Kedves Kryon!

Létezik-e olyan táplálék kiegészítő vagy tápszer, amit szedhetek, hogy megőrizzem a hajam színét? 15 éves korom óta egyre több és több fehér/ősz hajszálam van. A hajfestés drága és attól is félek, hogy a kémiai anyagok károsak lehetnek számomra ilyen sokévi használat után (most 49 vagyok). Vajon meg tudom gyógyítani/aktiválni a DNS-emet, hogy újra barna legyek? Vagy megparancsolhatom, hogy szőke legyek? Melyek lennének azok a különleges szavak, amelyeket használva, visszatérne az ifjúkori hajszínem?

Vannak olyan vegyszerek, amelyek enyhe hatásúak és színt adnak a hajadnak (nem festik). Használd a megérzésed, „tartsd” a dobozt a kezedben és használd a kineziológia technikáit, hogy lásd vajon a tested „egyezik-e” vele, mielőtt használod a terméket. Használd mértékkel, hetente egyszer a természetes hatásért. Ez majd lehetővé teszi a hajnak, hogy mindig visszanyerje a saját kémiai egyensúlyát két alkalmazás között. Mindig tarts egy mini-ceremóniát az alkalmazás körül, hadd tudják a sejtek a hajadban, hogy mit csinálsz és tartsd tiszteletben a folyamatot, ami által fiatalosabb leszel. Mert a tested majd együttműködik veled a vegyi anyagok részeinek elfogadásában, a többit pedig kiüríti, mint salakot, anélkül, hogy kárt okoznának.

Mint minden biológiai dolognál, a tested a partnered. Ha tudja, mi a szándékod, együttműködve fog segíteni. Ha a folyamatból kihagyod a testtudatod, egyszerűen csak reagálni fog, ahelyett, hogy közreműködne.

A másik mód, hogy dolgozz a tested órájának lassításán, ahogy azt már előbb is elmondtuk. Távol tudod tartani a korosodás jellemzőit, több, ifjúságra jellemző dolgot megtartva. Vagy, lehet, hogy neked a kettő kombinációja lenne a megfelelő. Ebből a szempontból is minden ember különböző.