Kedves Kryon!

Ez az év az elnök választás éve az Egyesült Államokban. Az országunk ezzel a témával van tele. Van-e bármi, amit el tudsz nekünk mondani, ami segítene minket, hogy emlékezzünk az egységünkre?

Igen. Lépjetek túl a politikán és koncentráljatok a valódi problémák egységére. A béke a Földön akkor lesz elérhető, ha először is fényt hoztok az Izrael/Palesztin problémába. Küldjetek fényt minden nap erre a helyre. Másodszor, amikor ez a fény elkezd működésbe lépni, számítsatok arra, hogy jelentős betegségek fogják hirtelen felütni a fejüket a bolygón. Amit nem értetek, az az, hogy ezek összefüggnek. Ezeknek mind köze van a bolygó „betegség tudatosságával” és azzal, ahogy a természet válaszol az emberi tudatosságra itt a Földön.

Higgyetek nekem, amikor ezek a dolgok elkezdődnek megoldódni, akkor a politikai elkülönültségetek vissza fog esni arra a mértékre, amivel sokkal jobban ki tudtok majd egyezni. Tudom, hogy nem hiszitek el, de minél tisztábbak és békésebbek vagytok mindazzal, ami most történik, annál több fényt tudtok teremteni annak megsegítésére, amit valójában megpróbáltok tenni a politikai törekvéseitekkel.