Kedves Kryon!

Milyen irányba fordítsuk a fejünket alvás közben? Vannak, akik azt javasolják, hogy Észak felé, de nem kellően tisztázott, vajon egyformán érvényes-e ez az egész földön, vagy csak az északi féltekén. Határozottan másképpen éreztem magamat, amikor Indiában jártam és Észak felé helyezkedtem a fejemmel alváshoz. Most Tanzániában vagyok, ami a déli féltekén található, de egészen közel van az egyenlítőhöz. Észak, vagy Dél felé helyezkedjem most? Vagy egyszerűen nem számít ez?

Jó kérdést tettél fel, mert rámutat az ezzel kapcsolatos félreértésekre. Ezek az elhelyezkedési útmutatások csak átmeneti egyensúlyozáshoz szükségesek. Nem tekintendők életre szóló javaslatoknak.

Észak és Dél? Nos, néhány éjszakára fordítsátok a felétek közelebb eső pólus irányába a fejeteket. Az egyenlítőn mindegy. Mit mond ez nektek az egyenlítőről? Sok minden rejlik ebben a bolygó tudatosságának az elrendeződésével és az egyensúlytalansággal valamint a nyugtalansággal kapcsolatban. Az egyenlítő közelében élőknek lesz a legnehezebb dolguk az egyensúly kialakításával és fenntartásával.