Kedves Kryon!

Épp most olvastam az interneten egy 2001 novemberi, New England-ben adott Kryon közvetítés során elhangzott információt. Kryon pontos kronológiát adott közre Atlantisszal kapcsolatban és azt is hozzátette, hogy Atlantisz létezésének kétségbevonhatatlan bizonyítékai megtalálhatók Arkansas-ban. Nem ezt olvastam a 9-es Kryon könyvben. Régészeti, tárgyi leleteket említettél. Nem tudom, hogy akkor milyen embercsoportokról beszéltél, de ez így vitákra adhat okot, mivel nem mentél bele részletekbe. Most megtennéd ezt?

A másik kérdésem pedig a következő: Gyakorlatilag a vízen élek egy tavon, ami kapcsolatban áll a belső vízparti területekkel. Reggelente 2 és 3 óra között hosszú ideig, a tó teljes kerülete felett köröző madarakat láttam már többször. Szokatlan?

Ne bocsátkozzatok Emberi feltételezésekbe a múlttal kapcsolatosan. Először is legyetek azzal tisztában, hogy Atlantisz nem csak egy város (habár sokan így gondolják). Egy fajról van szó. Egy filozófiáról és egy tudatossági szintről. Íme, az egyszerű tények. Ezeket aztán olyan néven illeted, ahogy akarod, de ne korlátozd le azzá az Atlantisz mitológiává, amit ma ismertek.

A földön van bizonyíték, a több mint 10.000 éves fajokkal kapcsolatban. Ezek tárgyi leletekként megtalálhatók a bolygón. Ezek közül néhány, amelyek legközelebb vannak a felszínhez Arkansas-ban találhatóak. Ilyen egyszerű. Ez az információ nem határoz meg egy pontos helyszínt, mivel földünk változáson ment keresztül az eredeti civilizáció létezése óta. Ehelyett bizonyítékkal... tapasztalati bizonyítékkal szolgál azon tekintetben, hogy jelen történelmi ismereteitek hiányosak és, hogy egyáltalán nincs rálátásotok arra, hogy mikor kezdődött az Emberiség a Földön. A földrészek egymáshoz voltak kapcsolódva és olyan fajok illetve vallások léteztek, amiknek megkérdőjelezitek a létezését. Olyan fajokét, ahol a tudomány jóval magasabb szinten állt, mintsem azt gondoljátok.

A földrajzi navigáció közismert volt, ahogy a Naprendszer koncepciója is. Azok a tárgyi leletek, amik majd felszínre kerülnek, erről fognak tanúskodni. Néhányat már meg is találtak és éppen a szétválogatásuk zajlik. Amennyiben ez így folytatódik tovább, semmi haszon nem származik majd, ezekből a felfedezésekből. Ez a fajta szétválogatás/osztályozás a félelmen alapul, semmi máson.

Ellentmondásos? Nagyon is. Néhányan, akik megtalálják majd ezeket a leleteket, be fogják mutatni a világnak, de csak nevetségessé teszik magukat, mert olyan erős az elfogultság az eddig tanított ismeretek irányában. Még bizonyítékokkal alátámasztva is rosszul fog elsülni. Erre számíthattok, de azt is értsétek meg, hogy mikor már elegen látták az igazságot, az gyökeret fog verni. Mindig ez történik. És akkor elkezdik újraírni a tankönyveket.

És a madarak? Meg vannak zavarodva. Vándorlási útvonalaik régi rácsozat mintákra alapultak, azok pedig már nem léteznek. Építs számukra menedéket, másként nem fogják túlélni. Egyszerűen nem tudják, hogy melyik irányba repüljenek.