Üdvözletem kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Lesznek olyanok, akik majd azt mondják, hogy túl gyorsan érkeztem. Azt mondják majd, hogy az Ember nem tudja ezt a fajta átmenetet elviselni, ilyen gyorsan. Azok akik már évek óta szemlélik ezt a folyamatot, azt mondják majd, hogy ennek hosszabb idő kell. De ebben az új energiában, nyitva áll a meghívás, hogy együtt járj Istennel, folyamatosan. Számodra ez azt jelenti, hogy amikor meditálni kezdesz, azonnal képes leszel erre az erőre szert tenni. Mert ebben az új energiában, megvan a lehetőség, hogy kiegyensúlyozd magad és hogy olyan jól megértsd a folyamatot, hogy szó szerint már meditációs állapotban lehetsz, mielőtt még elkezdenél meditálni! Vajon van-e annak értelme, hogy készülődnöd kelljen arra, hogy magaddal beszélj? Mert ti vagytok Isten esszenciája. Akkor miért kellene készülődnöd arra, hogy önmagaddal beszélj? Ó, lehettek tiszteletteljesek, végezhettek tisztító szertartásokat és szánhattok rá időt, még oltárt is építhettek ha úgy kívánjátok. De maga a folyamat egy pillanat műve és ez a különbség egy régi és egy új energia között. Isten szeretete sosem változik meg. Inkább ti vagytok azok, akik változtok és hozzászoktok ehhez az új energiához.

Újra felteszem a kérdést: Emlékszel a mesterekre? Melyik volt a kedvenced? Vajon akik körülöttük voltak, mondtak olyanokat, hogy a mester most bekapcsol vagy kikapcsol? Vagy egész idő alatt együtt járt Istennel? Tudod a választ. Az új energia amelyben vagytok, a mesterlét oktatása. Úgy érzed-e vajon, hogy megérdemled ezt a szeretetet? Mert ez a nagy kérdés, ugye? Itt ülök, a Fénymunkások egy csoportja előtt és ők megérdemlik! Ők tudják, hogy megérdemlik. Ez okozza a különbséget annak a megértésében, hogy mi történik vagy mi nem. Hogy része vagy-e a folyamatnak, vagy csak szemléled a folyamatot?

Olyan valamit fogok tenni ma este, amit eddig csak egyszer csináltam és amikor ezt befejeztem, olyan információt fogok veletek ismertetni, ami eddig soha nem lett felfedve. Ennek a leleplezésnek pedig az oka, hogy éppen megtörtént. Amit viszont először szeretnék megtenni, hogy végigvezetlek benneteket egy Emberi Lény életén. Ezt már megtettem korábban is, de azt akarom, hogy a saját nyelveteken halljátok (spanyolul). Azt akarom, hogy a ti nyelveteken legyen rögzítve (és ez megtörtént).

Ez egy történet egy hihetetlen dologról, az elképesztő Emberi Lényről. Nem egy különleges Emberi Lényről szóló történet ez, nem is egy rendkívüli erőkkel rendelkező Emberi Lény története. Az sem számít, hogy szegény vagy gazdag, vagy, hogy mi történik a földön. El szeretnék mondani nektek egy történetet az Emberi Lényről, az én nézőpontomból – mi történik amikor távozol a fátyolnak erről az oldaláról és mi történik amikor visszatérsz. Ez rólatok szól – mindegyiktekről. Figyeljetek, mert ez felboríthatja mindazt, amit a múltban mondtak nektek.

Mondhatjátok, hogy az élet egyszerűen kezdődik, de ez nem így van. Mindig voltak olyanok, akik szeretnék Kryont rászedni. Etikai kérdéseket feszegetnek: „Kedves Kryon, mikor kezdődik az élet? A petesejt megtermékenyítésével, vagy kilenc hónappal később?” Tudjátok ez a kérdés egy csel. Mert ez nagyon sok ellentmondást szül az Emberek között? Így hát Kryon válaszára vártok, ám az nem fog tetszeni, mert az messze túlmegy az etikusnak tűnő 3D-s értelmeteken.

Mindebben ott van egy rendszer és ez csodálatos. A születésről, az életről és a halálról szól. A lehetőségek, hogy kivel találkozol ezen a bolygón már ismertek, mielőtt még idejönnél. A karmikus tulajdonságok, amelyekben részed lesz amikor erre a bolygóra érkezel, mind megállapodásod részei. A szinkronicítás, hogy kikkel fogsz találkozni, már mind ott vannak. Ez nem jövendőmondás, vagy a jövő előrejelzése. Inkább, ezen energián alapuló hajlamról szól.

Mi annak a lehetősége, hogy minden potenciál ami létezhet, mind ki van tervezve? Akármennyire is összetettnek tűnik, mielőtt még erre a bolygóra lépsz, tisztában vagy minden szinkron eseménnyel, ami bekövetkezhet. És így választod ki a szüleidet és ők így választanak ki téged. Hogy mikor kezdődik az élet? Tulajdonképpen, már korszakokkal előbb megkezdődik, mint ahogy te megszületsz. Ez Isten szeretete működés közben és ez kellene, hogy jelentsen neked valamit: nem véletlen, hogy itt vagy!

„Kryon, ez nem lehetséges. Tudod én árva vagyok. Soha nem ismertem a szüleimet.” Ó, 3D-s Emberi Lény, nem figyelsz. Mert a bölcsességed legmélyéről választottál olyan szülőket, akik árvát csináltak belőled. Erre azt mondhatod: „Nos, miért tennék ilyen dolgot?” Azért, mert amikor a fátyolnak ezen az oldalán vagy, akkor Isten értelmével rendelkezel. Néha a kihívást választod, hogy így segítsd a bolygót a lehetséges megoldásaiddal. Idehallgassatok. Senki sem azért jön ide, hogy szenvedjen. Azért jöttök, hogy kibogozzátok az élet rejtélyét és azok, akik itt ülnek ezeken a székeken és ezt hallgatják, azok pont ez iránt érdeklődnek és pontosan ezt teszik.

Itt most mindannyian a Teremtő egy darabkája vagytok. Mindannyian a fátyolnak erről az oldaláról indultatok. Jóllehet a fátyolnak ez az oldala egyáltalán nem egy hely. Ti ezt valójában nem érthetitek meg, mert a három dimenzióban kell, hogy legyen egy fizikai hely ahonnan jöttök. Isten nem egy helyen van. Isten csak van. Ezt neked nehéz megérteni, mert te a 3D-ben vagy. De valójában része vagy annak a levesnek, amit Istennek hívunk.

Istennek nincs fizikai jellemzője. Része lenni Istennek, nem magyarázható meg 3D-ben. Itt ülök veletek szemben, de nem magamban vagyok. Én is ugyanúgy mint ti, egy darabja vagyok annak az Isten-levesnek. Az én nevem, a fátyol másik oldalán nem Kryon. Ez a név számotokra lett létrehozva. Mint egy csoport, elfoglalom társam energiáját ennek a kommunikációnak az idejére. Látom azokat akik olvassák és látom azokat akik hallgatják ezt az üzenetet. Egyáltalán el tudjátok ezt képzelni?

Tehát egyáltalán nem a születéssel kezditek. Mindig is voltatok! Mielőtt az Univerzum meg lett teremtve, ti már voltatok. Istenhez tartoztok és Isten családjából származtok és azt választottátok, hogy egy adott célból a földre jöttök – egy olyan célból, amit mindenki ismer (kivéve saját magadat).

Hogy lejöttök erre a bolygóra, annak olyan valami oka van amit már sokszor megpróbáltunk megmagyarázni. Nehéz ezt megtenni, mert valójában nem sok köze van a Földhöz. Az Univerzumhoz van köze. A jövő energiáihoz van köze, amelyeket létrehoztok az itteni tapasztalataitokból. Nehéz megmagyarázni a külvilágot egy halnak egy akváriumban, mert a hal csak azt az edényt ismeri. Ha mesélnél a halnak a naprendszerről és az azt körülvevő dolgokról, a hal nem tudná azt megérteni. Csak azt tudja, amit ismer. Ezért hadd mondjuk el újra, hogy amit ti ebben az edényben tesztek, az kihat valami sokkal nagyobb dologra, ott kinnt...

Soha nem hiszitek el, de ti akartatok ide jönni. Amikor meglátod a lehetőséget, hogy kik a szüleid és hová fogsz megszületni, már megint azt mondod: „Igen!” Azt mondod: „Alig várom, hogy visszatérjek. Engedjetek lemenni, most azonnal.”

Közületek mindenki tudja, mi történt a saját életében. Most gondolkodsz, ugye? „Kryon, ha ismertem volna ezeket a potenciálokat, nem gondolom, hogy lejöttem volna.” Ez a hihetetlen Emberi Lény, kedveseim. Hát persze, hogy tudtad. Ismerted az összes potenciált, amin eddig keresztülmentél. Ott volt mind, mint lehetőség és egyenesen belesétáltál és átélted őket.

„Miért van az, hogy Isten annyira szereti az emberiséget?” Most válaszoltuk meg éppen. Ismerted a potenciálokat és mindenképpen jöttél. És ez azért van, mert te is annyira szereted ezt a bolygót mint én. Mert történik valami sokkal nagyobb dolog. Mindez arról szól, hogy merre mozdul a vibráció ezen a bolygón. Felfelé? Lefelé? Mert akármi is történik itt, ez valami messze-messze nagyobb dolgot hoz létre. És annak érdekében, hogy ez a teszt épségben végbemenjen, az Emberi Lényeknek meg kell születniük ezen a bolygón és kutatniuk kell magukban a rejtett Teremtő után.

Ide hallgassatok: A születésnek abban a kijelölt pillanatában és miután az embrió teljesen kifejlődött, ott állok veled, metaforikusan azon a helyen, amit a Születés Fuvallatának hívunk. Ez egy portál a linearitás és az interdimenzionális között. Ez nem egy hely, inkább egy isteni energia. Szemlélem a te energiádat és te szemléled az enyémet. És az következik ami mindegyiktekkel megtörtént, mert én képviselem azt a csoportot amelyik elköszön tőled és köszönt, amikor visszatérsz. Én vagyok Kryon, az emberiség szerelmese.

Ebben a gyönyörű energiában megkérdeztelek: „Nos, készen vagy? De, biztos vagy benne?” És mindegyiktektől kaptam egy gyönyörű energia-ölelést. Aztán eltűntetek és elkezdődött egy hihetetlen folyamat.

(Szünet)

Nem könnyű dolog a bolygón megszületni. Az első dolog, amit teszel, a szétválás. Istennek minden darabkája ami csak vagy, nem fog átkerülni az Emberi testbe. Közülük néhány itt marad a fátyolnak ezen az oldalán. De te tudtad ezt, ugye? Mert olyan sok időt töltöttél az elválasztott rész keresésével... ez a Felsőbb Én, amelyhez csatlakozni szeretnél. Ám a születéssel egyedülivé lettél. Így magányos, ugye? Mert egy interdimenzionális lényből, egy egyedüli 3D-s lénnyé alakulsz. A Felsőbb-Én a legjobb ábrázolása annak, hogy ki is vagy valójában. Ez a lényegi lélek energia és ez valóban TE vagy. Ezért érzed olyan jól magad, amikor végre hozzákapcsolódsz. Ez egy olyan kapcsolat, amiért imádkoztál és ez emlékezetes marad.

Tehát a születéskor részekre szakadsz. Ez még nem minden és innen kezd számotokra nehezen érthető lenni. Lényegi szellemed részei és darabkái, amelyek nem a Felsőbb-Éned, itt maradnak a fátyol felém eső oldalán. Ezek az energiák, amelyek szintén „te” vagy, lesznek a vezetőid. Éppen most árultam el egy titkot: A vezetőid is te vagy. Ezért érzed olyan jól magad amikor körülötted vannak és ezért érzed magad olyan elveszettnek amikor elhagynak.

„Kryon, olyan gyakran érzem magam lehangoltnak és magányosnak.” Ezt már olyan sokszor hallottam. Vannak ebben a teremben is olyanok, akik most hallgatják ezt az üzenetet és mégis mondanak ilyeneket nekem. Ha előtted lenne az életed interdimenzionális képe mint nekem, akkor állandóan ott látnál magad körül egy kíséretet. Már olyan sokszor elmondtuk: Nem vagy egyedül. Nem lehetsz egyedül, de a 3D-ben úgy tűnik, ugye? Néhányan közületek akik lehangoltak, sosem nyitották ki valójában azt az ajtót a Szellem felé, ugye? Ha megtetted volna, azt találtad volna, hogy van ott egy energia... a Felsőbb-Én energiája, amelyik nyomja visszafelé azt az ajtót, hogy tudd, tényleg van ott valami. Ez mindegyikőtökkel így van.

Gyakran látlak benneteket a sarokban sírni, olyan levertnek, olyan magányosnak, kétségbeesve. Látom a vezetők gyönyörű energiáját, amint körülötte állnak és nem tesznek semmit... mert az Ember soha nem hagyta nekik jóvá, hogy bármit is tegyenek. Mégis mindenki körül ott állnak!

Tehát az Emberi Lény lejön a földre és a DNS-ben ott az isteni tulajdonság. Az isteni tulajdonságod nem teljesen választottad szét, csak a dimenziósat. A DNS-ed telve van szentséggel. Ennek így kell lennie, mert ha majd egyesülni fogsz a Fensőbb-Énnel, ott kell, hogy legyen az isteni tulajdonság a sejt-rendszeredben... és ott is van.

Az első dolog, ami születéskor történik, az egy időtlen, interdimenzionális folyamat. Azonnal, ahogy a gyermek megszületik, a Teremtés Barlangjában aktiválódik egy kristály-struktúra. A föld tudja, hogy visszajöttél, illetve a föld tudja, hogy csak első alkalommal érkezel. Mert terád öreg lélek, a kristály-szerkezet várt, mert valóban ez az esszenciája minden életednek, várni a következőre. Tudatában vagy, ugye, hogy éltél már itt más életeket? Idegennek tűnhetnek számodra azok a más életek, de van egy barátod mindegyikükben. Ez a barátod, a Fensőbb-Éned. Ez ugyanaz a Fensőbb-Én, amely most is veled van. Ez azt jelenti, kedves Emberi Lény, hogy azok az elmúlt életek egyáltalán nem egy idegen tapasztalatai. Mert te voltál ott.

Az fontos, hogy ezt felfogd, mert ez ad számodra jóváhagyást arra, hogy megnézd, hogy emlékezz néhány képességedre, amelyekkel korábban már rendelkeztél, még össze is szedhetsz néhányat közülük. Ez lesz majd a tanítás, egy emelt szintű tanítás és azt akarom, hogy a társam ezzel haladjon tovább a következő évben. A te saját kristályod kristály-szerkezete aktiválódott és most majdnem olyan, mint egy fa évgyűrűi. Minden élet fel van tüntetve és látni tudod. Most itt van valami, amit tudnod kell: minden, amit spirituálisan tettél ezen a földön, bele van itatva ebbe a kristályba. Minden amit nagynehezen megtanultál, bele van itatva ebbe a kristályba. Ott rejtőzik a DNS-edben, születésedkor átkerül a DNS-edbe, két interdimenzionális energia vagy réteg formájában, amit a DNS Akasha-jegyzetének neveztünk (a 7-es és 8-as réteg, Kryon DNS-tanításában). Ez azért van így, mert ez kell, hogy felébresszen, vagy elindítson, hogy spirituális kérdéseket tegyél fel. Minden amit valaha is megtanultál, vagy megtapasztaltál az idők során, az majd visszatér.

Ez nagyon jó hír sokak számára, akik ezt olvassák. Ez azt jelenti, hogy semmi nem veszett el amit fáradozással megszereztetek az idők során. Amikor visszatérsz kedves Emberi Lény, minden, amit megtanultál ebben az életben, még mindig itt van és nem kell újra megtanulnod. Nem kell újra keresztülmenned bármin ha nem akarsz. Vajon érted, hogy miről beszélek ebben a pillanatban? Mert azok akik ki akarják nyitni az ajtót, hogy megtalálják Istent ott benn, hogy valóban elérjék a Teremtőt, azok szó szerint kinyitják a spiritualitás korsóját, amiben ott van minden amit valaha is megtanultak. Lassan ez kicsorog rájuk és már kezdenek emlékezni.

Olyan sokan közületek felteszik a következő kérdéseket: „Mit tegyek? Hogyan csináljam? Mi a következő? Melyek a folyamatok, mik az eljárások? Hogyan, hogyan, hogyan?” Közben mi már 20 éve elmondtuk, hogy amikor kezded nyitni azt az ajtót, az intuíció kezdi megmutatni amit már megtanultál! Amit már tudsz. Annak érdekében, hogy értelmet nyerjenek ezek a dolgok, új folyamatok kerültek a földre, hogy segítsék rendszerezni ezeket a dolgokat, olyan módon, hogy meg is tudjátok érteni. Ezek azok a folyamatok, amelyek 1987 előtt soha nem léteztek.

Itt van Peggy, a tanító (Peggy Phoenix Dubro) Ő már korszakokkal ezelőtt ismerte a potenciálokat, hogy mit is tehetne itt. Az új energia szenvedélyes sáfárja ő. De ez az információ lassan jutott el hozzá, hogy segítsen nektek abban, hogy Isten értelmet nyerjen. 1989 előtt az energiát amit ő oktat, nem lett volna lehetséges tanítani, de ahogy telnek az évek és Gaia energiája változik, az ő munkája is kiteljesedik. Látjátok, hogy ez hogy működik? Az ő „tudásának korsója” ki lett nyitva és ezt már mindenki felismeri.

Minden amit teszel, mint energia van nyilvántartva ezen a bolygón és itt marad a Kristály-rácson, miután te elmentél. A geológusok tudják, hogy a bolygó kőzeteinek nagy része, különösen a kéregben, kristályos. A kristályok olyan valamivel rendelkeznek, amit a legtöbben megértenek: tárolják az energiát és memóriával rendelkeznek. Egy kristályos anyagban rejlő memória-energiáról még a tudósok is tudnak. Tehát nem kell, hogy túlságosan megerőltessétek a fantáziátokat, vagy, nem túl ezoterikus talán számotokra megérteni, hogy minden amit tesztek, ebben a memória-bankban tárolódik.

Ez az ami élénkebben rezeg a bolygón. Ez az amit közösen tettetek, az összes életetek, ami itt maradt és a bolygót magasabb rezgésre késztette. Ez az energia jelenleg elképesztő! Mert a hihetetlen Emberi Lény, még a Kristály-rácsot is megváltoztatta az utóbbi két hétben!

Éled az életed. Néhányan megfejtik ezeknek a dolgoknak a titkait, néhányan nem. A titkok mindössze olyan dolgok, amelyek a sima pillantás elől vannak rejtve. De világosan megmutatkoznak, ha bármely Ember elkezd kutatni utánuk.

Ahogy mondtuk az előző este (a közvetítés első részében), nem ítélkezünk egyetlen Ember felett sem. Persze, Emberi fogalmak szerint a linearitásban azt akarjátok, hogy Isten ítélkezzen felettetek, ugye? A gondolatnak, hogy ha meghaltok és mindannyian, ugyanarra a dicsőséges helyre kerültök, nem sok értelme van számotokra, ugye? Közben ilyeneket kérdeztek: „Nos, Kryon, mi a helyzet a rossz fiúkkal? Én jó voltam. Ő rossz. Ugyanarra a helyre kerülünk?” Igen kedves Emberi Lény, mindketten haza kerültök. Jól végeztétek a munkát. Ihletett formában megkaptátok ezt az információt, a ti kultúrátokban ez az Ószövetségben található. Találkoztatok vele? Megértettétek? A történet a Tékozló fiúról szólt? Ez nem egy új információ. Ebben a példabeszédben az apa képviseli Istent, a két fiú pedig az Embereket, a Földön. Az egyik mindent jól cselekszik, a másik mindent rosszul. Aztán mindketten hazatérnek ugyanahhoz az energiához: és ugyanazt az ünneplést kapják!

Eljön majd a nap, amikor valamennyien kilehelitek az utolsó leheletet. Ez nem kell, hogy szomorú nap legyen számodra. Lehet, hogy szomorú nap lesz azok számára akiket hátrahagysz, de nem számodra. Mindannyian voltatok már ott korábban. Ti, akik a felvételt hallgatjátok, ti akik a teremben vagytok és ti, akik most olvastok... figyeljetek ide: Amikor a végére érsz a természetes életednek, egy utazást teszel a Teremtés Barlangjába. Ekkor történik, hogy mindannak a lényegét, amit megvalósítottál, otthagyod a kristályban. Minden gondolatod, amelyek csodálatosak voltak, minden gondolatod amelyekkel dolgokat tanultál, minden felismerésed, mind beleivódik abba az interdimenzionális objektumba.

Aztán az a részed, amely nem Emberi volt (az interdimenzionális lélek rész) elhagyja ezt a bolygót és újra egyesül a Fensőbb-Énnel. Mindaz ami szét volt választva – a sejtek isteni tulajdonsága, minden vezető, újra visszatér a megfelelő darabjához Istennek. Ezt meg kell ünnepelnetek. Én ezt teszem! Mert amikor találkozom veled a másik oldalon, egy fivérrel, egy nővérrel találkozom. Ebben a pillanatban is ezt teszem. Elbúcsúzom azoktól, akik távoznak, mert megszületnek. És köszöntöm újra azokat, akik meghaltak és hazatérnek. „Kryon, hogy tudsz olyan sok helyen lenni egyszerre?” Nem kérdezhetsz ilyet, ha érted, amiről beszélek. Én nem egyedüli vagyok. És ugyanúgy egy darabkája vagyok a Teremtőnek, mint te.

Kryon hozzátoldása az átirathoz

Két nagyon apró, ártalmatlan mikroba végez kutatást az Emberi Lényen. Mindkettőjüknek van egy rádiója, kommunikáció céljára. (Kryon mosolyog). Egy szép napon bejutottak az Ember szervezetébe, a jobb kezén keresztül. Az egyik ott marad helyben, míg a másik felderítést végez. Az utazó mikroba éveket tölt a sejt-struktúrán való áthaladással. Milliószor millió DNS darabot látott és sokmérföldnyi sejtanyagot figyelt meg. Felismeri a kémiát. Végül, az utazó mikroba megérkezik az ember bal kezébe.

Úgy derítik fel az Embert, ahogy a geológusok a földet. Nincsenek vele tisztában, hogy valami is élő lehet, hiszen végül is, ez olyan nagy! Számukra ez csak egy rejtélyes struktúra hatalmas területe, amely soha nem változik. Nem éreznek mozgást, mert ők túl kicsik, mint ahogy az Ember sincs tisztában azzal, hogy a föld az űrben több ezer mérföldes sebességgel száguld óránként. Ők csak egy hatalmas új terület kutatói – talán hasonlóképpen, mint ahogy ti lesztek majd, amikor elkezditek kutatni az űrt?

Naponta beszélnek egymással a rádión keresztül, az egyik mesél a másiknak azokról a csodákról, amelyeket lát. Az utazó mikroba tisztában van vele, hogy talán sosem fogja látni a másikat... mert olyan messze van attól, ahonnan indult... de ő egy kutató, így elégedett. Ez is nagyon hasonlít arra, mint ahogy majd az űrutazó lesz, amikor majd elkezditek bejárni a naprendszert. Az egyetlen nyilvánvaló mozgás ti lesztek és minden más statikusnak tűnik és nagyon távolinak.

Hirtelen, az Emberi Lény tudatossága szól mindkét mikrobához! Üdvözli őket és szívesen látja őket a spirituális valójában. A neve Joe. Le vannak nyűgözve ennek a Joe tudatosságnak a hatalmától, mert valójában sohasem voltak tudatában, hogy lenne bármi vagy bárki is, aki figyel, vagy gondoskodik. Ez csak Isten lehet, mondják, mert nincs rá más magyarázat. A valós bizonyíték számukra a 3D-ben van, mert Joe nyilvánvalóan tud egyszerre két helyen lenni! Joe leírta számukra, mi történt az egyik mikrobával a bal kezében és ugyanakkor leírta, mi történt a másik mikrobával a jobb kezében! Gondoljátok csak el – egy entitás olyan hatalommal, hogy két helyen tud lenni, ugyanabban az időben! Természetesen, Joe pedig egyszerűen csak itt ült, ölbe tett kézzel és beszélt a sejtjeihez.

Ezzel azt akartuk mondani, hogy a valóságérzékelésetek olyan, amilyennek azt beállítjátok. Kryon nem két helyen van, ugyanabban az időben. Kryon mérete egyszerűen olyan, mint Istené. Bármi is történik, Isten ott van. Az a problémátok az idővel, tulajdonképpen, hogy nem alakítható az érzékelésetek szerint. Képzeld el azt a hosszú utat, amit történelemnek és időnek tekintesz és hajlítsd azt egy körbe. Most fújd fel magad olyan hatalmas méretűre, hogy ezt a kört az öledbe tudd tenni. És most szemléld azt. Hirtelen, látni tudsz mindent, amint egyidejűleg történik. Hát így észleljük mi a te Akashádat.

…A hozzátoldás vége

Ez talán megmagyarázza, miért van az, hogy amit most a hétköznapi életedben teszel, az hatással van a bolygó rezgésére. Azt már felfedezted, hogy teremts békét az életedben és hogyan tüntesd el a drámát. A föld tud erről és ennek a győzelemnek az energiája itt marad majd örökre. Bizony itt marad. Az, aki azt mondja: „Én olyan közönséges vagyok. Csak egy közönséges Ember, teszem a tőlem telhető legjobbat. Nem vagyok gyógyító. Nem közvetítek üzeneteket. Hát, egyáltalán nem vagyok valami nagyon fontos.” Ez az egyén nem érti a nagyobb képet, hogy amit itt tesz, amíg olyan közönséges, az itt marad örökre. Nem érti, hogy minden egyes lépés amit tisztességgel megtett, bejutott magába a bolygó magjába. És amikor készen van, az csak még egy lap az idő hatalmas naplójában, ahol minden lap egy élet és minden élet hozzáadódik az egészhez.

Egy csodálatos, valós-idejű változás az energiában

Most pedig elmesélem, mi is történt az utóbbi két hétben. Ezért kedves társam, elvárom tőled, hogy ezt jól értelmezd, mert számodra is ez az első alkalom, hogy hallod. Azt szeretném, hogy lassan haladj, hogy úgy tudd előadni, hogy lineáris módon is legyen értelme (ezek utasítások Lee számára).

Olyan valami történt mostanában, amit októberi lehetőség előrejelzésnek hívhattatok (2008). Most már beszélhetek róla, mert október elmúlt. A ti linearitástokban amikor a társam ezt meséli, ez a múlt hónap volt. Elmúlt közvetítéseinkben szóltunk néhány lehetőségről amelyek bekövetkezhetnek. Sokak számára, ezek közül a potenciálok közül néhány talán úgy hangzott mint egy kihívás.

Nem mi voltunk az egyetlenek akik ezekről a dolgokról beszéltünk. Tényleg, még a tudomány is szólt ugyanezekről a dolgokról! Az előrejelzés tudománya nagyon megalapozott ezen a bolygón. Már több mint egy évtizede az egyik tudományegyetemen felfedezték, hogyan készítsenek bizonyos eszközöket, melyek reagálnak az Emberi tudatosságra (Princeton Egyetem – Az Emberi Tudatosság Projekt). Mivel az Emberi tudatosság interdimenzionális, ezek az eszközök reagálnak mielőtt még az események megtörténnek! Lehetne úgy is mondani, hogy képesek összeszedni a lehetőség véletlenszerűségét. Ez nem titok, még a társam is beszámolt ezekről a dolgokról az előadásaiban. Ez egy érdekes tanulmány az emberiség energiájáról és a jövőkutatók imádják ezeket a gépeket. Mert a gépek elkezdenek reagálni, mielőtt a lehetséges dolgok megtörténnének. A tudósok láttak előre megtörténni olyan dolgokat, mint az elmúlt 2004-es cunami, de még Diana hercegnő halálát is... egytől egyig a részvét világ-eseményeit.

Nemrég, ezek a mutatók elkezdtek jelezni, hogy valami történik. Kezdték leolvasni, hogy valami érzékelhető a világszintű tudatosságban, mielőtt az megtörtént volna. Ez a dolog október közepe tájékára koncentrálódott. Az adás amit fogni kezdtek, egy változást jelzett, amely október 13-a és 14-e között fog bekövetkezni*. Egy nagy elmozdulás történt. A föld mozdult, interdimenzionális szinten. Tudtatok róla? Azt mondjátok: „Nem, én nem tudtam róla.” Hát, erről szeretnék beszélni.

Hogyan is írjam ezt le? Az Emberek hajlamosak az interdimenzionális potenciálokat a saját hitrendszerükbe linearizálni, hogy elfogadhatóvá tegyék őket a 3D-s elme számára. Több ezer Emberi Lény volt meggyőződve arról, hogy egy óriási repülő csészealj fog leszállni október 13-a és 14-e körül. És ebből a repülő csészealjból földönkívüli, bölcs entitások fognak kiszállni. A hajó, az elképzelhető legnagyobb hajó lesz és világszerte be fognak számolni róla. Ez a csoport nagyon hitt ebben a potenciálban, mivel ez egy közösen érzékelt látomás volt. Publikálták és számítottak rá.

Ez volt a legmegfelelőbb változat, ahogy a Föld elmozdulását linearizálni tudták. Ezt feltételezték. Teljes mértékben linearizálták, hogy hozzá igazítsák a 3D-hez és értelmet adjanak neki. Volt egy messziről jött hajó és bölcs entitások, akik mindenkinek segítenek. Elmondom nektek, nincs ebben semmi rossz. Ez volt a legjobb amit tehettek, hogy értelmessé tegyék amit „láttak”. De vajon helyesen fogták-e fel? Vajon leszállt egy hajó, amiről az egész földet tudósították? Nem. De vajon igazuk volt? Igen. Ez úgy tűnik egy rejtély. Nem úgy történt ahogy érzékelték. Olyan sokan részt vettek ebben az előrejelzésben, mégis mi működött rosszul? Vajon a tudományos eszközök jól működtek? Igen. De mégsem láttatok semmit, ugye? Hadd folytassam.

Mondtam nektek azon időpontok előtti közvetítésben, hogy ne féljetek az októberi változásoktól, mert még Kryon is látta a kihívást közeledni. Mert Kryon látja az összes létező potenciált és nem az egyetlen voltam, aki ezt hírül adta. „Óvakodjatok az októbertől” úgy tűnik, sok forrásból és sok helyről hallottátok a történetet. Ha elvégeztétek a legegyszerűbb numerológiai számításokat 13-ára és 14-ére, a 13-a négyes lesz. Számmisztikai fogalmakban a négyes, Föld energia. A 14-e, ötös lesz, vagyis „változás”. Tehát, aminek történnie kellett, az Gaia – Föld – változás. Egy földrengést vártatok. Egy nagy földrengést. Egy globális földrengést.

Nagyon hasonlóan a cunamihoz, ami tulajdonképpen olyan nagy volt, hogy megváltoztatta a bolygó magjának a forgását, ez az esemény valami hasonlót tett volna és globális váltást hozott volna létre. Íme, itt van amit tudnotok kell: Van egy régi energiás szemlélet, amely Gaiá-t az Emberi tudatossággal összeköti. Minden egyes váltás ezen a bolygón, amely együtt jár a tudatosság rezgésszámának módosulásával, igényel valamilyen fizikai eseményt a bolygón. Ebben az esetben ez egy földrengés lett volna... a bolygó kérgének mozgása. Így kapcsolódik össze az Emberi tudatosság Gaiá-val. Most óvatosan társam, mert azt akarom, hogy ezt pontosan fogd fel. Haladjunk lassan.

Két héttel ezelőtt, ez a bolygó interdimenzionális értelemben elmozdult, a feltételezett kihívás nélkül. Minden forrás, beleértve azokat is akik a fátyol felém eső oldalán vannak, azt feltételezték, hogy sokkal nagyméretűbb valami fog történni. Nem is feltételeztük, hogy az Emberi tudatosság már olyan szintre emelkedett, hogy semmi sem fog történni. Ez az első alkalom, hogy ez valaha is megtörtént. A bolygónak egy jelentős váltása történt, minden komolyabb kihívás nélkül. Nem történt katasztrófa és nem történtek halálesetek. Meg kell értenetek, hogy ez a régi energia-kapcsolódás a részvéttel függ össze. És az egyetlen módja annak, hogy a nagy váltáshoz szükséges részvétet létrehozza, egy olyan dolog lett volna, amihez mindannyian hozzászoktatok... de nem így történt.

Meg volt minden előrejelzés. Mit mondjunk a repülőtányérral kapcsolatban? Nos, egy interdimenzionális formában ez a bolygó több bölcsességet kapott az ősöktől, mint bármikor korábban. Bármilyen kihívás nélkül, bármilyen Föld-mozgás nélkül, a szükséges együttérzés is szállítva lett. Nos, megtörtént-e a leszállás? Bizonyos módon igen. Mert most ez a bolygó magasabb szinten rezeg mint korábban. Ez egy tudat-váltás volt, ami más körülmények között a bolygó fizikai részvételét igényelte volna, de ti éppen átaludtátok, ugye?

Áldott az Emberi Lény aki átaludta, mert már egy új szemlélet van érvényben: Változás – kihívás nélkül. Ez a cél, de ez csak akkor valósulhat meg, ha az Emberi tudatosság egy magasabb szinten van és így volt. Most elmondhatom, hogy ez nem lesz mindig így, de most így történt. A dolgok gyorsan mozognak és még a legjobb futuristák is visszafogják magukat a víziók összefüggésének hiányában – mert ez történik egy időtlen objektummal, amely folyamatosan vibrációs átalakuláson megy át (Kryon arról beszél, amin a föld megy keresztül).

Ismétlem, a hihetetlen Emberi Lény mindannyiunkat megdöbbentett, épp ahogy az 1987-ben is történt (Harmonikus Konvergencia). A váltás működik. Az emberiség kevesebb mint fél százaléka kell, hogy felébredjen, hogy létrehozza a békét a Földön. Sokan siránkoznak: „Ó, Kryon, mikor lesz már?” Ez tőletek függ. De a dolgok gyorsabban történnek, mint gondoljátok és csak azt kell tenned, hogy befelé fordulsz, hogy erősítsd a folyamatot. Tedd szabaddá a fényt amit hordozol. Ez az egész önmagatok felfedezéséről szól. Csak ezt akartam elmondani.

Vajon csoda-e az, hogy nagyon szeretünk benneteket? Hogy, közönségesek vagytok? Aligha! És ez volt az üzenet a mai estére. Azt akarom, hogy ez az üzenet szárnyaljon, hogy majd mások is hallják... és, hogy mások is olvassák. Jellemző az Emberi Lényekre, hogy azt mondják: „Nos, ez érdekes volt.” Aztán mennek a dolgukra. Én pedig itt ülök a fátyolnak ezen az oldalán és felteszem a kérdést: „Miért nem fújtatok fel egy léggömböt, vagy emeltetek szobrot vagy valami...?” Kinek van mersze közületek bulit rendezni olyan dolgok miatt, amelyek nem történtek meg? Micsoda koncepció. És ha ezt megteszed, lassan interdimenzionális Emberré válsz. Hihetetlen.

Ez a mi üzenetünk. És ti ezt teszitek. A csatornák majd jönnek és mennek. És néhányan majd beszámolnak róla, hogy mit tesztek. Keressétek ezt az összefüggést az üzenetekben, mert ma ez a nagy újság.

Nehéz búcsút venni. Tudnotok kell, hogy ma ebben a teremben az igazság hangzott el és van akinek az élete változott meg. Nehéz búcsút venni.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

* Váltások sosem történnek oly módon, amit „egy nap”-nak hívunk, mert a föld mindig egy kétnapos valóságban létezik. Mindig van valahol a bolygón, ami vagy a következő nap, vagy az előző, attól függően, hogy éppen hol éltek.

2008. 11. 02.