Kedves Kryon!

Mi van a mi Univerzumunkon túl?

Ahhoz, hogy megválaszoljam a kérdésed, ki kell, hogy bővítsem azt. A kérdésed lineáris, az Univerzum nem az. Azt feltételezed, hogy (a) az univerzumotok különálló és (b) ezért valami van, különállóan „túl” rajta.

A ti Univerzumotok része a teremtett események multi-verzumának, ami szimultán létezik különböző időkeretekben. Ezek nagyon érdekes módokon átfedésben vannak egymással és néha-néha összeütköznek, „big-bang” jellegű eseményt eredményezve, ami tulajdonképpen egy újabb 4D-s Univerzumot teremt. Tehát a kérdésedet először így válaszolom meg: Az univerzumotokon túl az van, ami együtt létezik vele, interdimenziónális értelemben, ugyanabban a térben.

Ez jóval összetettebb dolog, mint ahogy gondolod, mivel sokkal több minden van, mint amit a 4D-ben látni tudsz. Mégis, ez egy nagyon jó 4D-s kérdés arról, hogy tulajdonképpen mi van az ismert 4D-s univerzumotok határán túl. A másik válasz is olyan, amit nem fogsz megérteni: Mi van azon túl? Egy végtelen űr, ami úgy néz ki, mint a semmi, ami készen áll még több univerzum befogadására. A ti univerzumotok tekeredik és tekeredik, vagyis valójában nem olyan nagy, mint ahogy azt ti gondoljátok, de a körülötte lévő űr folytatódik az örökkévalóságba... nincsenek megkötések... nincs befejezése... akár a ti isteni mivoltotoknak. A ti emberi agyatok irtózik az olyan dolgoktól, aminek nincs tartalma és nem lehet beskatulyázni. Ennek az űrnek a ti nézőpontotokból nincs tartalma, de valami mindig jelen van az egészben, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy az üresség egy „örökkévalóságig” tart.