A Lemúriai Női Testvériség számára szóló Kryon közvetítés – Miami, 2018.12.15.

Üdvözöllek benneteket kedves Csillag Nővérek, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez a közvetítés a Lemúriai Női Testvériség egyik alkalma során hangzik el. Ez más, mint a mai nap többi közvetítése. A társam félreáll – ezt a kifejezést használtuk már korábban is. Azt jelenti, hogy a székben ülő férfi ebből semmire sem fog emlékezni. Ez a nemetek iránti tiszteletadásból fakad, kedves Nővérek. Ezen pár percben ezt ne egy férfi hangjaként hallgassátok!

Ez az üzenet egy olyan gyönyörű helyről érkezik, amit nehéz leírni a számotokra. A fátyol túloldalának nevezitek, de nem az – mert itt van. Kedveseim, a fátyol túloldala veletek tart mindenhova, megérinthetik bármikor, amikor csak akarjátok. Ez az, ahogy a többdimenziós dolgok működnek.

Ez a nemetek mélységes volta. Ti vagytok a bolygó életadói. A szülés valóban különleges dolog, de sokkalta többet hordoztok magatokban ennél. Együttérzésre lettetek megtervezve. Maga a nemetek úgy lett megtervezve, hogy ránéztek egy csecsemőre és tudjátok, hogy mit is akar. Minden jelenlévő anya tudja ezt. Leteszitek aludni a gyermeketeket, átmentek a másik szobába, teszitek a dolgotokat és hirtelen valami megszólal bennetek: „menj és nézz rá”. Ti pedig mentek. A kisbabának szüksége van rátok. Talán helyváltoztatást, pelenkacserét, vagy egyszerűen csak az anya együttérzését igényli. Olyan módon kapcsolódtok a gyermekhez, ahogy más ember nem tud, hacsak nem anyák ők is.

Korábban a nap folyamán azt mondtam a teremben lévőknek, hogy ajándékozzák meg magukat. Hogy ebben az ünnepi időszakban adjanak maguknak ajándékot. Hét ajándékról beszéltünk (utalás A hét ajándék című közvetítésre – a ford.) 2018 decemberét írjuk. Itt ülök mindannyiótok előtt, arra kérve titeket, hogy találjatok egy ajándékot. Óh, de ez más, mert olyasvalamiről van szó, ami a legtöbbetekben már ott van bent. Beszéltünk már korábban annak logikájáról: lehetséges-e az, hogy nők voltatok Lemúriában? A 30-40.000 évet átívelő logika pedig azt mondaná: nem, most egyesek férfiakként, mások pedig nőként élnek.

Ez hibás állítás. Emlékezzetek rá, hogy elterveztétek az ittléteteteket! Mindannyian részt vettetek egy tervezési ülésen, ami szerint: amennyiben a Föld civilizációja túlhalad 2012-n, akkor nőkként kell élnetek. Így hát nem véletlen, hogy mindannyian nőkként tértetek vissza ebben az életben, mivel a bolygó most igényli ezt az együttérzést. Sőt még ennél is jobban arra van szüksége, hogy emlékezzetek valamire. Szeretném, ha fontolóra vennétek egy ajándékot önmagatok számára! Egy pillanat, és lefestek egy képet erről az ajándékról.

Érdekes az emberi memória. Sokan emlékeznek vissza a gyermekkorukra, ám csak kevesen a kisbabakorotokra – arra, hogy milyen az édesanyátok szemébe nézni. Vannak köztetek, akiknek még él az édesanyja, másoknak nem. Amikor az anyaságról beszélek, elfogultak vagytok. Ahhoz viszonyítotok, amit ismertek: a saját édesanyátokhoz. Felnőttként jobban emlékeztek az édesanyátokra, jobban, mint gyermekként. Nos, arra kérlek benneteket, hogy felejtsétek el ezt az elfogultságot egy pillanatra! Úgy gondolom, fogékonyabbak vagytok arra, hogy milyen anyának lenni. Azoknak itt a teremben, akik maguk is anyák: emlékeztek-e arra, milyen érzés volt a kisbabátok szemébe nézni első alkalommal, amikor felismertétek a felé irányuló szeretetet és együttérzést, ami belőletek fakadt? Tartsátok ki ezt a gondolatot, és lássátok magatok előtt, ahogy egy már egy picivel nagyobb! Milyen érzés volt ez, amikor hat hónapos, amikor egyéves volt? Ezek az értékes évek. Az, ahogy issza minden szavatokat, amikor rátok tekintve a szereteten kívül mást nem is lát. Ez az, amit szeretném, ha felidéznétek, amiatt amivel folytatom a mondandómat!

Egytől-egyig mindenki közületek ismert egy lemúriai Csillag Anyát. Ő a csillagok szülötte volt, nagyon különbözött tőletek. A lábainál ültetek, talán nem ő hozott a világra benneteket, bár vannak néhányan, akiket igen – ám az is lehet, hogy nem. Kisgyermekként mégis ott ültetek a lábaiknál, hogy hozzászokjatok az energiájukhoz. Ezt még nem mondtam el nektek, de érezhettétek őket. Olyan energiamezővel rendelkeztek, ami mindenki másétól különbözött a bolygón. Tudtátok, hogy mikor jöttek be a szobába, vagy mikor ültek le. Sohasem felejtitek el a hangjukat, és mi elmondtuk már, hogy miért: a hangszálaik mások voltak. A hangjuk olyan volt, amilyet egyetlen ember sem tud kiadni – énekeltek nektek. Ezt az éneklést sosem felejtitek el. Az egész oka, amiért ott voltatok az volt, hogy elkezdjétek tőlük befogadni a gyönyörű, együttérző igazságot.

Beszéltünk már a tanításukról, de tudtátok, hogy kisgyermekként már bemutattak titeket nekik? Hozzá kellett szoknotok az energiájukhoz. Voltatok valaha olyan valaki társaságában, akinek az energiája szeretetet sugárzott? A történelmetek beszél a szeretet mesteréről. Azt mondják, bárhova is ment, az állatok vonzódtak hozzá, követték, az emberek pedig nem tudtak betelni ettől az energiától. A lábánál ültek, többre vágyva, mert volt benne valami – valami nagyon különleges. Ezzel rendelkezik a Csillag Anya is. Szeretném, ha megajándékoznátok magatokat ezzel! Szeretném, ha visszaemlékeznétek rá, mivel mindannyian megtapasztaltátok már! Ez az, amit az Akashátokban őriztek, és ez az, ami most a legnagyobb ajándék a bolygó számára: az együttérzés és igazság.

Ezt próbálgatván hajlamosak vagytok azt mondani: „Nem vagyok képes visszaemlékezni erre.” Ne gondoljátok ezt túl kedveseim! Szeretném, ha a kép energiájára emlékeznétek! Túlságosan erősen próbáltok egy olyan interdimenzionális helyre eljutni, melyet nem értetek. Tehát ehelyett álljunk meg egy pillanatra! Szeretném, ha elképzelnétek a legnagyobb együttérzést, amit valaha ismertetek, a legbékésebb érzést, amit valaha éreztetek, a legnagyobb feloldást, amiben valaha csak részetek volt! Ez az érzés a Csillag Anya. A kisgyermekeket vonzotta ez, mivel ők nincsenek olyan távol a fátyol túloldalától. Szeretném, ha erre a lehetőségre ráéreznétek itt! Amikor pedig képesek vagytok erre, az a mai nap ajándéka a számotokra.

Tudtátok, hogy a Csillag Anyák közül néhányan azóta is itt vannak? Tudjátok, hogy ezen Csillag Anyák közül néhányan többdimenziósak? Tudtátok, hogy néhányan közülük azért maradtak itt, hogy meglássák, eljön-e a felébredés? Ez itt a felébredés. A Lemúriai Női Testvériség kezdete elérkezett. Ti vagytok az egyedüli emberek, akik megtapasztalták a Csillag Anyákat. Ajándékozzátok most meg magatokat! Szeretném, ha megpróbálnátok felidézni azt az érzést, amivel kisgyermekként vonzódtatok ehhez!

Ez az amit meg fogtok teremteni a bolygón: együttérzés. Napról-napra történik majd, és elő fog fordulni, hogy próbálkozásaitok kudarcba fulladnak. Viszont ez normális dolog, mert a végén megértitek, hogy miért vagytok itt. Ne felejtsétek: az egyik legnagyobb ajándék a lemúriai nő számára az, hogy itt van 2018-ban és emlékszik – nem a képre, nem arra, hogy milyen volt a kinézetük, hanem arra, hogy milyen érzés is volt egy olyan Csillag Teremtmény közelében lenni, aki szeretettel és együttérzéssel hintette el az emberiség magvait!

Legyetek áldottak, Csillag Nővérek, azért, amit magatokban hordoztok!

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2018. 12. 15.