Van-e bármi lehetőség arra, hogy egy ember megtapasztalja igaz valóját, legalább érzelmileg, hogy felfrissítse és békére leljen, amíg a többdimenziós Teremtés a feladatát végzi? Vágyom, hogy így legyen. „Haza” szeretnék menni és megtapasztalni önmagam és bensőségesen kapcsolatban lenni az istenivel.

Kedves Kryon!

Számomra érthető, hogy az egyik legnagyobb siker az emberi lények történetében az új energiában a Harmadik Nyelv fejlődése. Mióta a Szent Szellem nyelvezete nem lineáris, a szimbolikus információk (archetípusok, metaforák, példabeszédek és jelek) megértése egy módja, hogy a Harmadik Nyelv fejlődhessen?

Igen, igen és igen! A Harmadik Nyelv megtapasztalása az, amit mi tanítunk. Arról szól, hogy „beszéljetek a sejtjeitekhez”. Nézz utána a tanításunknak, ami 2003-2005-ben volt és ezekre adott választ, azaz, hogyan kérjük a mesteri létet.

Ez nem valami, ami miatt hívnod kell a sajtót és abba kell hagynod az életed, hogy ezt az állapotot elérd. Ez a mindennapi életről szól, ami szeretetteljes, békés és más. A sejtjeitek ellenállnak, hogy drámákba, haragba és aggodalomba keveredjenek. „Kapcsolatban vagytok a családdal” bármerre is jártok és erről ti magatok is tudtok.

Azt kérditek, hogyan: kezdjétek azzal, hogy kéritek ezeket elcsöndesedett állapototokban. Szánjatok időt a meditálásra és semmi mást se kérjetek, csak ezt. Mondjátok el Isten-társatoknak (a Felsőbb-Én), hogy vágytok ezen kapcsolat megindítására és megtartására. Használjátok az érzelmi mélységet, ami ekkor, Istennel való együttlétetek során felébred bennetek és hagyjátok végig áramlani! Gyertek vissza a meditációból és induljatok el ebben a 4D világban, a szeretet interdimenzionális buborékában. Ne zárjátok le a meditációt... csak álljatok fel és menjetek tovább!

Ezek mind elgondolások. Nem köthetők a lineáris lépésről-lépésre folyamathoz, nem igaz? Talán nem kaptátok meg a választ sem, amit akartatok. Sokan közületek könnyű úton akarjátok megkapni a választ. De ez nem egyszerű. Elindultok egy folyamatban az isteni társteremtésen keresztül és haladtok felfelé, ahogy a saját eljárásmódotok megengedi. De nem mászhatjátok meg a lépcsőket, amíg ki nem nyitjátok az ajtót.

Meg tudjátok mutatni a kék színt egy gyermeknek? Igen. Ez egyszerű. Most, mutassátok meg ugyanezt egy világtalan személynek. Ez már összetett. Az interdimenzionalitás is ide tartozik. Lépéseket akartok, szabályokat és folyamatokat, de ez sokkal összetettebb, mint ezek. Valamint ez a mindenség célja, amit tanítunk. Kezdjétek el tiszta szándékkal. Folytassátok örömmel. Adjatok hozzá egy kis bölcsességet és adjatok neki időt. Isten már alig várja, hogy feltölthesse a kupátokat az ismerettel.