Kedves Kryon!

Kérdésem az EMF Balancing Technique (EMF Kiegyenlítő technika) és a The Reconnection (Új Kapcsolatteremtés) energiával kapcsolatos. Egy és ugyanazon dologról van szó?

Nem. Bár mindkét módszer az Emberi Lény erejét, energetikai szabályzó rendszerét érinti, a vele való kapcsolatfelvétel módját és továbbfejlesztését illetően alapvetően eltérnek egymástól.

Mindkét módszer új a bolygón, az utóbbi tíz évben jelentek meg. A kapcsolatfelvétel során mindkettőnél azt kérik a pácienstől, hogy „érezze” önmagában az energiát. Isteni ihletből született technikák, kidolgozóik olyan Emberi Lények, akik pontosan erre a feladatra születtek. A két módszer támogatja egymást – amennyiben együttesen kívánod őket alkalmazni.

Ahány Ember, annyiféle. Agyatok működése is különbözőnek lett megalkotva. Például: ami az egyik embernek hatalmas izgalmat jelent, az egy másik számára maga az unalom. Ezt ti is tudjátok, mert ilyet nap mint nap tapasztalhattok. Ezért van az is, hogy annyiféle vallás található bolygótokon. Gondolkodtál már el ezen? Hiszen ha Isten csak egy van és ti mind Isten részei vagytok, akkor hogyan születhetett ilyen sok különböző elképzelés róla?

Ezért aztán egy és ugyanazon dolognak továbbra is számtalan elérési útját látjátok majd. Sokan az egyiken indulnak majd el, míg mások egy másikon. Lesznek olyanok is, akik mindet be akarják járni! Mérlegeld, melyik módszer jelent a te számodra többet és az Emberi Elektromágneses Erőtér Kiegyenlítő Technikája, tanulmányozd azt. Nem ellentétesek tanításaik... arról szólnak, hogy minden Emberi Lény isteni belső erővel rendelkezik és hogy a ma új energiájában képes oly módon teremteni, ahogy a régi energiában még nem. Mindkettőnek egyik legfontosabb alaptétele, hogy ti vagytok a bolygó mesterei.