Kedves Kryon!

Elgondolkoztat az, ahogy a bálnák és delfinek iránt érzek. Olyan érzésem van, hogy valamikor el kell mennem hozzájuk, de nem tudom, hogyan, illetve mit kell tennem, ha már ott vagyok. A segítségedet kérem!

Kedves Kryon!

Én egy 57 éves török/iszlám nő vagyok. Ankarában élek és az EB törökországi projektjén dolgozom. Már majdnem mindegyik Kryon könyvet kétszer elolvastam és azt tervezem, hogy még egyszer elolvasom őket. Kérdésem a bálnákkal kapcsolatos. Miért követnek el csoportos öngyilkosságot? Mi az oka ennek a nagyon szomorú eseménynek? Ez az emberek elleni valamiféle tiltakozás?

Kedveseim, sokszor beszéltünk már a bálnákról. Visszatekintésképp, élő részei egy valóságos hálórendszernek! Lényükön belül hordozzák a „Föld történelmét” és áldottak emiatt. Összhangban vannak és együttműködnek a bolygó kristályrácsával, ami jelenleg kerül felülírásra. Nem találjátok furcsának, hogy az emlősök közül az egyedüli faj, amely vadászati tilalmát a Föld országainak 90%-a támogatja…, még azok is, melyeknek nincs óceánjuk? Úgy gondoljátok, ez pusztán véletlen? Nem. Az emberiség sejtszinten „tudja”, hogy védenie kell a bálnákat és biztonságban kell tartania őket. A delfinek a bálnák „unokatestvérei” és támogató csoportja és szerepük van a bálnák fejlődésében. Ezért vonzódtok hozzájuk annyira.

A bálnák NEM követnek el csoportos öngyilkosságot. Gyakran láttok bálnákat partra vetődni, akiket megmentenek az emberek, hogy aztán újra a partra vetődjenek és elpusztuljanak. Ez legtöbbször a ti kontinensetek partszakaszain fordul elő, gyakran olyan topográfiájú területeken, melyek „kinyúlnak, kiugranak”, mint egy félsziget vagy földszoros. Amerikában jó példa erre Cape Cod, ahol ez meg is történt nem is olyan rég (47 bálna vetődött a partra).

Ennek az az oka, hogy a bálnák, delfinek, kétéltűek, madarak, sőt még a rovarok is, a bolygó mágneses hálóját követve keresik fel költőhelyeiket, költözési területeiket évről évre! Mind a mágneses hatás Ley-vonalait követik, mintha egy beépített iránytű lenne bennük. Valójában tényleg ez a helyzet!

A bolygó mágneses hálója olyan sokat változott, olyan gyorsan – aminek bekövetkezéséről 1989-ben beszéltünk –, hogy a bálnáknak nem volt ideje alkalmazkodni ezekhez a változásokhoz. Költözéskor sokan közülük egyszerűen a régi mágneses vonalakat követik, így a parton találják magukat a nyílt óceán helyett, mert a régi mágneses irány ebbe az irányba szokta vezetni őket. Megzavarodnak, majd felsorakoznak és újra próbálkoznak, ahogy ezt éveken keresztül tették. Ezek a dolgok átmenetiek és bár tragikusnak
tűnhetnek, részei a rendszer „megtisztításának”. A borjak már ki fogják kerülni a partot a jövőben, új, ösztönös információt kialakítva az új bálnák számára a mágneses változásra vonatkozólag. Ezt az információt a tudósaitok is alá fogják támasztani ebben az évben (2003).