Kedves Kryon!

Gitározom és van egy nagy vágyam, hogy rock star leszek. Habár nincs rá garancia, hogy ez bekövetkezik, kívánom, hogy elérjem ezt a célt. Remélhetőleg anyagi biztonságot is hoz magával ez a hírnév. Ráadásul még ott van a hírnév lehetősége és mások imádata, ami szintén nagyon vonzó. A 1. és 5. Kryon könyv után most olvasom a 6-at. Azt találom benne, hogy a könyv azt mondja, a hírnév egy hibás út a boldogság megszerzésére, mert az tele van negatív energiákkal, mint irigység és ego. Lehet valaki egyszerre Fényharcos és közben vágyhat a hírnévre? Ez helyes, hogy kövessem a vágyaimat, hogy híres rock star legyek? Benne lehet-e a hírnév és a vagyon egy megvilágosodott személy életszerződésében?

A hírnév önmagában nem egy megfelelő cél, ez egy tulajdonság, ami senki máson nem segít csak azon, akiből ez a vágy fakad és ez az Emberi ego terméke. Mindazonáltal, talán ez nem is az, ami igazából történik most az életedben.

Lehet, hogy csak betekintesz az életed lehetőségeibe és a hírnevet ragadod ki belőle. De a hírnév csak a képességeid eredménye, a zene iránti szenvedélyed eredménye és ez önmagában, mint cél, nem áll meg. A Lélek tudja használni a hírességeket. A buktatók nagyok, de az aki kiegyensúlyozott, az elérheti és el tudja fogadni a hírnevet érettséggel, alázattal és közben halad tovább, hogy még nagyobb zenész váljon belőle ezen alázaton keresztül.

Gondolkozz, hogy mit tehetne egy híres Fénymunkás rock star! Az Univerzum imádná! Szóval ez nem egy „nem-nem”, ahogy te azt gondolhatod. Amikor eléred a fedhetetlenséget, kontrollálni tudod az egod és professzionális módon teszed a dolgod, akkor a hírnév egy óriási segítség lehet több ezer embernek körülötted. Ekkor ez a híres Fénymunkás egy fénnyel teli életet él, megmutatva másoknak valamit, amit nem is gondoltak, hogy létezik. Vajon hogyan bánik egy ilyen híres ember másokkal? Hogyan bánik a médiával? Amikor minden pillanatban figyeli a média, a köztudat, csak gondold el te vajon mit mutatnál nekik, amikor egy kiegyensúlyozott életet élhetnél egy megzabolázott egoval.

Akkor most a tények: Mi lenne ha egy olyan dolog megtörténhetne, hogy ez a híresség még híresebb legyen? Az Emberiség szereti az igazi tehetséget, ami egy kiegyensúlyozott egoval párosul. Imádnának téged és többet kívánnának tudni, neked hogyan sikerült. Akkor megkapod az esélyt, hogy elmondd nekik...