Kedves Kryon!

Mi történik az állatokkal (mint a kutyák és macskák) amikor meghalnak? Vajon távoznak, miután elpusztulnak? Vajon ők is reinkarnálódnak? Vajon ők is fejlődnek?

Kérdésed kifejezetten a házikedvencekre vonatkozik. Ezek olyan állatok, amelyeknek az a célja, hogy segítsék az emberiséget. Ők ilyen módon munkálkodnak és ugyanabban a csoportban reinkarnálódnak. Olyan entitások ők, akiknél nincs feltétlenül előrelátva, hogy Emberekké „fejlődjenek”, mint ahogy Kryonnál sincs tervben, hogy más formává „fejlődjön”. Néhányan Isten egyetemes munkásai vagyunk és mindannyian nagyon különbözőek számodra, a te valóságodban, sokkal inkább érthető ez és helyén valónak tekintik a fátyolnak ezen az oldalán. Mondtuk ezt már ez előtt is. Mindannyiunknak különböző feladatai vannak, de nem vagyunk beskatulyázva. Az istenség „levese” számtalan ízt tartalmaz, de attól az még „a leves”. Tekintsétek hát az állat-kérdést úgy, mint Isten zamatának egy részét.

Íme néhány jó tanács azoknak az Embereknek, akik elveszítették kedvencüket (mivel nem élnek sokáig). Amikor elveszítesz egy szeretett barátot, egy állatot, amely feltétel nélkül annak szentelte életét, hogy téged segítsen, természetes, hogy szomorú vagy és gyászolsz. Jó híreket mondok, reinkarnálódnak! Ráadásul azon a környéken, ahol eltávoztak, pontosan azért, hogy újra megtalálhassátok egymást.

Hogy megtalálhasd ugyanazt a „lélek” energiát, itt vannak újra a szabályok:

  • Várj három hónapot.

  • Ne döntsd el előre, hogy majd ugyanolyan méretű vagy fajtájú legyen. Tulajdonképpen, még azt se döntsd el előre, hogy ugyanolyan fajta állat legyen. Kutyáknál és macskáknál elég gyakori, hogy szerepet cserélnek, csak hogy az egyensúly a helyén legyen.

  • Nézz a szemükbe… semmi más nem fontos. Az mindent megmutat majd neked.

  • Nevezd el őket, aminek csak akarod. Semmi máshoz nem kapcsolódnak, csak a te energiádhoz.

  • Ha nem találod meg őket újra, az semmilyen negatív következménnyel nem jár. Ez csak egy lehetőség. Ők továbbra is ugyanúgy fogják szeretni az emberiséget és segítenek majd másokat, ahogy azt veled is tették.

Nem minden állat volt már itt, amelyikkel találkozol. Sokan első alkalommal jönnek, önkéntesen veszik ki részüket, azért, hogy te több szeretetet érezz és békésebb legyél, hogy ez által szilárdabb Világítótorony lehess.

Az állatok létének célja ezen a bolygón, hogy támogassák az emberiséget, mialatt az kialakítja a békét a Földön. Ők szintén Istentől valók, de hát ezt te már tudtad, ugye?