Kedves Kryon!

Mit jelent tulajdonképpen a 144.000? A Jehova tanúk azt állítják, hogy a Biblia szerint, csak 144.000 Jehova tanú lesz megmentve.

Van-e értelme te szerinted annak, hogy a hatmilliárd Embert számláló Földön, ennek csak töredéke meneküljön meg az örök kárhozattól? Hogy illik ez bele Isten végtelen szeretetébe? Akárhogy is van, ha ez segít azoknak, akik hiszik, hogy így lesz, tiszteletben kell tartani a szabad akaratukat. Ők ugyanazokat az isteni válaszokat keresik mint te. Bárhogy is látod, bizonyos ponton a „spirituális józan ész” akkor is helyt ad, ha te talán más véleményen vagy.

A 144.000 egy metafora, a spirituális felemelkedés metaforája. Ez 12 x 12.000. Ez minden esetre meg kellene, hogy adja a választ számodra. A tizenkettesről szóló magyarázataink már sokszor elhangzottak, ezen a helyen ezt ezért nem ismételnénk. Sok helyen fogtok még találkozni ezzel a számmal. Ez nem szó szerint Embereknek, illetve entitásoknak, vagy napoknak a száma. Ez inkább egy "mutatója" számodra annak, hogy melyek azok a bizonyos energiák a bolygón és ezeknek a szent mivoltára utal. Különösen találó ez az új Kristályrács energiáira és arra, hogy mi történik ebben az új energiában.

Végül is ennyi idő után, most sokkal fontosabb, mint bármikor volt, megérteni, hogy üzeneteink nagy része és a szent iratok mind metaforában lettek megfogalmazva. Ennek az oka nyilvánvalónak kellene, hogy legyen, most, hogy kezdjük szóba hozni lényegetek, valóságotok és spirituális szerkezetetek interdimenzionálisságát. Ti négydimenziós valóságban éltek, a körülöttetek lévő Univerzum pedig 12 dimenziós, vagy annál is több. Minden ami túl van a 4 dimenzión, akárhogy is van, az misztérium. Az idő nem létezik és a valóság több rétegű. A múlt, jelen és jövő egyesült és linearitás sincs. Ebből kifolyólag a spirituális információt is gyakran számokkal jelzett energetikai kódban adtuk, DNS-etekhez hasonlóan, amit majd egyszer meg fogtok érteni.