Fejtartás alvás közben

Kérdés:

Kedves Kryon!

Milyen irányba fordítsuk a fejünket alvás közben? Vannak, akik azt javasolják, hogy Észak felé, de nem kellően tisztázott, vajon egyformán érvényes-e ez az egész földön, vagy csak az északi féltekén. Határozottan másképpen éreztem magamat, amikor Indiában jártam és Észak felé helyezkedtem a fejemmel alváshoz. Most Tanzániában vagyok, ami a déli féltekén található, de egészen közel van az egyenlítőhöz. Észak, vagy Dél felé helyezkedjem most? Vagy egyszerűen nem számít ez?

Kryon válasza:

Jó kérdést tettél fel, mert rámutat az ezzel kapcsolatos félreértésekre. Ezek az elhelyezkedési útmutatások csak átmeneti egyensúlyozáshoz szükségesek. Nem tekintendők életre szóló javaslatoknak.

Észak és Dél? Nos, néhány éjszakára fordítsátok a felétek közelebb eső pólus irányába a fejeteket. Az egyenlítőn mindegy. Mit mond ez nektek az egyenlítőről? Sok minden rejlik ebben a bolygó tudatosságának az elrendeződésével és az egyensúlytalansággal valamint a nyugtalansággal kapcsolatban. Az egyenlítő közelében élőknek lesz a legnehezebb dolguk az egyensúly kialakításával és fenntartásával.