Kedves Kryon!

A kérdésem a következő: Hol tudok hozzáférni ezekhez a tekercsekhez? Régóta úgy gondolom, hogy Jézus „ismert” története komplikált és eltér a valóságtól. Vajon ezek a tekercsek hozzáférhetőek az átlagember számára?

Még nem, de ha azok lennének, sem segítenének sokat, mivel a bennük leírtakat annak a kultúrának a szemszögéből kell értelmezni, amelyikben íródtak. Nézz utána, mert vannak elfogulatlan tudósok, akik hozzáférhettek a tekercsekhez és sokkal jobban megértették, hogy mi történt akkoriban. És igen... az igazság különbözik az aktuális tanításoktól.

Lee válasza: Egy olyan témát érintettél, ami Kryon első könyvében már be lett mutatva. De vannak könyvek, amelyek esetleg segíthetnek, hogy többet megtudj, ezeket az egyetlen női bibliatörténész írta, akinek lehetősége volt hozzáférni a tekercsekhez. Barbara Thieringnek hívják és sok könyvet írt Jézusról, amelyek tele vannak azzal a bizonyos „aha” ráeszméléssel, amit mindig is gyanítottál... de amelyek egy történész szemszögéből lettek bemutatva, nem egy „New Age” hívő szemszögéből. Barbara Thiering-nek magyar fordításban is jelentek meg könyvei...