Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Félreérthető lehet az, amit ezen az estén be szeretnék mutatni. Ez emelt szintű információ, és lehet, hogy zavart fog teremteni. Tehát megkérem a társamat, hogy lassítson, és azokat a példákat használja, amiket én adok át neki.

Valami gyönyörű dolog történik most ebben a székben, és ezt „kapcsolatnak” nevezik. Az ok, amiért a közvetítés annyira ellentmondásos dolog ezen a bolygón az, hogy sokan vannak, akik forgatják a szemeiket, és azt mondják: „Ez nem lehetséges!”, „Okkult!”, vagy „Túl furcsa!” Sőt mi több, sokan azt mondják, hogy ez nem helyénvaló dolog. Tehát, lehet azt mondjátok: „Az emberiség spirituálisan elfogult ez ellen.”

Az az igazság, hogy a társam tényleg össze van kapcsolódva a Teremtő Forrással. Imán és meditáción keresztül rendben van számotokra a kapcsolódás, de a közvetítés elég gyakran átlépi a határt. Mindazonáltal, ez valós dolog, és a társam félreáll ezen üzenethez. Szó szerint fogja a tudatosságát, és az beleolvad az enyémbe, megengedve számomra azt, hogy ehhez az üzenethez használjam mindazt, ami benne van – ő viszont nincs jelen teljes mértékben.

Régen azt mondta, hogy nem engedne egy „teljes átvételt” közvetítéskor. Én azt válaszoltam neki, hogy az új energiában nincs átvétel – ez egy partneri viszony, egy egybeolvadás. Átvétel van-e akkor, amikor csodálatos, intuitív gondolataitok vannak? Belerepülnétek egy furcsa révületbe, ha jó spirituális irányba kerültök? Nem. A dolgok, azon emberi képességgel kapcsolatban változtak meg az elmúlt évtizedekben, amivel érzitek a Szellem irányát.

30-40 évvel ezelőtt, a transz-közvetítők ténylegesen öregedtek a közvetítések alatt, mert az egy átvétel volt. Közülük néhányan kiégtek, mert amit csináltak, az nem összeolvadás, hanem munka volt: a ki-és bejárás állapotának fenntartása a két világ között. Az egy „átvétel” volt, de ez most nem az.

Megvilágosodók, gyógyítók és az aura-olvasók tudják ezt. Amikor egy olyan helyre mennek, ahol elkapnak egy intuitív folyamot, ami azt közli velük, hogy hol a legjobb megérinteniük egy személyt ahhoz, hogy az meggyógyuljon, vagy, hogy mit mondjanak el egy személynek, amikor aura-olvasást végeznek neki, akkor nem rángatóznak, vagy kerülnek furcsa testen kívüli állapotba. Kiegyensúlyozottak maradnak, békéssé válnak, és „kapcsolódnak”. Egy intuitív gyógyító tudja, hogy mit mondjon, amikor megérzi a Merkaba mintázatát. Akkor a csend egy pillanata van jelen, és talán egy szép tisztító lélegzetvétel, a „kapcsolat” fogadása érdekében.

Erről a kapcsolatról akarok beszélni, mert ez lehet, hogy más, mint amilyennek gondoljátok. A Szellemmel való kapcsolatotokat illetőleg, a dolgok egyre kifinomultabbá válnak. Az ezoterikus dolgok elérnek egy olyan pontra, ahol minden helyzetnél szükséges lesz a tisztánlátás ahhoz, hogy tudjátok, hogy a kapcsolatotok tiszta. Bennetek kedveseim, a sejtszerkezetetek minden részében és darabkájában ott van az a parányi DNS molekula, amiről mindvégig beszéltünk. Amikor a „DNS 12 rétege” című könyvet írtuk, akkor erről volt szó. Bennetek – egy olyan szinten, amit kémiailag nem tudtok megmérni – ott van minden dolog Teremtő Forrása maga. Ez az a „bennetek élő Isten”, ami nagyobb annál, mint gondoljátok. Ennek bizonyítéka az elmúlt civilizációkban van, mert minél messzebb mentek vissza az időben, az ősök annál inkább hittek abban, hogy valahogy mindannyiukon belül, valami nagyobb van annál, mint önmaguk. Sokan ezt Gaiának tulajdonították, és részben igazuk is volt.

Azt érezték, hogy egyfajta Teremtő van jelen valahol, és ezen Forrás imádatának és a benne való hitnek mindenféle módját megtalálhatjátok. Azonban a dolog, ami mindannyiuknál közös volt az az, hogy intuitívan tudták: valami nagyobbnak a részei.

Tehát, amit újra megállapítok, az bennetek van, a DNS-etekben. Ott van az, amit mi „spirituális összetevőnek” neveznénk, ami megteremti az intuíciót, hogy valóban létezik egy Teremtő Forrás. Ez az intuitív megértés felelős a bolygón lévő összes hitrendszer megteremtéséért. Gondoljatok erre: az emberiségnek nem gond az, hogy higgyen Istenben. Azok, akik nem hisznek benne, kisebbségben vannak. A bolygón lévő többség tud az „egyetlen Istenről”. Tehát ez az emberiség számára általánosságban valami belső és intuitív dolog, és ez mindannyiótokban belül megtörténik. Kedveseim, ez az intuíció elkezd növekedni és megváltozni.

A „belső Isten” elképzelése elkezd bizonyos módokon sokkal elegánsabbá, és bizonyos módokon sokkal félreértettebbé válni. Ez alatt azt értem, hogy a Földetek és az emberiségetek elkezd átváltani. Ez nem csak a megvilágosodókra, nem csak az öreg lelkekre lesz hatással, hanem az emberiség egészére. A bolygó Mágneses Hálójának a megváltozásával és azzal a ténnyel, hogy a Naprendszeretek szó szerint a galaxis egy új helyére mozdul el, egy olyan új energiákkal telített helyre kerül, amilyeneket azelőtt sohasem láttatok. Ez mindent megváltoztat. Megváltoztatja a Napotok helioszféráját, és ezért hatással van a Mágneses Hálótokra. Néhányan figyelik ezt, és pár olyan újfajta sugárzást látnak, amiktől tulajdonképpen félnek. Észrevettetek mostanában bámilyen más viselkedést a Napotokkal kapcsolatban? Lehet, hogy nem pontosan olyan sugárzási mintákkal bír, mint a múltban. Mindezek a dolgok egy olyan energiaösszefolyást képviselnek, ami meg fogja változtatni az emberiséget. Ez hatással lesz a gondolkodásmódotokra, és arra, ahogyan éreztek. Ki fogja terjeszteni az elképzeléseiteket és az érzékeléseteket, valamint azon spirituális elfogultságaitokra is hatással lesz, amelyeket az emberiség már évezredek óra hordozott.

Nos, az öreg lelkek, azok, akik életöltőkön keresztül „ott voltak és megtették” (a tapasztaltak) azok, akik megértik, hogy miért is történik ez. Ti vagytok azok, aki a jövő tanárai lesztek, ahogyan a körülöttetek levők odamennek hozzátok a munkában vagy játék közben, vagy a családotokban, és megkérdeznek benneteket arról, hogy: „Hogyan vagytok képesek ilyen békésnek és örömtelinek maradni?” Ti vagytok azok! Ezért hallgatjátok ezt a közvetítést. Ez egy olyan feladat, ami nem lesz bonyolult, ha kívül álltok a félelmen. De szeretném, ha megértenétek a „kapcsolódást”, mert lesznek olyan dolgok, amiket mi fejtörőknek nevezünk.

Kedveseim, a DNS-etek egy része többdimenziós. Ez nem igazán olyan ellentmondásos. A társam beszámolt néhány tényről, amelyek olyan kvantumbiológusokkal kapcsolatosak, akik tudnak erről, és akik folytatják ennek a tanulmányozását. A DNS egy része csakugyan több annál, mint ahogy gondoljátok. Kimutatták és bebizonyították kísérletekben, hogy a DNS nem csupán kémia. Létezik olyan pozitív bizonyíték, ami megmutatja a DNS tényleges jelenlétét egy irányított kísérletben, ahol megváltoztatja egy atom perdületét egy kvantummezőn belül. Ez azt mondja el a tudósok számára, hogy egy olyan „ok-okozati” hatás van jelen, ami kvantum, és ami miatt a DNS egy kis kvantumforrás kell, hogy legyen.

A legutóbb, amikor együtt voltunk, egy közvetítésben olyan információt adtam át a számotokra, ami azt mondta: „Nem láthatjátok meg a kvantumhatást egy kvantumforrás nélkül.” Tehát, ha valaha rendelkezni fogtok egy gyönyörű, új kvantumtalálmánnyal, akkor azt egy kvantumforrásból fogjátok kifejleszteni. Nem rendelkezhettek olyan 3D-s forrással, ami megteremtene egy kvantumhatást. Nos, a dolog lényege összesítve ma az, hogy a DNS-eteknek kvantumtulajdonsága van, így a kvantumváltozások számára „forrássá” minősíti azt. A tudatosságotok része a DNS-eteknek. Az emberi tudatosság elkezd felnőni, és el fogtok kezdeni olyan dolgokat tenni vele, ami meg fog döbbenteni másokat. Az első a megfiatalodás és a betegségek meggyógyításának képessége, leginkább a saját testeteken belül.

Tehát, a bölcsesség növekedése először veletek kezdődik, aztán kivetítődik másokra, ahogyan telik az idő. De kedveseim, ez veletek kezdődik ám el. Nos, mondtam nektek valamit korábban. Az mondtam, hogy: „Ez a váltás mindenkinek szól.” Azt is meg fogom említeni, hogy ezek a változások lassúak, és nem lesznek azonnal nyilvánvalóak. Viszont amikor elkezdtek jobb intuícióval rendelkezni, és elkezdetek jobb megoldásokat használni a mindennapi problémákra, akkor az emberek majd odamennek hozzátok, és megkérdezik: „Hogyan jöttetek rá erre?” – és nem lesz rá válaszotok. Ez egy újfajta intuíció, és leginkább az öreg lelkekben kezdődik el.

Egy példát szeretnék használni, ami egy hasonlat. Ez a példa az egyik kedvenc emlősötökről szól – egy bálnáról. A bálnák a mágnesességgel navigálnak el a szaporodási és a táplálkozási helyeikre. A bálnák rendszerében van valami, amit úgy hívnak, hogy „magnetit”. Ez a tudatosságukhoz és az agyukhoz kapcsolódik, hogy aztán az egy intuitív iránykeresővé váljon. Belső iránytűvel rendelkeznek, de a bálnák nem tudnak erről – csupán az intuíciójuk után mennek.

Bizonyítékként a számotokra, visszaviszlek benneteket 20 évvel ezelőttre. Talán emlékeztek arra, hogy sok bálna vetette magát partra rendszeresen, néhányuk még ezen a partvidéken is (az USA keleti partján) és ez sokak számára aggasztó volt. A furcsa dolog ezzel kapcsolatban az volt, hogy ellenálltak annak, hogy megmentsék őket. Egy bálna partra vetette magát, és aztán a farkánál fogva visszahúzták a nyílt óceánba. A szabadon engedést mindenki hangosan üdvözölte a csónakokban, csakhogy a bálna újra partra vetette magát! Vajon mi történt itt, kedveseim? Elmondtuk nektek. A Mágneses Mező megváltozott – ahogyan azt korábban megjósoltuk –, így az „észak” most kicsit eltért attól, mint ahogy korábban volt. Az automatikus „iránytűs irányítás”, amit a bálnák nemzedékek óta használtak, most egy nyílt tengeri útvonal biztosítása helyett, egyenesen bizonyos tengerpartokra vitte őket. Egyszerűen csak ugyanazon mágneses vonalak hatását követték, amiket nemzedékek óta mindig. Ez is azt mutatja meg a számotokra, hogy mennyire elmozdult a mágnesesség azokban az években. Egy, vagy még több generációt vett igénybe a bálnák számára az, hogy megértsék: egy új útvonal szükséges, és hogy ráálljanak. Manapság nem vetik partra magukat, mint ahogyan azt akkor tették. Nos, miért is mondom én el ezt nektek?

Tegyük fel egy pillanatra, hogy a bálnának egy kicsit több értelme van annál, mint az gondoljátok róla, és hogy képesek vagytok meginterjúvolni azért, hogy rájöjjetek mire is gondol, mi is zajlik az elméjében. Tehát, interjúvoljuk meg Bálna urat!

„Mi az, Bálna úr, ami megengedi Önnek, hogy elnavigáljon ezekre a táplálkozási és szaporodási helyekre szerte a bolygón? Úgy tűnik, hogy tudja, merre is megy.”

...és a bálna válasza erre az lenne, hogy: „Fogalmam sincs róla, kicsi ember – csak megyek.”

Kedveseim, ha valaki megkérdez benneteket arról, hogy honnan tudjátok, hogy van Isten, mit mondanátok? Azt mondanátok:„Csak tudom!” Ez ugyanolyan dolog – belső és ösztönös. A tudatosságotokon belül van, hogy bennetek van a Teremtő. Azért, hogy ezt jobban megértsétek, el kell mondanom nektek azt, hogy a Teremtő egy része szó szerint bennetek van. Ez nem egy emlékezet, vagy csak az ezüst fonál egy metaforája, ami összeköt benneteket. Nem, ez fizikai, és kvantum módon van a DNS-etekben.

Ez az, amiért annyira otthoninak érzitek azt, amikor kapcsolódtok. Amikor eljöttök egy helyre kedveseim, ahol kapcsolatban lévőnek érzitek magatokat, és érzitek a hármasság egyensúlyának működését (szív, tobozmirigy és agy), akkor ráébredtek erre a DNS-etekben lévő részre és felfüggesztetek mindent. Még csak nem is öregedtek! Tudjátok, hogy a kapcsolat valódi, és hogy ez az az idő, amikor leülhettek és sírtok az örömtől, hogy kapcsolatban vagytok mindennel. Ez minden, ami vagytok. A teremtés részei vagytok, és ti tudjátok ezt. Tudjátok, és felfogjátok. Sokan vannak olyanok, akik el tudnak menni erre a megszentelt helyre, és érzik az örömöt, különösen ebben az új energiában.

De itt van az, amit mondani akarok nektek. Emiatt az új energia miatt, mások is érzik, hogy részei ennek a „kapcsolatnak”, és elkezdik használni azt, viszont ennek semmi köze sincsen a spirituális Teremtő Forráshoz. Összezavarodtatok? Kérdezek tőletek valamit – egy költői kérdést – és megválaszolhatjátok azt magatokban. „Az a személy, aki meg tud hajlítani egy kanalat, spirituális?” Nos, gondolkozzatok el egy pillanatra! El kellett menjenek, és meg kellett szerezzék a kvantum DNS többdimenziós részét, majd be kellett hozniuk azt a tudatosságukba annak érdekében, hogy használják, és hogy megváltoztassák a fizikát. Figyeljetek ide! Ők megcsinálták ezt, és ez valóságos. Tehát, a tudatosságuk magas szinten működik annak érdekében, hogy hasson a kanálban lévő fémre. Újra és újra meg tudják ezt csinálni, és az emberek meg fogják bámulni őket. Néhányan még imádni is fogják őket, mert „valami különlegessel” rendelkeznek.

Itt van az, amit mondani akarok nektek. Mindezeket meg tudjátok tenni úgy, hogy nem vagytok spirituálisak. Mindezeket meg tudjátok úgy tenni, hogy még csak nem is vagytok spirituálisan kapcsolódva. Legyünk egy kicsit jobban személyesek. Mondjuk, hogy van egy mesteri gyógyító a bolygón, aki el tud kezdeni dolgokat materializálni (tárgyakat létrehozni), és aki meg tud gyógyítani embereket. Ez egy hasonlat, nem egy valós személyről beszélek. Átadok nektek egy hasonlatot, és azt szeretném, hogy álljatok meg, és tegyétek fel a kérdést: „Kapcsolódik ez a személy?” Ti ezt mondanátok: „Igen! Kapcsolódnia kell! Nézzétek csak meg, hogy miket művel! Ez Istentől származó kell, hogy legyen.” Kedveseim, hadd mondjam el, hogy honnan is ered ez. Ez az új emberi tudatosságból származik, amely elkezd elegánsabbá válni és egy magasabb hatásfokkal rendelkezni. Ez egy olyan tudatosság, ami elkezdi azt a többdimenziós belső kvantumrészt használni, ami meg tudja változtatni a fizikát, látja a mintázatokat, segít embereken, és mindezt úgy, hogy nem „kapcsolódnak”.

Ez még inkább a tisztánlátásról szól, mint korábban valaha is. Visszatérve a bálnás történetre. Mondjuk, hirtelen történik egy váltás, és a bálnánk elkezd értelmesebb lenni. A bálna azt mondja: „Nézzétek, rendelkezem valamivel belül, ami majnem olyan, mint egy iránytű, de ahelyett, hogy automatikus és rejtett lenne, most már irányítható. Mehetek keletre vagy nyugatra, északnyugatra vagy északkeletre, csupán azért, hogy megnézzem mi is van arra. A belső iránytű megengedi a számomra, hogy bárhová elmenjek felfedezni, aztán visszatérhetek a szaporodási útvonalamra.”

A bálnák sohasem teszik ezt. Egy olyan nyomon haladnak, aminek a túlélésükhöz van köze. Ez az, amit tesznek, és ez az, amiért mindig ugyanazon a helyen találjátok meg őket. Automatikus iránytűjük van, de mondjuk azt, hogy néhányuk elhatározta: valami mást is megtehetnek. Ez tényleg mássá teszi a bálnát? A bennük lévő veleszületett új képesség felfedezése vajon megvilágosodottá teszi őket?

Kedveseim, ami bennetek van, az egy többdimenziós része a DNS-nek, aminek a Központi Forráshoz kellene kapcsolódnia. Igazán kapcsolatban lenni ezzel azt jelenti, hogy a „hármasság” egyensúlyával rendelkeztek. Újra elhozzuk nektek ezt az információt. A teljes emberi lény – az, aki teljesen kapcsolódva van –, mindazokat a dolgokat meg tudja tenni, amiket fentebb említettem, de „a legnagyobb ezek közül a szeretet”. Ez a szeretet és együttérzés, a logikus agy, az emberi szív és a tobozmirigy közötti összeolvadás. Egy kiegyensúlyozott módon, a tobozmirigy az, ami küldi és fogadja a megszentelt energiát, és ami a kvantum DNS támogatásával rendelkezik a Teremtő Forráshoz való kapcsolódáshoz. Figyeljetek! Ha kitörlitek a tobozmirigyet – sohasem használjátok, és felfüggesztitek a szívet, akkor mindannyian „agyiak” lesztek. Ám még így is használhatjátok a többdimenziós DNS-t! Ebben az új energiában, sokan lesznek olyanok, akik elő fognak állni, és feltűnnek majd azzal, hogy olyan dolgokat tesznek, amik túlmutatnak azon, amit mások meg tudnak csinálni. Ezt a spiritualitás látszatán belül fogják megtenni, még akkor is, ha nincs kapcsolódásuk. Ez azon problémák és fejtörők része, amikről azt mondtuk nektek, hogy felbukkannak az emberiség új energiájában. Ez nem visszaélés kedveseim, mert lehet, hogy még csak nem is szándékos. Egyszerűen csak tudatlanság: nem is tudnak róla, hogy nincsenek kapcsolódva.

Hadd mondjak neked valamit, öreg lélek! Ebben a szobában majdnem mindenki kapcsolódva van valahogyan. Életről-életre – mint a bálna – iránytűvel rendelkezel, és most megtanultad, hogy elmenj bármilyen irányba, amilyenbe csak akarsz. Megtanulod felhasználni a kapcsolatot arra, hogy kiterjeszd az életedet. Beszélhetsz a sejtjeidhez, és létrehozhatsz más valóságot, de ha nem vagy kapcsolatban a szeretettel, akkor csak önmagad számára teszed jobbá a dolgokat.

Annak a gyógyítónak, aki valóban kapcsolódva van, hatványozottan fog megnövekedni a gyógyító ereje ahhoz képest, mint amilyen az előtte volt – nem csupán hatékonyabb lesz. Néhányan csak szórakoztatnak és fémet hajlítanak, de az csupán fémhajlítás és szórakozás. Kapcsolódásban is lehetnek, de honnan lehet ezt tudni? „De a legnagyobb ezek közül a szeretet.” Kedveseim, bármelyik kapcsolódásban lévő személyen meg fog mutatkozni a jóindulatúság, az öröm és a szeretet, az együttérzés mások iránt. Óvakodjatok a frusztrált, mérges gyógyítótól! Óvakodjatok a frusztrált, mérges kanálhajlítótól! Ha mérgesek, kiegyensúlyozatlanok, ego-vezéreltek és zaklatottak, akkor nincsenek kapcsolódva. Nem olyan nehéz ezt észrevenni kedveseim, de többet is látni fogtok ebből.

Azok, akik azt mondják, hogy közvetítenek – ám dráma van körülöttük –, lehet, hogy semmit sem közvetítenek, csak magukat. Azok, akik azt mondják, hogy közvetítenek – ám frusztráltak és mérgesek –, lehet, hogy csupán önmagukat közvetítik. Ezt a hangjukban érezhetitek meg, vagy abban, amit mondanak nektek. Követelőzőek-e, amikor közvetítenek, vagy megaláznak-e benneteket? Olyan dolgok elkövetésére szólítanak fel, amiket nem akartok megtenni, vagy bevetik a „félelem eszközét”, hogy megijesszenek benneteket? Ha ez a helyzet, akkor nincsenek kapcsolódva a szépséges, együttérző Teremtő Forrással.

Nem olyan nehéz megkülönböztetni azt, hogy kicsoda kiegyensúlyozott és ki nem. A következő a kulcs. Figyelnek rátok? Mutatnak szeretetet az életükben? Több lesz azokból, akiket meg kell majd különböztessetek. Keressétek a valódi jóindulatot, a „kulisszák mögötti” jóakaratot, nem pedig azt, amit nyilvánosság előtt mutatnak nektek! Keressétek náluk a szereteten és a kedvességen alapuló életet! Ezt nem olyan nehéz meglátni, és ez az, amit a hármasság megteremt.

Öreg lelkek, és akik a teremben vannak, figyeljetek! Soha nem volt jobb idő számotokra kapcsolódni. Ha ebben a pillanatban félelem és frusztráció jellemez benneteket, akkor csodálkoznék, ha ezt valóban megértettétek volna. Túl sokat gondolkoztok, lehúz az agyatok súlya ebben a folyamatban, és ezt már elmondtuk korábban is. Az agynak csakugyan bele kell tartoznia ebbe a hármasságba. Az agyatok egy túlélő eszköz és szükség van rá. A szívet és a tobozmirigyet is be kell vonnotok egyenlő mértékben az agyatokkal együtt. A túlélés elfut a bengáli tigris elől. A túlélés reagál a félelemre. Ez az új energia viszont a szeretetre reagál.

Ez, ahogyan a bolygón jártok, az „új túlélés”. Ez mutatja be mindenkinek a mesterléteteket, hogy lássák. Bárhová is mentek, Gaia tudja, hogy ott egy mester jár. Azt mondhatjátok, hogy: „Nem vagyok mester, nem igazán.” Honnan vettétek ezt az információt? Ki mondta ezt nektek? Azt ismétlitek, amit valaki mástól tanultatok? Talán a szüleitek, vagy a tanáraitok mondták azt nektek, hogy: „kevesebb vagy, mint”? Talán azt gondoljátok, hogy kérkedő vagy egoista dolog számotokra Isten szeretetét hordozni? Nem az! Azt akarom, hogy jobban húzzátok ki magatokat, tudván azt, hogy megérdemlitek azt, hogy kapcsolódva legyetek. Elhagyhatjátok úgy ezt a helyet, és megérthetitek azt, hogy a tudatosságotok minden dolgot meg tud változtatni az életetekben, még a gyógyulást is, amit akartok. Nagyobb mértékben irányítotok, mint korábban valaha is.

Ne hagyjátok soha többé, hogy a helyzetek határozzanak meg benneteket! Hagyjátok, hogy Isten szeretete határozzon meg benneteket! Hagyjátok, hogy az a rész, ami többdimenziós és a hármassághoz kapcsolódik, határozzon meg benneteket! Amikor a régi energia megmutatja saját magát – ahogyan azt gyakran meg is fogja tenni –, ne hagyjátok, hogy ez határozzon meg benneteket! Egy szerető pillantással szilánkokra törhetitek a régi energiát. Halljátok? Jóindulattal és tiszta szívvel összezúzhatjátok a régi energiát. A régi energia el fog szaladni előletek, és nem akar a közeletekben lenni.

A régi energia nem tud a drámában pörögni, ha ti ott vagytok. Tudtátok ezt? Nem tud! A barátok – vagy mások, akiket ismertek –, akik a régi energiában pörögnek, át fognak menni a túloldalra, amikor a közelbe értek, mert tudják, hogy nem lesztek a pörgésük részei. Tudják ezt! A régi és az új emberi energia összecsattan, jobban mint valaha. Ez az, ami éppen most történik a bolygón. Nem rendelkezhettek barbár energiával, amikor a fény elkezd világítani. Elmondtuk nektek korábban azt, hogy a bolygón lévő régi energia gondban van. Sikítva és ordítva fog elfutni a másik irányba. A régi energia nem akar meghalni, még ha a halála az egyenlítők precessziójának elmúlásával kiemelkedő is. Az összes új naptár és az ősi jóslatok meghatározták ezt a váltást.

A becsületességgel nem rendelkező rendszerek végül emiatt fognak összeomlani. Ezek a régi rendszerek mindaddig meg fogják teremteni a változás problémáit, ameddig el nem jön az idő, hogy kiforrjon, és az öreg lélek ott lesz mindvégig ebben. Kedveseim, ti vagytok mindennek a frontvonala, és mindaz, amit tennetek kell, csupán emlékezni rá: „a legnagyobb ezek közül a szeretet.”

Nincs frusztráció, amikor elfogadjátok Isten szeretetét. Nincs áldozat, amikor elfogadjátok Isten szeretetét. Négy évet vett igénybe meggyőzni a társamat, amikor is elkezdett leülni a székbe és rendben lett számára a közvetítés dolga. Minden, amit kifogásként felhozott, az az elfogultság volt, amit azon kevés év során tanult meg, ameddig a bolygón élt. Ez az volt, „amit mások mondtak neki”, nem pedig a saját belátása. Amikor végül eldobta ezeket a kifogásokat, és beengedte Istent, akkor minden megváltozott. El fogja mondani nektek, hogy minden megváltozott.

Mindannyiótokat felhívok arra ezen hanganyagon és íráson belül, hogy hagyjon mindent megváltozni! Ismerjétek fel az elfogultságokat annak, amik! Amit mások mondtak nektek erről, igaz lehet, vagy sem? Ez lesz a valóságotok? Tényleg át fogjátok venni valaki más szavát, és rácsukjátok az ajtót Istenre az életetekben? Ez még csak nem is logikus. A dolgok átváltozóban vannak és megváltoznak. Kérdezzétek csak meg a bálnákat! Ez most nem egy hasonlat volt...

A kíséret még itt van, és a „jövőbeli hallgatóság” is jelen van. Kedves „jövőbeli hallgatók”, nem érdekes, hogy van, aki számára ez igazából a múlt? Mégis valahogyan, mindannyian együtt vagyunk a „mostban”.

A mai nap tanítása az, hogy a tervek szerint az emberi lény évről-évre egy kicsit többdimenziósabbá válik. A valóságotok és az életetek folyamata ilyen módon megváltozhat, mert az új eszközök a megszokott, öntudatos életetek részévé válnak. Az emberi természet elkezd megváltozni, és a tudatosságotokban egy váltás közeleg. Mindez segíteni fog nektek gyakorolni a régi szokások és életmód kiküszöbölését, ha úgy kívánjátok.

A változás kemény dolog. Kemény, mert olyan más dolgokat teremt, amik szintén fáradságosak. Megváltoztattok egy dolgot, és a körülöttetek lévő többi dolog is megváltozik. Ezt intuitívan tudjátok, de emellett egyfajta ellenállás is jelen van. Ez az ellenállás teljesen normális, általános, és végül túljuttok majd a kényelmetlenségen. Az érdekes dolog, amit el szeretnénk mondani nektek – és amiről talán meg is győzünk benneteket – a következő. A változás, amit ma véghezvisztek, nemcsak, hogy még több változást fog megteremteni, hanem még több jóindulatot is. Isten olyannyira szeret benneteket, hogy – ez az Isten, ez a Teremtő Forrás – látja amit tesztek, és összeilleszti ennek a jóindulatát a szinkronicitással.

Ez az egész elképzelés dacol a valóságotokkal és a fizikátokkal. A láthatatlanban való bizalom nehéz dolog! Azonban a Szellem többdimenziós, ti pedig nem. A Szellem olyannyira szeret benneteket, hogy a bizalmatok jutalma az lesz, hogy bármit is tesztek, az „jóindulatú ragyogással” bír. Jobb érzésetek lesz azzal kapcsolatban, amit csináltok, mint korábban valaha is, és élvezni is fogjátok.

Képzeljétek csak el, hogy beléptek az ismeretlenbe, és ahelyett, hogy félnétek, inkább szédületet éreztek! Képzeljétek el, hogy száguldotok azon ismeretlen híd irányába, amiről oly sok évvel ezelőtt beszéltünk nektek! Gyorsultok az ismeretlen felé ahelyett, hogy a fékre tennétek a lábatokat. Ez az a hozzáállás, amit a Szellem lát, és ez sokat elmond arról, hogy kik is vagytok.

A DNS, amivel rendelkeztek – amely szintén be van hangolva arra a tudatosságra, amit élveztek – látja ezt. A szívetek, a tobozmirigyetek és a logikus agyatok is. Mindannyian látják ezt. Ez annak az ereje, amit „tiszta szándéknak”, vagy „együttérző cselekedetnek” határoztunk meg a múltban. Mindezek együttműködnek, hogy kényelmesebb legyen a számotokra. Ez újdonság! A múltban, amikor kiléptetek, hogy megéljétek a hiteteket, nem volt jelen egy támogató csoport, mint ahogyan most ott van. Egy régebbi energiában ez nem olyan volt, mint manapság. Akkor még nem teremtettétek meg, de most már rendelkeztek vele. Ismételten elmondjuk: a dolgok nem mindig azok, aminek látszanak. Lehet, hogy amit manapság újra megpróbáltok – még ha az korábban nem is sikerült –, jól fog működni.

Szeretnék címet adni ennek a bizonyos rövid üzenetnek: „Kapcsolatban lenni – 2. Rész”. Ez egy függelék a tegnap általam átadott utolsó üzenethez. Az utolsó üzenet volt az, ami mindannyiótok számára elérhető, így meghallgathatjátok, ha úgy kívánjátok. De ez az üzenet önmagában is értelmes kell, hogy legyen.

Egy újfajta kapcsolat

Áttekintésként: beszéltünk arról, hogy a DNS-etek egy többdimenziós perdülettel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy részben kvantum (olyan kvantumtulajdonságokkal rendelkezik, amiket bebizonyítottak). Azt is elmondtuk nektek, hogy emiatt a DNS-etek egy kis „kvantumeseményt” tud létrehozni. Továbbá, hogy az új energia meglátása ezen a bolygón, nem csak az öreg lelkeket, hanem az egész emberiséget megváltoztatja. Sokan elkezdenek felébredni az újfajta lehetőségekre, és arra használják őket, hogy számos olyan dolgot megtegyenek, amik – mivel annyira mások – varázslatosnak tűnhetnek a számotokra.

Elmondtuk nektek azt is, hogy az Akasha feljegyzésetek abban a hatalmas DNS emlékezetben lakik, amelyet a tudomány korábban még az ismeretlen adat és információ tárházának látott. Tehát arról, amit régebben „szemét DNS”-nek címkéztek, most már ismert, hogy elképesztő mennyiségű információt tartalmaz. Az Akashátok része ennek (ahogyan azt évekkel ezelőtt is mondtuk nektek), és olyan módon kezd el előtérbe kerülni, amire nem számítottatok – és nem is fogjátok elhinni.

Olyan dolgok kezdenek feltűnni egyénileg az emberekben, amiket valótlanságként fogtok elhessegetni, mivel az ember, akik vagytok, akit ismertek és szerettek, eddig csupán a 3D-ben létezett (a korlátozott dimenzionalitásban). Még egy kicsinyke kvantum dologra sem fogtok számítani. Mit tesznek az emberek – különösképpen a régi energiában –, amikor valaki olyannal találkoznak, aki teljes mértékben médium? Mindenki vagy egy darabkát akar belőle, vagy inkább elfutna előle. Gyakran hívják ezt varázslatnak vagy gonosznak. A kormányzat akarja, még akkor is, ha senki sem érti teljes mértékben. Sokan egyszerűen tagadják, és nem tudják, hogy mit is kezdjenek vele. Mi lenne, ha azt mondanám nektek, hogy ez az egyszerű példa csak egy kis bepillantás abba, ami történni fog? Készen álltok rá?

Egy szuper médium – olyasvalaki, akit akár „előre észlelő” egyénnek is nevezhetnénk –, olyan, aki rá tud érezni a valóság azon „lehetőségeire”, amelyek az idő körében léteznek. Azonban ez a személy úgy fog az eseményekről beszélni, mintha azok már megtörténtek volna. A lehetőségek ugyanazt az energiát hordozzák, mint a valós dolgok. Néha, az „előre észlelőket” valamifajta piedesztálra helyezik, vagy valami titkos szobába terelik. Azzal kapcsolatban, amit ők látnak, igazuk lehet, vagy nem – attól függően, hogy az emberek mihez kezdenek a lehetőségekkel. Mindenesetre különbözőnek, gyakran ijesztőnek látják őket.

Egy médium újra és újra segíteni tud a rendőrségnek, bár sok rendőr becsukja az ajtót előttük, forgatja a szemeit, és azt mondja, hogy: „Ez nem igaz.” Ez „nem igaz” a számukra, mert nem valami olyasmi, amivel a 3D-ben foglalkozni tudnak. Értitek, hogy miről is beszélek? Ez meg fog változni. Egyre több és több ember lesz tudatában azoknak a különleges dolgoknak, amelyeket csak ők képesek megtenni. Különleges emlékeik lesznek, és nem fogják tudni, hogy mit is kezdjenek majd velük. Lehet, hogy még a körülöttük lévő lehetőségekre is ráéreznek.

Wo példája

Szeretném ezt leegyszerűsíteni, mert olyankor történik a legnagyobb megértés. Be szeretném mutatni nektek Wo-t. Ez nem igazán egy másik példabeszéd, mint a többi, hanem csak egy példa. Wo valahol a 4-6 éves életkorban van, az új energiában. Wo elkezdi mesélni a szüleinek, hogy ki is volt valaha. Elkezdi elmondani nekik, hogy milyen is volt az, amikor a családban volt, de máshogyan. Azt mondja az anyukájának: „Messze te vagy az eddigi legjobb édesanyám.” Wo olyan dolgokat kezd el mesélni, amik szokatlanok és furcsák. Ez a gyerek olyan sok részletre emlékszik azokról a dolgokról, amikről nem is kellene tudnia, amik egy másik időszakban történtek.

Hadd mondjam el nektek, hogy miért képes Wo visszaemlékezni az Akashájára! Ő egy új gyermek az új energiában, felfokozott DNS hatásfokkal. Annak a kezdetét képviseli, amit mi a „tudat evolúciójának” neveztünk el. Emiatt egy kissé más DNS-el rendelkezik. Ezt ugyan kémiailag nem tudjátok megmérni, de abban, amit mond és tesz, láthatjátok. Nevezhetitek egy okosabb, bölcsebb Wo-nak, de azt mondanánk rá, hogy ez egy kicsit más. Magasabban rezeg – egy olyan más tudatosságon, ami megengedi Wo-nak, hogy nagyon gyors mértékben emlékezzen vissza dolgokra a Földi múltjából. Egy kicsit többdimenziósabbá válik. Ám a gyermeknek a jelenlegi életében nincsen még felnőttként múltja, ezért csak néhány társadalmi korlátozással rendelkezik. Nincs még hit doboza.

Wo nem tud jobbat, így kifecsegi azt, amit lát, érez, és amire emlékszik. Nagyon figyel a szülei reakcióira is. A szülei jelentenek mindent a számára. Hisznek-e neki? Elhallgattatják-e? Azt mondják-e neki, hogy ez csak egy álom? Vagy pedig meghallgatják? Ahogyan reagálnak, az fogja meghatározni, hogy Wo hogyan állítja össze a következő és az azt követő mondatát az igazságáról.

Wo folytatja annak elmesélését, hogy ki is volt ő, hol is élt, és mit is tett. A friss emlékein nincsenek se korlátozások, se szabályok még azzal kapcsolatban, hogy hogyan is kell társadalmilag viselkedni. Még nem élt le egy életet más emberekkel körülvéve. Nem tud csöndben maradni, mert esetleg a többiek szokatlannak, különösnek, vagy furcsának látják. Minden, amivel rendelkezik az a szülei, és most gondosan figyel rájuk. Érzékeli, hogyan fogadják be mindezt. Egyszerűen csak igazat beszél, és Wo gyerekként egy nagyon új energiában ébred fel. De gyermekként elfogadásra van szüksége.

Tanács olyan szülőknek, akiknek van egy Wo-juk

Tehát, az első dolog, amit el akarok mondani nektek az, hogy közületek sokaknak lehet egy Wo-ja érkezőben, vagy akár már itt is. Mihez kezdetek a gyermeketekkel vagy az unokátokkal, aki elkezd így megnyilvánulni? Most egy várandós anyához beszélek, bár nincs itt a teremben. Kedvesem, ezt fogod a gyermekedtől kapni! Most egy olyan hitrendszerrel rendelkezel, ami egy meghatározott dobozban van. Tudom, hogy kihez beszélek. Nem akarom, hogy félj ettől. Olyan utasításokat fogok adni neked, melyek mindenkihez szólnak. Itt is vannak: amikor bármelyik gyermek elkezd arról beszélni, hogy mire emlékszik az Akashájából, akkor figyeljetek! Nem számít, hogy mit is csináltok éppen, álljatok meg és figyeljetek! Ha késésben is vagytok az iskolából, azt szeretném, hogy álljatok meg és figyeljetek! Az iskola várhat. Ha késésben vagytok a munkából, azt szeretném, hogy álljatok meg és figyeljetek! A munka várhat.

Az ok, amiért ezt mondom nektek az, hogy ezek a fajta visszaemlékezések nem fognak sokáig a Wo-tokkal maradni. Lehet, hogy nem halljátok ezeket újra, mert ahogyan a gyermek növekszik, tanulni fog a dobozról, arról, hogy a körülötte lévők – beleértve a saját korosztályát is – szerint mi a helytálló és igaz. Beszélni fog a szobában lévő angyalról, akihez beszél, és aki valóságos a számára. Ez mindaddig valós is marad, amíg el nem mondja egy olyan kortársának, aki nem áll készen arra, hogy ezt hallja. Ez talán egy idősebb korosztálybeli, aki nevetségessé teszi amiatt, hogy a „fogtündérben”, és mindenféle más hamis lényben hisz. Ezek után a gyermek el fog hallgatni.

A korosztálybeliek reakciója és a szülői hozzáállás az antennái, és ez mind elfogadásra vágyik. Ha elhessegetitek, vagy nem fogadjátok el, akkor ezek után hallgatni fog róla, és végül minden elfelejtődik. Azt szeretném, ha abbahagynátok azt, amit csináltok, és figyelnétek! Azt szeretném, ha érdeklődéssel fordulnátok a gyermekhez, úgy, hogy elhiszitek a történeteket, és hogy le vagytok nyűgözve tőle. Mondjátok azt neki, hogy szeretitek azt, amit mond nektek! Álljatok meg, és csak figyeljetek rájuk!

Azt szeretném, ha minden iránt, amit Wo-tok mond nektek, az elfogadásotokat közvetítenétek. Ha alkalom van rá, akkor azt szeretném, ha kérdéseket tennétek fel: „Mondjátok még! Ez igazán nagyszerű információ! Csodálatos, hogy elmondod nekem ezeket a dolgokat. Emiatt még jobban szeretlek. Kérlek, mondd tovább!” Apuka és anyuka, ha a gyermek látja ezt az elfogadást, elmondok nektek valamit: Nem fog számítani, hogy a társai mit tesznek, mert mindig lesz egy olyan barátja, akinek beszélhet a sarokban lévő angyalról, vagy arról, hogy ki is volt az emlékei alapján, vagy hogy hányszor is élt már. Ez egyre többször és többször fog megtörténni a bolygón. Nektek új szülőknek, a szabad választással meglesz a képességetek, hogy felgyorsítsátok, mi történik ezután, azáltal, ahogyan azzal a gyermekkel bántok, aki elkezd visszaemlékezni a „nagyobb képre”. Ez hát a kissé kvantumabbá váló ember.

Megengeditek az Akashátoknak, hogy előtérbe hozza a dolgokat?

Hagyjuk Wo-t otthon most a szüleivel, és nézzünk meg egy másik példát! Öreg lélekként a magasabb tudatosságotok is láthatja az angyalt a sarokban. Lehet, hogy életre kel a számotokra, és lehet, hogy tényleg képesek vagytok kommunikálni vele. Nem egy szellemmel, nem egy kísértettel, hanem azzal, aki a Teremtő szeretetét személyesíti meg. Ez az a varázslatos gyermekkori barátotok, aki most újra életre kel!

Tehát, hadd kérdezzem meg a következőt: megengeditek-e ezt, vagy már túl késő? Túlságosan sokat fektettetek már be a dobozba ahhoz, hogy megváltozzatok? Amikor elkezdtek visszaemlékezni, és azon Akashátokból származó lehetőségekkel bírni, akik valójában vagytok, akkor mit fogtok tenni? Ezek talán olyan élénk álmok lesznek, amik megpróbálják megmutatni nektek azon célotok nagyszerűségét, amiért a Földön vagytok. Álomként fogjátok-e ezt kezelni, fantáziaként, vagy talán furcsaságként? El fogjátok-e felejteni, becsukjátok-e az ajtót, és egy kukkot sem szóltok róla egy léleknek sem? Vagy világgá kürtölitek hangosan azoknak, akik figyelnének, elhinnék és megértenék, és ünnepelnék is azt? Látjátok, ez történhet meg.

Öreg lélek, te vagy az, aki ilyen álmokkal, ezekkel az új valóságokkal kezd el rendelkezni. Ahogy a DNS-ed elkezd hatékonyabbá válni, és ahogy engedélyt adsz egy magasabb tudatosságra, ez elkezdődhet. Nem csupán a gyerekekkel fog megtörténni. Nem lehetnek csak ők, mivel ti vagytok a legtapasztaltabbak ebben a pillanatban. A gyerekek is odaérnek végül, mivel ők is öreg lelkek, de ti rendelkeztek a bölcsességgel, hogy most ezt megértsétek.

Ahogy ezek a dolgok elkezdenek megtörténni veled, mint felnőttel – nem számít, hogy hány éves is vagy, öreg lélek –, akkor hajlamos leszel arra, hogy ezt elnyomjad. Talán inkább megkérdőjelezed, majd elmész valaki olyanhoz, aki figyelni fog rád és azt mondod: „Furcsa dolog történt velem.” Ne merd ezt mondani! Ez nem furcsa dolog, hanem normális! Az egyetlen furcsa dolog az az ember, aki ezen nagy lehetőségekkel együtt élve korszakokon át, sohasem használta fel azokat! Ez hát a furcsa dolog!

Ha olyasvalaki vagy, aki át tudja alakítani az időt – és van itt valaki, aki pontosan tudja, hogy miről is beszélek –, akkor azt akarom, hogy tarts igényt rá! Ha olyan itt jelenlévő vagy hallgató vagy, aki rendelkezik azzal, amit „többdimenziós tapasztalatnak” fogok nevezni, akkor nem szeretném, ha bárkinek is azt mondanád, hogy furcsa volt! Azt szeretném, ha felállnátok és igényt tartanátok arra, hogy kilépjetek ebből a 3D-s dobozból! Valamint kezdjétek el felismerni azt, hogy olyan tapasztalatokkal rendelkeztek, amelyeket megérdemeltek! A váltás itt van, és az öreg lélek elkezdi megérezni az új eszközöket!

Néhányatokkal furcsa dolgok fognak történni, amik csak azért furcsák, mert azok a korábbi hitetek dobozán kívül állnak. Van bátorságotok a fejetekben lévő, intuíciónak hívott hangot megünnepelni, amit első alkalommal hallotok? Vagy inkább elrohantok az orvoshoz? Ez a ti döntésetek. Ez az a kiegészítés, amit előtérbe szeretnék helyezni, mint az „Istennel való kapcsolódás” egy másik módját. Kapcsolatban lenni nem egyszerűen a spirituális dolgok felismerése, hanem az azokká válás! Kapcsolatban lenni azt jelenti: a váltásban és a bolygó új energiájában részt venni. Elmúltak már azok a napok, amikor csak ücsörögtetek és szemléltétek mindezt. Most ti segítetek ezt megteremteni.

Ennyi elég mára. Elegendő tanítást kaptatok már ebben a teremben ahhoz, hogy tudjátok miről is beszélek (a kétnapos rendezvényről beszél). Azt szeretném, ha másképpen hagynátok el ezt a helyet, mint ahogyan ideérkeztetek! Olvasó, ugyanezt kívánom neked is. Üljetek még egy pillanatig, és fontoljátok meg, hogy ez vajon valós-e a számotokra, vagy sem! Ami elhangzott, és amit tanítottunk ezen a napon, túlmutat azon a „normálisnak” nevezett dobozon, amiben az egész életeteket leéltétek. Amit tudnotok kell az az, hogy a „valódi világ” a „dobozon túl” van. Az, amelyikben éltetek, a „korlátozott” világ.

Ez a tudatosság egymagában meg fogja engedni a teremben lévőknek és az olvasóknak, hogy megváltoztassák azt a belső igényt, hogy mindezt intellektualizálják. Emlékezzetek erre: ha bármit is intellektualizálnotok kell, az a dobozon belüli régi tapasztalataitok! Mindaz, amit meg kell ítélnetek ezen a ponton, csupán az, amit már megtapasztaltatok. Ezért, ha valami újabbat, vagy vadonatújat tapasztaltok, semmi másotok nincs annak igazolására, csak a régi elemző eszközök. Amitek van, az a bizalom és az intuíció azzal kapcsolatban, hogy az valós-e, vagy sem. Az, aki fekete-fehérben lát, és először látja meg a színeket, hajlamos inkább megkérdőjelezni az érzékelését, mintsem hogy élvezné a pompásan új, színes világot. Sokan egyenesen kimagyarázzák magukat abból, hogy tényleg látják-e a színeket, és a fekete-fehérben maradnak. Ezen nagyon is emberi csapda felismerése fog segíteni nektek továbbjutni azon a régi gondolkodásmódon, ami esetleg távol tartott benneteket attól, hogy ezek közül bármelyik dologban is higgyetek.

A jelentősebb változások most már itt vannak. Legközelebb, amikor meditáltok, mondjátok a következőt! „Kedves Szellem! Szeretem a Teremtő Forrást, és a része vagyok. Nem sokat értek belőle, de ez a szeretet azt jelenti, hogy 'nem is kell'. Kedves Szellem! Mutasd meg nekem, hogy mit kell tudnom! Add meg számomra azt az intuíciót, ami el fog vezetni engem azokra a helyekre, amikre nem számítottam, és a folyamat során hadd legyen öröm az életemben! Ahogy belépek abba, ami sötétségnek tűnik, hadd értsem meg, hogy ez igazából egy újfajta tökéletes fény – egy olyan, amit korábban sohasem láttam.”

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2016. 04. 09-10.