak. Ha megkérdezitek, hogy: „Kedves Buborék! Ki vagy te? Mi vagy te?” Akkor azt mondaná: „Egy szivacs vagyok és az igazságot keresem ebben a buborékban. El fogom fogadni az igazságomat, hogy az megváltoztassa önmagát.” Lehet, hogy hulló falevéllé, vagy valami más dologgá válik, ahogy keresztüljönnek azok a dolgok a buborékon, amikre nem számítottatok. Mi az, ami keresztül tud jönni a buborékon?

Mi van akkor, ha jelen pillanatban az ősök értékeinek elmúlt energiái fognak keresztüljönni a falatokon, a dobozotokon, vagy a buborékotokon? Megpróbálnak keresztüljutni azért, hogy azt mondják nektek: „Figyeljetek! Figyeljetek! Figyeljetek!” Történik valami ezen a bolygón, és szükségetek lesz ránk. Történik valami ezen a bolygón, és mi többé nem tudunk egyedül lenni. Ahol is az anya, az apa, a fivér és a nővér, illetve mindazok bölcsességével kell majd rendelkezzetek, akik benne vannak a buborékotokban. Nos, Gaia, a szeretet, és Kogi mama tudatosságával kell rendelkezzetek. Ez magából a Földből jön a buborékotokba olyan módon, ami biztosítja az egységet mindennel – minden egy. Tehát, ahogy sétáltok a bolygón, érzitek mindannyiukat. Ez sokkal másabb, mint a hit fala, nem igaz?

De ez még mindig meghatároz bennetek kedveseim... mert ez a buborék, ami aztán elfogadja a Föld, a Felsőbb-Énetek, az őseitek, és a létező rokonaitok szeretetét, mindezek egy kiegyensúlyozott emberiséget hoznak létre. Ne féljetek! Ezt semmi sem lyukaszthatja ki kedveseim. Nincs olyan mennyiségű sötétség, ami keresztüljuthatna rajta.

Hallottatok a Merkabáról? Ez valami olyasmi, ami 8 méter átmérőben vesz körül benneteket, és egyben a spiritualitás járműve, amelyben benne járkáltok. Ez nem a buborékotok – az a tudatosságotok. A Merkaba a spirituális járművetek. Ez az, amin belül él a Felsőbb-Én, s maga a DNS-etek teljes mintázata. Elmondom nektek, az olyan fényt kezdett el generálni, amivel sohasem rendelkezett azelőtt. Vannak olyanok, akik azt mondják: „Kryon! Én félek a sötét dolgoktól.” Ez egy régi elfogultság. Hogyan is félhetnétek, mikor nálatok vannak a fáklyák? Ahol ott vannak ezen fáklyák fényei, ott nem lehet sötétség. Mindegyikőtök egyenként rendelkezik egy Merkabával, melyek olyan fénnyel kezdenek el ragyogni, hogy a sötétség elmenekül. Elűzi a sötétséget. Amerre csak jártok, a sötétség fogyatkozni fog. Ez az új ember, mivel olyan buborékotok van, ami készen áll erre, és azon dolgokra, melyekre nem számítotok. Ez nem állítja meg a hit buborékjának útját. Egy olyan membránnal rendelkezik, ami hagyja keresztülhaladni és átáramolni önmagán azokat a dolgokat, amik olyan területről érkeznek, amire valóban szükségetek van: több szeretet, több együttérzés, több bölcsesség, több megértés. Ez hát az, amit megteremt a buborék: a változás elfogadását.

Kedveseim, mondok én nektek valamit. Az öreg lélek tényleg készen áll erre. Közületek néhányan – akik jelen pillanatban most itt ülnek a székekben – készen állnak erre. Talán ez az, amiért eljöttetek... és az ezoterika elkezdi megváltoztatni azt az emberiséget, amelyben éltek. Ez az, amiért a székekben ültök, és így hallhatjátok ezt. A lineáris emberi lénynek van rá hajlandósága, hogy a találkozó végén kiszálljon a székből, és azt mondja: „Ez egy nagyszerű összejövetel volt.” Az is volt. Mitől féltek hát? Attól féltek, hogy túlságosan szeretve vagytok? Mitől féltek? Attól, hogy nem lesztek képesek elfogadni azt, amit én és az elvesztett jelenlévő szerettek mondanak nektek? Ettől féltek?

A szabad választással az univerzum mérhetetlen szeretete áll a rendelkezésetekre. Isten széttárt kezekkel mondja azt, hogy: „Több is van itt még, mint amiről tudtok.” A teremben minden székben lévő probléma megoldható – mindegyik. Nem számít, hogy mit mondtak nektek. Nem számít, hogy mit gondoltok kedveseim. Olyan sok minden van itt még a számotokra. Ez lenne hát azon elfogadó buborék, ami kisétál ebből a teremből és azt mondja: „Ezt vagy valami jobbat! Hozz el mindent, mert én végeztem a falak építésével! Buborékot akarok! Élhetünk úgy, hogy lehetnek olyan felfokozott és kiterjesztett dolgaink, amik újak és nem fognak bántani bennünket. Nem kell megbántsam a barátaimat azért, mert több szeretetet fogadok be. Nem kell protestálnom. Nem kell evangelizálnom. Minden, amit tennem kell, az a szeretet, és kiegyensúlyozott módon haladni lépésről-lépésre, helyről-helyre.” A gyerekek és az állatok ezt meg fogják látni. A körülöttetek lévők is látni fogják, sőt még a növények is tudni fognak róla. Ez tény, és ennek ez a mélysége.

Mi van a fejekben? Ez az, amiért itt vagytok. Ez nem egy hosszú üzenet. Ezért akartam, hogy itt legyetek. Talán csak néhány újra megismétlendő üzenet maradt már, de ezeket újra hallanotok kell, mert ez azt mondja el nektek, hogy nagyszerűek vagytok – mindannyian. Így születtek, szabad választással, hogy kiteljesítsétek azt – ahelyett, hogy félelemmel és sötétséggel telítve magatokba fordulnátok, ahogy azt közületek néhányan teszik is.

Itt az ideje kitörni ebből. Ez egy jó idő erre, ahol is jelen pillanatban koherencia van a teremben. Vannak olyanok, akik segítenek, ha megengeditek számukra, és még csak találkoznotok, megismerkednetek sem kell velük. Lehet segíteni egymáson egyszerűen azáltal, hogy a másik Merkabájában ültök, illetve azon koherencián keresztül, ami ebben a teremben termelődött, és ami túlhalad mindazon dolgokon, amik lehetségesek lennének.

Nehéz elhinni, hogy ez nem így van. Vannak mások ebben a galaxisban, akik tudják, hogy most mit gondoltok. Figyelik ezt a bolygót, figyelik a koherenciát, és ünnepelnek, mert kitörtetek a normából és elhagytátok 2012-t. Ez hát az igazság, és egy napon ez vissza is lesz igazolva.

Itt lesztek kedveseim, mindannyian. Lehet, hogy egy kicsit másként, de itt lesztek. Szépséges a létező rendszer, gyönyörűséges. Telítve célokkal, szeretettel, együttérzéssel, logikával és okokkal a számotokra. Ez Kryon tanítása, és mindig is ez lesz. Hagyjuk az embert, -aki hallgatja, értelmezi és megérti ezt, – hogy végül más lehessen, mint mikor eljött!

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2018. 11. 17.