Gyakori kérdések

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A helyiség energiája be van állítva. Ha leveted az értelmed pajzsát, amit magad körül cipelsz és beengeded a nagyobb igazság lehetőségét, vajon hová vezet az, amikor ezt elhagyod? Megengeded talán, hogy egy mag kicsírázzon, hogy egy lehetőség, ami a bolygó a folyamatban újrakalibrálja magát? Talán úgy véled, mindez véletlen és semmi hatással sincs rád?

Elmondom neked újra kedvesem, hogy te, aki itt ülsz sámán vagy és még csak nem is tudsz róla. Eljöttél ide és leültél erre a székre és ez még egyszer soha nem fog így megtörténni veled. Ez a megnyílás, a lehetőség alkalma miatt van így.

Tudom, hogy ki van itt és tudom, hogy ki figyel erre az üzenetre. Válaszolni fogunk néhány kérdésre, amelyeket olyanok tettek fel, akik nem öreg lelkek. A válaszok mindannyiótokat szolgálni fogják, akik látják, olvassák és hallgatják ezt az üzenetet a jövőtökben – ami nekem a most. Ez zavarbaejtő lehet, pedig már sokszor elmondtam nektek, hogy tudom, hogy ki az, aki figyel. Tudom, hogy ki az, aki olvas. Nem létezik idő a függönynek azon az oldalán, ahol én vagyok. Csak lehetőség van és az, hogy a lehetőség megvalósul a mostban. Hetekbe telhet, mire ez az üzenet átírásra kerül. De az átírás és minden szerkesztés illetve kiadás után, írott formában lesz. Valójában, valaki éppen most olvassa és én látom őt, ahogyan ezt teszi. Mindez furcsán hangozhat azok számára, akik most itt ülnek.

Vegyünk egy olvasót, akinek éppen most kell látnia ezeket a szavakat és én tudom, hogy kicsoda ő. A lehetőség olyan erős, hogy azt mondhatom, ez az én valóságom. Számomra ez már megvalósult. Látod, éppen olvasol, ugye? Így tehát igazam van, hiszen ismerlek téged. A teremben ülők számára ez még a jövő. Ez az én valóságom – az én többdimenziós valóságom, melyet nem tudok veletek megosztani. Ezért én képes vagyok adni neked pár előrejelzést. Nem gyakorlati tényeket, csak egy lehetséges valóságot, mivel én tudom, hogy mire gondolsz éppen és mi az, amit megtehetsz.

Kérdések

Itt vannak a nagyközönség kérdései, melyek nem feltétlenül fénymunkásoktól, vagy öreg lelkektől származnak. Egy hete, vagy korábban átadtam nektek egy közvetítést „A hat kérdés” címmel. A partnerem – aki mérnökember – rögzítette, de a készülék elromlott. Ez zavarta őt, mert nagyon ért ezekhez a technikai dolgokhoz és ilyen még nem történt vele. Tanácstalan volt ezzel kapcsolatban, mert úgy érezte, hogy jó munkát végzett a közvetítéssel. Nem minden az, aminek látszik. Bármennyire is fizikai eszköz a hangfelvevő, azért könnyű azt megállítani. Mi valójában ezt akartuk közvetíteni és nem azt, amit a partnerem szeretett volna. Tehát, ez amit olvasol az, amit mi akartuk.

Első kérdés: Miért vagyunk olyan boldogtalanok?

„Kryon! Boldogtalanság van ezen a bolygón. A boldogtalanság boldogtalanságot szül. Az emberek frusztráltan járkálnak. Nem úgy tűnik, hogy fejlődne a bolygó, amikor olyan sok szenvedés van jelen. Beszélsz azokhoz, akik elvesztették otthonaikat ebben az államban és beszélsz azokhoz, akik egy cunamiban vesztették el a rokonaikat. Ők kezüket tördelve kérdezik, hogy mit csinálnak rosszul. Miért van olyan nagy boldogtalanság? Hogyan jelenthet ez jó hírt a bolygónak?”

Olyan nehéz erre válaszolni, mert ez azt igényli, hogy megértsd a valóságról alkotott különböző gondolkodásmódokat, amik elkezdenek megtörténni. A valóságról alkotott gondolkodásmód, amit már ismersz – amelyet mi 3D-ként fogunk hívni –, olyan sekélyes, hogy nem fogja és abszolút nem is engedi meg számodra azt az örömöt, amelyet a többdimenziós valóság adhat. Ezt nehéz elmagyarázni. Fekete-fehérben látsz, miközben a Föld színes.

Isten szeretete nem összpontosul saját magára a 3D-ben. Isten szeretete egy többdimenziós helyen összpontosul saját magára, ahol az angyalok élnek. Minden egyes mester tudja ezt. Minden egyes ember, aki látott már angyalt, aki eljött hozzá, tudja, hogy ez a színjátszó színű forgó energia, keresztülhatol a falakon. Nincs bőr, szárnyak és glória. Ennek a többdimenziós energiának a meglátása gyakran rémisztő egy 3D-s embernek, így az emberek gyakran rogynak térdre félelmükben.

Tehát nem számít Mohammed a barlangban, vagy Mózes az égő csipkebokorral, mert ezek az angyali tulajdonságok nem léteznek a 3D-ben, sem az általad elképzeld istenségben. Boldogságot akarsz ember? Jobban tennéd, ha megkeresnéd magadban a többdimenziós Istent. A gondolkodásmód változik. Ez többdimenziós, nem 1D-s. El kell kezdened elmozdulnod erről a gondolkodásmódról, ami korlátozza minden tettedet az azonosság és az egyedülállóság valóságában afelé, amely megnyitja a minden megváltozásának a lehetőségét.

A lehetőségek meg tudják változtatni az életedet, azt, hogy hogyan reagálj dolgokra, hogy kinek gondolod magadat és, hogy kinek is születtél meg. Mindezen információ újraírható lelked energiájában, bele egy többdimenziós gondolkodásmódba, amely tartalmazza Isten szeretetét és a pillanat örömét.

Miről is beszélek neked? Arról, hogy boldogtalan maradsz kedvesem, ha csak olvasod és hallod ezt az üzenetet anélkül, hogy eldöntenéd, végre befelé fordulsz és megtalálod magadban az istenit. Ez olyan új gondolkodást igényel, mely kitör elméd 3D-s dobozából. Ez többdimenziós gondolkodást igényel, melynek megkezdéséről már olyan sokszor beszéltünk. Máskülönben egyszerűen tovább fog sz dagonyázni a körülötted lévő zűrzavar drámájában.

A bolygó mesterei megmutatták ezt neked. Játszottak a fizikaival és az élettel. Még a halált is felülmúlták. Aztán hozzád fordulnak és azt mondják: „Ez az, amit Isten tesz és te Isten vagy”. Azt mondták neked, hogy hegyeket tudnál mozgatni és meg is tudsz. Beszéltünk a tudatosság változásáról, hogy egy bolygó megváltozik abból, hogy mindig önmagával harcoljon, olyanná, amely végül ki fog békülni önmagával.

Gondolod, hogy mindez könnyen és másnapra megtörténik? Ez az első év (2012) és van még 18 évetek, hogy elvessétek a magokat és még két generáció, akik követik az eseményeket. Így dolgozik az emberi tudatosság. Ez lassú és te türelmetlen vagy. Szintén emiatt van ennyi boldogtalanság ebben a pillanatban. A régi energia türelmetlen, félreértő, azonnali eredményt akar és örül mindaddig, amíg azt gondolod, hogy Isten segít majd neked. Aztán amikor nem az történik meg, ahogyan azt gondoltad, hogy annak meg kellene történnie, azt mondod: „Nos, tudtam, hogy így lesz”.

Mondd csak! Ez egy vállalás vagy csak egy ábránd? Ez a kommunikáció túl erős a számodra? Az én szeretetemben azt mondom neked, hogy csodálatos vagy belül és itt az ideje, hogy ezt te is felfedezd. Amikor rátalálsz, a dolgok megváltoznak benned. Nem leszel olyan mérges, nem leszel olyan depressziós és nem fogsz olyan sok mindenre reagálni. Akkor, mikor az emberek meglátnak majd az új állapotodban, azt mondják: „Tudod, valahogy más vagy. Nem vagy olyan mérges, nem is reagálsz. Mit találtál meg? Én is meg akarom!” És ez az, ahogyan elkezdődik.

Amikor a bölcsesség és a könyörület fénye ragyog belőled, mások meglátják ezt és azt akarják, hogy ők is ilyenek legyenek, mert ez egyszerűen csodálatos, békés és olyan megelégedett. Újra megkérdezzük: amikor mesterek között éltél – bármelyikükkel is –, mit éreztél? Rádnéztek és megsemmisítettek? Rossz dolgokat mondtak neked, vagy éreztették veled, hogy mennyire csekély vagy? A válasz nem. Rádnéztek, szerettek téged, te pedig néma voltál. Néhányan ott voltatok és emlékeztek. Mindössze annyit akartál, hogy velük légy, a lábaiknál. Egy mező vette őket körül és ha a közelükbe kerültél, te is részesültél belőle. Ez az emberben lévő isteni szeretet, amely sugározza az isteniséget és elülteti benned a felemelkedés magjait.

Tehát a válasz a valóság érzékelése. Amikor a mesterek a Földön jártak, még sötétebb volt. De ők csak Isten szeretetét látták. Ez a szabad választásod, hogy boldogtalan légy, egy áldozat légy és dagonyázz a drámában. De az igazság az, hogy Isten könyörülete teljesen körbevesz téged és csak arra vár, hogy felfedezd. Ez volt az első kérdés.

Második kérdés: Mi történik, amikor meghalsz?

Ez olyan bonyolult, de felosztom ezt a kérdést két spirituális részre. Egy ember halála, ahogyan azt itt a teremben ülők is megtapasztalták, nem a vég. Ez egy intuitív dolog benned, mert már keresztülmentél rajta korábban. De az igazság el van rejtve a felszín alatt. Valójában nem vagy egészen biztos abban, hogy mi fog veled történni ilyenkor, de az intuíciód azt súgja neked, hogy ez nem a vég.

A halálban nincs szálka. Számodra legalábbis. De a körülötted lévők számára van. Tehát az első dolog, amit el akarok mondani neked a halálról, az az, hogy a körülötted lévők gyakran szenvednek. Néha ez helyénvaló, hogy térdre kényszerítse őket, különösen, amikor túl hamar távozol. Néha azért, hogy felfedezzék, hogy mi van bennük, hihetetlen spirituális megnyugvás. Majd felismerjék azt, hogy a halálod a megvilágosodásuk katalizátora volt. Érted ezt a folyamatot? Néha partnerek vagytok ebben, hogy az előre megkötött megállapodás szerinti lehetőséggel segítsétek egymást, még az emberi halálon keresztül is. Tehát ez egyáltalán nem olyan valami, amit gyászolni kell. Gyakran ez a méltó befejezése egy csodálatos egyezségnek.

Mi történik veled fizikai szempontból, amikor meghalsz? Ez könnyű – visszatérsz a Föld porába. Mi az, amit még tudni akarsz? A testeddel kapcsolatban? Egyszerű, hiszen ez csak Gaia folyamatának része. De hadd beszéljek neked az átmenet pillanatáról. Elveszítesz három uncia (kb. 85g) valamit, amiről nem is tudtál. A három uncia kvantum információ. Ez a kvantum része a spirituális magodnak, mindaz ami valaha voltál. Ez nem felkerül, hanem lefelé. Visszakerül a Teremtés Barlangjába és azon túlra.

Már beszéltünk erről neked korábban. Az egyik része a Kristályrácsba kerül. Néhány része még a Föld cetjeihez is eljut. Ez a rendszer teszi lehetővé Gaia számára, hogy emlékezzen az életedre és ez a bolygóban tárolódik el. A lelked hazajön, de az Akasha krónikád nem. Az a bolygón marad, mert a bolygó tulajdona. Megváltoztattad a bolygót azzal, amit tettél, de nem hozhatod haza magaddal. Amikor hazajössz – bárhogyan is – mi ünnepelünk, ahogyan azt már korábban elmondtam. Óh kedvesem, nincs szálka a halálban. Nem számodra. Tudni fogod pontosan, abban a három napban. Aztán miután teljesen felkészültél, tudni fogod, hogy Isten egy darabkája vagy. Emlékszel. Újra hallod a zenét.

Aztán nemsokára visszajössz ide (a Földre) és amikor megteszed – ez néha gyorsabb, mint ahogyan kimondtad – a dolgok felgyorsulnak. Néha visszajössz megszületni a saját családodba unokaként, ugyanabba a karmikus csoportba. Ez a fénymunkás egyik útja. Így a nagyszüleid tudnak megtanítani neked olyan dolgokat, amelyeket csak ők tudnak megtanítani neked.

Amikor először veszel levegőt, felveszel még valamit. Magadba szívod a lelked összes energiáját a Teremtés Barlangjából és a Kristályrácsból, amit ott tároltál el, mikor eltávoztál. Ezt hívjuk Akasha örökségnek. A művész művésszé válik, a rendőr rendőrré. Mindez a génjeidben van, a DNS-edben, hogy ki voltál valaha. Beleértve a rossz hajlamaidat is, melyek által szeretsz, vagy nem szeretsz dolgokat – úgy mint az ételek, döntések –, jönnek veled az elmúlt Akasha örökségből.

Néha felmerül a kérdés: „Vegetáriánusnak kellene lennem? Mi a helyes a testemnek spirituális szempontból?” El fogom mondani mi a helyes a testednek spirituális szempontból – a dolog, aminek értelme van számodra. Ha életeket töltöttél Tibetben és Indiában, akkor valószínűleg másfajta ételek után sóvárogsz, mint amilyenek az Egyesült Államokban vannak. Ez így működik kedvesem. A tested arra reagál, amire emlékszik és ha az szolgál téged, hogy nem eszel húst, akkor azt kell tenned az egészségedért. Ne vetítsd ezt rá a barátaidra, mert nekik is megvannak a saját Akasha emlékeik. Megvan a saját rendszerük, ami működőképes az ő számukra.

Az emberek szeretnek beskatulyázni mindent és aztán ha valaki talál valami jót nekik, azt kívánják, hogy mindenki tegye azt. Ne kritizálj másokat, mivel nekik nincsenek meg a te egyedi emlékeid. Ezt szintén alkalmazd mások hitrendszerére is. Azok, akik megtalálták Istent, vagy örömüket lelik egy rendszerben, amely működőképes számukra, az azért van, mert ráhangolódtak. Talán ők voltak a mesterek legjobb tanítványai! Ráhangolódnak és mindenkitől azt akarják, ami számukra működik. Sokuknak van létjogosultsága, de lehet nem a te számodra.

Mi történik a halálkor? Ez egy rendszer – gyönyörű, méltóságteljes és Isten egy darabjává válsz, hogy tudd, az vagy. Amikor Illés felemelkedett, mindezt Elizeus szemén keresztül kell látnod. Illés egy olyan ragyogó fénnyé változott, hogy Elizeus nem tudott mégcsak ránézni sem. Majd az egész részekre oszlott. Elizeus látta a MerKaBát, a mezőt az ember körül, a harci szekeret, melyet Illés hajtott. Ő látta és elmesélte. Mit gondolsz, mi volt az? Az ember megláthatta a felemelkedést. Ez a halál.

Harmadik kérdés: Van élet más bolygókon?

Viccelsz? Mindenhol van élet. Mindenhol! A tudósaitok éppen most a mikrobiológia szintjén lévő életet keresnek az összes bolygón és azok holdjain a Naprendszeretekben és történetesen találnak is. Történetesen meg fogják érteni, hogy az élet magjai mindenhol megtalálhatóak.

Hány fajta élet lehet? Mióta vannak „odakint”? Amikor a tudósaitok elkezdik felismerni, hogy milyen régóta van élet a galaxisotokban, akkor fognak elkezdeni meglátni valamit, ami az evolúcióval ellentétes – a saját emberi történelmüket. Mennyi idős az Univerzumotok? Kérdezzétek a tudósaitokat és ők azt mondják majd, hogy nagyjából 13 milliárd éves. Nos, rendben. Használjuk az ő számaikat. Hány éves a saját bolygótok – úgy 4-5 milliárd éves talán? Helyes. De hány éves az emberiség? És miért nem voltatok itt a dinoszauruszokkal? Arra gondolsz, hogy Föld még nem volt felkészülve? Úgy véled, hogy talán a folyamat, amely szabályozza az evolúciót, kissé ostoba volt ahhoz, hogy hamarabb hozza létre az embert, mint a dinoszauruszokat? Gondolkodtál már el ezeken a dolgokon?

Ha a Föld teljes történelmét 24 órának vesszük, akkor az élet maga csak az utolsó órában, az ember, az összes civilizáció, csak az utolsó néhány másodpercben történt meg. Nem furcsa ez a számodra? Tehát az Univerzumba, ami lehet, hogy 13 milliárd éves, te csak az utolsó másodpercekben érkeztél meg. Gondoltad valaha is, hogy te vagy a legutolsó eresztés? Nos, igazad lehet.

Amennyiben az Univerzum valóban annyi idős, mint gondolod, talán vannak civilizációk a galaxisodban, amelyek egy milliárd vagy még több évesek, mint a tiéd? Ha ez a helyzet, akkor talán ők is keresztülmentek mindazon, amin ti? Bármelyikükre is gondolva, lehet, hogy rendelkezhettek a DNS tulajdonságokkal? Talán szintén átmentek azokon, amiken ti mentek keresztül spirituálisan? Talán még egy kvantum felemelkedett állapotba is belementek? A válasz az, hogy tucatnyian.

Már ismeritek őket és fel is soroljátok őket az írásaitokban. Azokat, akik közvetlenül hozzájárultak a létrejöttötökhöz, a Plejádiaknak hívják. Azok, akik őket létrehozták, az Octuriaiaknak köszönhetik létüket, azok pedig az Orion népének. Mindenhol ott vannak és egyúttal mindenhol itt is. Figyelnek titeket, mert ti vagytok a következők, akik keresztülmennek ezen a váltáson.

Óh kedveseim, már azelőtt is megtörténnek ezek, mielőtt felismernétek ezt és számotokra is valósággá válna. Az első lépés a béke a Földön. A következő egy új emberi evolúció, mely 100%-ra megnöveli a DNS-etek hatékonyságát és sokkal tovább fogtok élni. Minden alkalommal elmondom nektek azt, hogy vannak emberek, akiknek az elméje azt mondja: „Nos, van az a bizonyos geometrikus születési arány, amit nem követhetünk, mert akkor túlnépesedés lesz és elfogy az ételünk. Így hát, amiről beszélsz Kryon, nem lehet egy jó dolog. Mi mindannyian szenvedni fogunk és meg fogjuk ölni egymást az ételért.”

Hadd foglalkozzak ezzel, ha az az elképzelésed ember, hogy azt feltételezed az emberek ostobák és nem jöttek rá, hogy mi is történik, miért van olyan sok születés. Azt feltételezed, hogy azért nem tudják szabályozni ezt, mert nem jöttek rá? Én akarom elmondani neked, hamarosan látni fogsz valamit, amire nem számítottál. Meg fogod látni a születések számának csökkenését, mert az emberek okosak és egyre okosabbak lesznek. Fel fogják ismerni, hogy az élet minősége kapcsolatban van a gyermekek számával, így meg fogják találni a megoldást. Ez nem az lesz, hogy az egyházuk hány gyereket mond, hogy lennie kellene. Egyénileg fogják ezt megtenni. És ezt hamarabb fogod látni, mint gondolnád.

Meg fogjátok látni minden területen a bölcsességet a bolygón és ez nem fog megegyezni a szociológusok előrejelzéseivel. Mindegyikőjüket meg fogjátok lepni és mindez kormányzati programok nélkül fog megtörténni. Megtörténik, mert úgy határozol, hogy így akarod. Mindannyiótok által történik meg és hamarosan meg is láthatod. Nézd meg, hogy a negatív születési számokkal a legfejlettebb országok rendelkeznek, ahol az emberek képesek látni a nagyobb képet és ahol információs szabadság van. A helyzet nem az lesz, mint amit előre jeleztek.

Van élet más bolygókon? A tudósok azt mondják: „Még sokára lesz, hogy elérjük a csillagokat, tudod? Be kell szálljunk ebbe a kis fém kabinba, tennünk kell bele levegőt és aztán utazunk kell benne éveken át, mielőtt elérnénk a következő csillagot.” Miközben ezt egy plejádi, egy szempillantás alatt megcsinálja. Elhiszed ezt nekem?

Nem is olyan régen, ha beszélni akartál valakivel, aki távol volt, küldtél neki egy levelet, amit egy ló vitt el hozzá. Egy hónapba telt mire megkaptad a választ. Most élőben beszélhetsz vele. Miért olyan hihetetlen ugyanez az utazással kapcsolatban?

Elmondom hát neked, hogy amíg a 3D-ben maradsz, addig kis fém kabinokra és levegővel töltött ruhákra lesz szükséged, hogy elérd a bolygókat. Amint megkezded a kvantum korszakot, egyszerűen csak oda fogod kívánni magadat, a szándékoddal fogsz tudni elmenni. Ha most nem hiszel ebben, majd később fogsz, hiszen ez az igazság. Ez még generációkra van a mosthoz képest, de a csoport, itt előttem az, amelyik majd visszatér újra és újra és újra. A különbség az, hogy egy régi energiában tértél vissza. De ez egy új energia.

Amikor visszatérsz kedvesem, minden, amit tudsz, ott lesz a DNS-edben, méghozzá legelől (rendelkezésedre állóan). Nem fog kelleni, hogy újra keresztülmenj mindazon, amit már megtettél. Amilyen hamar elhatározod, hogy körülnézel és kinyitod az ajtót (példázat, hogy szabad választásod az ébredés), minden, amit ekkor tanultál, a helyére fog kerülni.

Ez az a tulajdonság, amelyet úgy hívhatnál „az új tudatosság egy gyermeke” és amelyet már fel is címkéztél az „indigó” színnel. A gyermekek emlékeznek arra, hogy kicsodák. Ők fogalmakban gondolkodnak. Azt hiszed, hogy őket előröl kezdve kell tanítani? Aligha! Ők emlékeznek! Érted már mit is jelent ez? Beszéltünk erről a múltkor, de azt akarjuk, hogy felidézzünk ismét valamit: A prérin a bölényből kipottyan a kicsinye, majd egy óra elteltével lábra áll és fut a nyájjal. Tudtad azt, hogy az újszülött azonnal tudja, hogy ki az ellensége, melyik a jó ivóvíz, az aminek nincs rossz illata, igaz? Melyik gyümölcs ehető, melyik nem mérgező? Honnan jött ez? Honnan tudta ezeket a dolgokat egy újszülött állat? A válasz az, hogy ez az információ, biológiailag örökölt. Te ösztönnek hívod. De amikor egy ember gyermek megszületik – semmi! Nem tud semmit, csak annyit, hogy éhes. 20 év tanulásra van szüksége! Nem fáradtál ebbe bele? Gondolkodtál már azon, miért kezdenek az állatok annyi tudással, az ember meg oly kevéssel? Helyesnek tűnik ez az evolúciós létra csúcsán lévő emberrel? Nos, eljött az idő a változtatásra.

Elkezded észrevenni, még az indigó gyerekekkel kapcsolatban is. Ők tudással jönnek. Ezért is olyan türelmetlenek. Megpróbáljátok tanítani őket olyan dolgokra, amiket már ösztönesen tudnak. Csak úgy, mint a borjú a prérin, ők is tudással érkeznek. Néhányan megpróbálnak tanítani titeket, ami nem mindig sikeres. Ez volt a harmadik kérdés.

Negyedik kérdés: Mi a helyzet az összeesküvésekkel?

„Kryon, mi van ezekkel az összeesküvésekkel a bolygón?” Már mindről hallottál az elmúlt évtizedekben. Nem fogom nevesíteni őket. Hagyni fogom, hogy az elmédben nevesítsed őket. Régóta hallasz már ezekről a dolgokról: Mit tesznek emberek emberekkel, mit csinálnak kormányok az emberekkel, az itt-ott megjelenő energiák, az elme irányítása, a titkos kormányzati szervezetek – mindezen dolgok. „Igen. Kryon és ezek helyesek?”

Most lakmusz-papírt adok neked egy teszthez az összeesküvések vonatkozásában és megkérlek, hogy döntsd el te magad. A mai beszélgetésünket követően még sokan nem foglalkoznak majd ezen kérdéssel, mert ők úgy tartják, hogy ők egy magasabb intelligencia áldozatai, akik megfigyelés és manipuláció alatt állnak. Ez egy régi energiájú jellegzetesség, amit nehéz megváltoztatni az emberi elmében. A saját felelősséged felismerni az összeesküvések eltörlését.

Amit ma látsz, az az, amiről több, mint egy évtizeddel ezelőtt beszéltem nektek. Azt mondtam: „Eljön egy nap, amikor mindenki beszél mindenkivel és így nem lehetnek többé titkok.” Elkezded látni a tényt, hogy többé nem lehetnek titkok. Szabadon kiszivárognak, mindörökre. Tehát, beszéljünk egy hatalmas összeesküvésről, egyről, amely évtizedek óta köztünk van. Te döntöd el, hogy melyik is legyen. Gondolod át, létezhet egy olyan szervezeti vagy kormányzati emberekből álló nagy csoport – valószínűleg több százan belekeveredve –, akik őrzik ezt a „hatalmas titkot”? Itt vannak mindannyian és egymásra pillantanak mondván: „Légy nyugodt és ne mondd el nekik, a tudod mit.” Aztán ezt a titkot őrzik évtizedeken keresztül, anélkül, hogy valaha is kiderült volna? Még a halálos ágyukon sem mondanak el semmit? Ha te így tennél, akkor nem lennél kapcsolatban a valósággal.

Az csak egy dolog, hogy más emberek mit mondanak neked a történtekről és tanúbizonyságát adják annak, amit láttak illetve hallottak. Azt akarom elmondani, hogy ez ilyen módon nem működik. Ma már nem. Az emberek nem tudnak titkot tartani. Amikor mindenki beszél mindenkivel, nem tarthatod magadban a bolygó ezen összeesküvéseit. Ez a lakmuszpapír teszt. Ha ez valóság, akkor hamarosan minden ismert lesz. És igen, van néhány összeesküvés, ami valóságos. És igen, tudni fogsz róluk. A globális kommunikáció és a közösségi média energiájában, senki sem tudja ezeket titkokat megtartani. Különösen, ha a titok sok ember bevonását igényli. Érted már, miről beszélek?

Itt az ideje annak, hogy a spirituális logikádat használd a félelem helyett. Néhányan nagyon beleragadtak ebbe. Pörögnek az áldozatszerep drámájában és élvezik. Ugye tudod, kikről beszélek. Ők azok, akik évtizedről évtizedre állandósítják az összeesküvés elméleteiket, mindenféle valós logika ellenére.

Ötödik kérdés: Miért nem érti több ember azt, amiről beszélsz?

Az ötödik kérdés és az utolsó is egyben: „Kedves Kryon, ha az Új Kor (New Age) információi pontosak és igazak és ha ezek az igazságok olyan erőteljesek, mint ahogyan mondod, akkor miért követik azokat annyira kevesen? Ha ezek jó dolgok, nem többeknek kellene értenie?”

Tudod miért? Ez azért van, mert ez az információ ellentétes a jelenlegi emberi valósággal. Itt van egy példa: Hadd vigyelek vissza pár évet az orvoslásban. Volt egy elmélet, miszerint az ember kezén rémes férgek vannak (ezt a megnevezést a társam találta ki). Nem láthatjátok őket, mivel láthatatlanok, viszont betegségeket hordoznak. Így aztán előírás lett, hogy mindent sterilizálni kell, hogy ne kerülhessenek be ezek a rémes férgek más emberekbe amikor megérintik, illetve amikor az orvosok operálják őket – és ez vicces volt. Az összes biológus és orvos csak nevetett és nevetett. Képzeld el, micsoda gondolat! Láthatatlan lényeket cipelsz magaddal.

A felfedezésüket követően baktériumnak keresztelték el őket. Nem láthatod őket, de mindenhol ott vannak a testeden. Benne vannak a hajadban, ott vannak a bőrödön, a szádban! Aztán a tudomány felismerte, hogy a sterilizáció mire képes és miért is van néhány dolog a fertőzésekkel kapcsolatban. De ez az információ nem intuitív volt. Valójában vicces volt, mert olyan dologgal volt kapcsolatos, amiről nem tudtak és nem is láthatták. Szóval hova akarok ezzel kilyukadni? Egy bizonyos tudatosság szükségeltetik ahhoz, hogy higgy valamiben, ami nem intuitív módon bukkan föl, annak érdekében, hogy mindez valósággá váljon. Valójában ez ellenkezik azzal az aprósággal, amit valóságnak gondolsz és nevetséges is a tudatlanság szemszögéből.

Az ember egy olyan spirituális valóságba születik bele, ami azt mondja, hogy jelentéktelenek vagyunk és nem érünk semmit. A régi energia gondolkodásmódja azt mondja, hogy imádj valami nagyobbat, amíg jelentéktelen és értéktelen vagy. Ha körbenézel a bolygón, ez a valósága majdnem mindegyik spirituális hitrendszernek. Borulj le Isten előtt, térdelj le, sírj és szenvedj, mássz lépcsőket, vezekelj. Nem vagy értékes. Ez az emberiség energiája. Csoda hát, hogy az emberiség nem vonzódik ahhoz a tanításhoz, hogy: „Isten benned van és te csodálatos és fenséges vagy”? Hát ezért. Ez olyan, mint a rémséges férgek a kezeden. De nem számít, hogy elutasítod eme nap valóságát. Most ez még butaság és ostobaság. De ez most van.

Azok közületek itt a teremben, akik fénymunkásnak hívják magukat, tartják meg az energiát a bolygón és tudnak Isten szeretetéről az életükben. Régóta küzdenek ezért az apróságért, mert a legtöbb ember gondolkodásmódjával nem tudnak azonosulni, ahogyan régen sem tudtak. De ez megváltozik.

Valójában, ezen hitrendszered különböző. Nincsenek szerkezetei, nincsenek benne épületek, amelyek jelentenének, semmi nem tartozik hozzá és semmi fizetnivaló sincs. Ez egyszerűen egy hitrendszer, amely személyes és intuitív. Azt mondja: „Isten bennem van. Fenséges vagyok és az életem megváltoztatja a bolygót. Amit teszek, az mindent megváltoztat a következő generáció számára.” Ez lassú folyamat kedvesem, mert minden egyes kirakós energiája, amit összeraksz, egy állandó energia, amely megmarad és megváltoztatja a bolygó rezgését. Ha még dagonyázol a régi kirakósokban, akkor nem oldottál meg semmit.

Azok hallgatása és olvasása a váltás része, a figyelmükkel ezen konkrét témára, megoldják a kirakósokat az életükben. Ha itt ülsz, akkor emeled a bolygó energiáját. A legtöbb ember nem látja a valóságot úgy, ahogyan te. Ők nem látják a szépséget vagy a fenségeset. Vakok arra az ötletre, hogy egy ember, akkora mint a Teremtő. Nincs olyan általános spirituális érzékelés, amely rendszerben Isten a társad lenne a valóságodban.

Nos, hát ezért ülök itt a lábaidnál és ezért van itt a kíséret is a helyiségben, fogva a kezeidet. Ez azért van, mert látjuk, hogy mit tettél. Tudjuk, hogy ez hová vezet és a lehetőségek nagyszerűek. De mindez nem másnapra fog megtörténni és lehetnek még további háborúk. Lehetnek további sajnálatos események és igen, lehetnek még további cunamik és egyéb dolgok is, mint a bolygó átkalibrálásának a részei, melyek egy váltás fájdalmain keresztül elvezetnek, egy magasabb dimenziójú valóságába. Ez az, amiről beszéltem nektek 23 évvel ezelőtt és ma is erre szeretnék rámutatni. Eljön majd az ideje annak, amikor a partnerem eltávozik és nem hallhatod, nem olvashatod eme szavakat. De amíg ezt latolgatod, ő vissza fog térni, hogy ugyanezt tegye. Ő tudja, hogy hová tart, mert elmondtam neki.

További két teljes generációra van szükség ahhoz, hogy valóban felismerd, hogy Kryon munkája miről is szólt. De amikor megteszed, a bolygó már úton lesz a Bolygószintű Béke Nap felé a Föld számára. Fel fogja ismerni, hogy mi az, amit tettek és ünnepelni fogja a tudatosság megváltozását. Még egy zászlója is lesz ennek és ez csak a kezdet.

Áldott az az emberi lény, aki elkezdi megérteni és felismerni a látszólag lehetetlent – hogy a régi gondolkodásmódú háború, konfliktus, utálat, dráma és bomlasztás, soha többet nem szolgálja tovább az emberiséget. Ahogy Isten szeretetének szépsége megmutatja önmagát, mint a valóságot a DNS-edben, a tudatosság lassan elkezd megváltozni és a spirituális fejlődés elkezd növekedni.

Most menj és tegyél valamit ennek szellemében. Élj másképpen ezáltal. Te vagy az egyetlen, aki megteheti, öreg lélek.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

Dátum
2012. 02. 26.
Témakör