Hello Kryon!

Annyira tetszik a humorod és olyan jó veled együtt nevetni saját dualitásunkon! Hogy működik a humor spirituális entitások között? Miben különbözik, ha egyáltalán különbözik, humorérzékünk akkor, amikor a földi leckéinket éljük, attól, amikor nem itt vagyunk? A dualitásunkon kívül nem tudunk még nevetni?

Drága barátom, köszönet neked ezért a nagyon is mély és alapvető kérdésért! A humor egyike azoknak az energiáknak, melyek teljesen sértetlenül jutnak el hozzátok a fátyolon keresztül. A másik ilyen a szeretet. A kettő kapcsolódik egymáshoz és ezért van, hogy örömünkben és bánatunkban is sírunk. Mindkét energia érinti az ember sejtműködését is és így lehetnek kémiai változásaitok katalizátorai.

A humor megtalálható a fátyol túloldalán is. Talán nem mosolygunk és nevetünk, mikor átölelünk benneteket? De igen. Talán nem táncolunk mi is együtt veletek, mikor örömötökben táncra perdültök? De igen. Higgyétek el nekem, a humor nagyon is része annak a valaminek, amit ti Kozmikus Szövedéknek neveztek.

A humor valóban szent dolog. Megnyugtatja az emberi lelket és beindítja a tolerancia, megbocsátás, sőt még az egészség hormonok termelését is. Csoda-e hát, hogy „a Kryon” munkájának is fő részét képezi?