Kedves Kryon!

Kérlek, meg tudnád nekem mondani vajon túl érzékeny vagyok a horror filmekkel kapcsolatban, ugyanis nagyon nem szeretem őket. Ezek a filmek valóban hatással lehetnek ránk?

Nem, nem vagy túlzottan érzékeny. Ami bejut a tudatosságba, az mindig egyénileg kerül feldolgozásra. Legtöbbször a rémisztő történeteiteket fantáziaként élitek meg, vagy gyakran akár élvezitek is őket a kalandjaik miatt. A legtöbb ember külön tudja választani a valóságot a fantáziától. Néha viszont, ez a kettő összekeveredik.

Honnan tudod, hogy melyik melyik? Használd a megérzésedet és „érezd” vajon a film, vagy a könyv jellege élvezhető a kaland miatt, vagy valódi kísérlet tudatmódosításra a félelmen keresztül? A filmkészítő szándéka gyakran az, ahol maga az igazság is van. Szórakoztatás vagy sokkolás? Móka vagy félelem? Amikor egy kis időt szánsz ennek vizsgálatára, az igazság tisztán megjelenik a tudatodban. Minden egyes ember különböző, a fiatal emberi elme fejlődés időszaka nagyon, nagyon érzékeny.

Használd az ítélőképességedet és az majd vezetni fog téged. Minden eset különböző, szóval becsüld meg mindegyiket ugyanolyan szorgalommal és a válasz magától érkezik majd.