Kedves Kryon!

A Kryon weboldalon vannak linkek, melyek más fénymunkásokra mutatnak. Az egyikük, Gary Smith Szakrális Merkaba technikákat tanít, Melchizidek energiájához kapcsolódva, stb. Ez a technika lehet-e ál-tanítás? Olvasgattam az anyagaikat, amik felkeltették az érdeklődésemet, hogy tanuljak olyan technikákat, amely támogatják a spirituális fejlődésemet. Ha valóban az történik a technikák használatával, amit leírnak, csatlakoznék.

Köszönöm!
Szeretettel: Sandra

Sandra, óriási és mélységes erő rejlik a szakrális geometria tudásában! A szakrális merkaba tanításaiban meglelhető ez a geometria. Ezzel megerősíthetitek a sejtszintű struktúrátokat és felébreszthetitek a DNS-eteket.

Nos, ami a nagy kérdést illeti, a válasz még mindig ugyanaz. Mostanra teljes mértékben képes vagy saját magad felismerni, kitől kapsz igaz tanítást és kitől nem. Érezz rá az energiájukra! Szeretettel tölt el? Felemel, vagy épp ellenkezőleg? Használd a belső intuíciódat! Fejezd ki a szándékodat, hogy meglásd, ki kicsoda és aztán szerezd meg a tudást! Nincs a bolygón olyan entitás, guru, vagy spirituális tanító, aki jóváhagyást adhatná neked abban a kérdésben, hogy ki igaz és ki hamis tanító. Itt a legjobb alkalom, hogy kipróbáld az erődet!