Kedves Kryon!

Spanyolországban élek. Elnézést, ha olyan kérdést teszek fel, amit korábban megválaszoltál, a könyvek fordításai nagyon lassan készülnek el és nem is gyűjtöttem be minden információt, amit valaha adtál nekünk. Nagyon foglalkoztat az elhagyott állatok kérdése. Úgy tűnik, sok ember megveszi az állatot a gyermekének és amint felnőnek, valahol kiteszik őket. Mostanában történt, hogy egy kiscicát láttam meg az út kellős közepén. Azonnal nem reagáltam, mivel nem tudtam megállni és kiszállni az autóból, hogy felvegyem. Továbbhajtottam és az első lehetőségnél visszafordultam, hátha fel tudom venni a cicust. De már túl késő volt, valaki halálra gázolta őt. Ez hónapokkal ezelőtt történt, de még mindig nagyon sajnálom azt a kiscicát. Ezek az entitások ezt az életet választják, ugyanúgy, ahogy mi is megtervezzük a saját emberi életünket? Olyan sok magára hagyott állatot látok és minden alkalommal fáj a szívem értük! Szeretnék többet megtudni róluk.

Kedvesem, valóban beszéltünk már erről, de ismét átadom az információt, hogy mindannyian megértsétek. 3 oka van, amiért állatok vannak a Földön.

  1. A biológiai élet egyensúlyozásának érdekében… Az energia körforgás szükséges számotokra, hogy a természetben élhessetek.

  2. Hogy megegyétek őket. Igen, így igaz! Sokuk azért él, hogy életben tartson, tápláljon titeket és ez helyénvaló. Ez a harmónia az ember és az állat között, mindig is így volt. Emlékeztek a bivalyra, mely önként besétált az őshonos törzsbe, hogy feláldozzák és megegyék, mikor eljön az ideje? Ezek olyan történetek, melyeket újra meg kéne vizsgálni. A mai társadalom alkalmatlanságát mutatja, hogyan bántok e teremtmények értékeivel. Tudtátok, hogy a halálukkor tartott tiszteletadó szertartás jó hatással van rátok? Tudtátok, hogy vannak olyan ceremóniák, melyek az emberiség hasznára válnak ilyenkor? Talán itt az ideje, hogy észrevegyétek.

  3. Szeretni és szeretetet kapni. Számos kultúrában a gyermeket helyettesítheti az állat, akit szeretnek és akiről gondoskodhatnak. Lehetőséget adnak az embernek arra, hogy könyörületben részesíthessék őket, amikor szükség van rá és feltétel nélküli szerethessék őket. Ez sokaknak elengedhetetlenül fontos és egyensúlyt teremt.

Vajon tudják az állatok mindezt? Alapjában véve igen. Nem úgy, ahogy ti azt gondoljátok, de a sejtszintű tudatosságuknál fogva értik, hogy azért vannak itt, hogy a Földet szolgálják. Ha becsülitek őket, egyensúly lesz a végeredmény. A ti érzéseitek és bánásmódotok is fontos. Mérsékeljétek a reakcióitokat spirituális logikával, becsüljétek meg mindhárom esetben őket és értsétek meg a helyénvalóságukat és az emberiségnek tett szolgálataikat.