Kapcsolatfelvétel az Önvalóval – Kryon válasza egy feltett kérdésre

Kérdés:
 
Van bármilyen módszer arra vonatkozóan, hogy mi emberek legalább érzelmileg megtapasztalhassuk igazi valónkat, hogy felfrissülve és békével telve tudjunk visszatérni a sokdimenziós teremtés feladataihoz? Én nagyon szeretném megtapasztalni. Nagyon szeretnék „hazatérni”, megtudni, ki is vagyok valójában és közeli kapcsolatba kerülni isteni részemmel.
 
Kryon válasza:
Azt kérdezed, hogyan? Kezd azzal, hogy a legcsendesebb időszakokban kéred, hogy megtörténjék. Teremts időt a meditációra és ne kérj semmi mást, csak ezt. Mond meg isteni társadnak (felettes énednek), hogy szeretnéd megteremteni és fenntartani ezt a kapcsolatot. Ragadd meg az Istennel töltött csendes percek mélységes érzelmi energiáját és hagyd, hogy működjön! Majd gyere ki meditációdból és az isteni szeretet buborékától körülölelve járj-kelj a négydimenziós földi valóságban. Ne zárd le a meditációt... egyszerűen csak állj fel és hagyd, hogy menjen tovább!

Már megint fogalmakról beszélek. Amit mondtam, nem igazán tűnik a lineáris valóságotokban jól alkalmazható, lépésről-lépésre kivitelezhető folyamatnak, ugye? Talán nem is kaptad meg a választ, amit vártál. Olyan sokan vagytok, akik egyszerű megoldásokat vártok. Ez azonban csöppet sem egyszerű. A folyamatot az isteni társteremtéssel indítod el és olyan ütemben haladsz át különböző lépcsőfokain, ahogy saját fejlődésed diktálja. De nem indulhatsz el felfelé a lépcsőn, amíg az ajtót ki nem nyitottad.

Meg tudod mutatni egy gyereknek, milyen a kék szín? Igen. Ez valóban egyszerű. De próbáld magyarázni egy vaknak, hogy milyen. Ez már bonyolult. Az interdimenzionális dolgok is ilyenek. Te lépésekről, szabályokról és eljárásokról akarsz hallani, de ez az egész sokkal bonyolultabb ennél. És minden tanításunknak is ez a célja. Kezd a tiszta szándékkal. Majd jöjjön az öröm. Ezután tégy mind-ehhez egy kis bölcsességet, s várakozz kicsit. Isten már alig várja, hogy megértéssel tölthesse meg kelyhedet.

Forrás: Magyar Kryon honlap - Kérdések és válaszok

Lásd: Kryon Mester tanításai

A teljes mesterlét ott van minden egyes Emberi Lényben és ti ezt most elkezdtétek aktiválni.
Kryon