Gondban vagyok azzal kapcsolatban, hogy „kihez” imádkozzam. Lassan hosszú évek óta abban hiszek, hogy mindannyian Isten „darabkái” vagyunk és, hogy az ember a Földön csak egy része a „csoportnak”. Vannak angyalok, mint Mihály és Gábriel és a mesterek, mint Jézus és Buddha és feltételezem, hogy ők is egy „csoport”. Tudom, hogy kommunikálhatunk a Felsőbb-Énnel és a vezetőinkkel, de mégis fel van kérve egy csoport vagy entitás pontosan erre? Van-e egy „Apa”? Vajon az Univerzum egy nagy demokrácia?

A kérdésed nemcsak intuícióról és bölcsességről árulkodik, de még limitációról is, amit te magad építettél magad köré, amit dualitásnak hívnak. Nem számít mit mondtak, az emberek vágya az, hogy mindent felosszanak és minden köré felépítettségi táblázatot tegyenek. Ez egy teljesen lineáris folyamat és nem mutatja a valóságot, ahogy ez a fátyol túloldalon működik.

Vegyél egy hatalmas tál levest. Rendelkezik ízzel, anyaggal, formával és tápanyaggal. Mégis, egyik sem felelős a levesért. Most azt mondhatod: „Persze, de a levesben nincs tudatosság. A levesnek nem kell gondolkodnia vagy döntéseket hoznia és nincs tudatában önmagának.” Úgy gondolod, hogy nincs tudatában önmagának? Azt gondolod, hogy az összes molekula csak úgy véletlenül megalkotta magát és bonyolult struktúrába szervezte magát, ami még összetettebb formákba szerveződik, ami annyira bonyolult, hogy a tudomány nem is képes megérteni? Megfigyelted, hogy még egy olyan egyszerű dolognál is, mint a leves, van egy terv, egy rendszer és koordináció? Ha így van, akkor ki a vezető? Hol van a demokrácia? Ki adja ki a parancsokat?

Mi van akkor, ha a parancs lineáris rendje helyett, minden darabkának meg volt a tudása arról, hogy mi volt a terv és minden interfész nélkül, csak bele illettek abba, amiről tudtak? Nemcsak a leves csinálja ezt, hanem az Univerzum is és az is, akit ti Istennek hívtok.

Igen, mindannyian az egész darabkái vagytok. De az angyalok és más entitások, akik azonosították magukat az évek során, még ebben is hasonlítanak, tehát: Mindannyian ugyanabból a forgatókönyvből olvasnak.. egy, ami egyetértésen alapszik és ez frissíti magát együttesen. Ez olyan, amit még sohasem tapasztaltál, szóval nem is tudod igazán elképzelni. Felépítettetek egy mítoszt az „égi háborúk” köré, így valahogy igazolni tudjátok, amiért a dolgok olyanok amilyenek, gondolván, hogy a hódító energia csak egyféle módon létezhet. Ezek az emberi tettek mind arról szólnak, hogy Istent lineárissá akarjátok tenni.

A DNS tartalmaz egy isteni kódot, amiben minden benne van. Isteni vagy, beleértve, hogy ismered ezt a térképet. Minél közelebb kerülsz a saját isteniségedhez, annál nyilvánvalóbbá válnak ezek és annál bölcsebbé is válsz. Bátorítottunk titeket, hogy találjátok meg magatokban a profétát, a szabályok könyvét és az iránytűjét annak, akik vagytok és amiért most itt vagytok. A kritikák szerint ez ugyanaz, amit a sorozatgyilkos tett, kigúnyolja a folyamatot, mint valamit, ami nincs egyensúlyban, sőt még gonosz is. „Csak gondolkozz”, mondták: „ha mindenkinek lenne saját szabálykönyve, akkor itt káosz lenne!”. Aztán ezek az emberek átadták neked a saját szabálykönyvüket, gyakran teljes integritásban, elmagyarázva nektek, hogy Isteni mit is akar tőletek.

Az igazság az, hogy ez a „szabálykönyv” egyéni, de mint a leves, van valami, ami közös abban, hogy minden molekula a leves része. Tehát ugyanaz a forgatókönyv mindenki számára! Ennek így kell lennie, vagy amit ti „természetnek” hívtok, egyáltalán nem működne. Ez az a könyv, ami azt mondja, hogy a „csoport” egy nagy család. A szervezeti felépítés (magyarázat a lineáris valóságod számára) egy dolog, amiről a hozzáértők beszélnek. A családod néhány tagja elkötelezte magát, hogy a 4D mezsgyéjével dolgozzon, közvetítve köztetek és köztünk (vezetők). A családod néhány tagja elkötelezte magát arra, hogy angyal legyen előttetek és néhányan, mint én is, részese legyen a fizikai léteteknek. De mindannyian Isten szeretetének részesei vagyunk, az emberiség támogatói, mindannyian egy csoport vagyunk... a te csoportod... a család, akit Istennek hívtok.

Kihez kellene imádkoznod? Kezdj el befelé fordulni. Ahelyett, hogy „valakihez” imádkoznál, kezdd el megérteni a bölcsességét annak, hol is van igazából a hatalom. Aztán teremtsd meg, amire szükséged van, elvonatkoztatva a gondolattól, hogy ülvén valahol és remélve, hogy Isten talán adhat számodra valamit, mint amikor a kutya ül türelmesen a tálja előtt, remélve, hogy valaki megadja azt, amire vágyik. Ez nem így működik! Ez a saját létezésetek kegyelme, ami Isten esszenciája a Földön és ami irányít minden teremtést. Önmagatok mesterei vagytok és e tény teljesen el van rejtve a dualitásotokban. Csatlakozz a csoporthoz, amit Istennek hívtok. Imádkozzatok – ne egy magasabb rendű lényhez – inkább családtagként, aki ír egy levelet haza a frontvonalról. Ti Isten részei vagytok és családtagok. Emberi lények is vagytok, azon kevés entitások egyike az Univerzumban, akik élnek és dolgoznak egy helyen, ahol nem ismerhetitek az igazságot, mivel elrejtették előletek a teszt tisztasága érdekében.

... és csodálkoztok, hogy miért támogatunk és szeretünk benneteket annyira?