Kedves Kryon!

Néhány éve vettem egy kereső ingát egy New Age boltban. Két kristályból áll, lánccal összeerősítve. Használtam néhány alkalommal, de úgy gondoltam, hogy nem jól működik és félretettem.

Nem régen újra előszedtem és megpróbáltam. Valahogy, mintha megérett volna rá az idő. Megbízhatóak-e a válaszok, amiket az ingától kapunk? Honnan jönnek ezek a válaszok?

Keresni az ingával és válaszokat kapni tőle, egy olyan képesség, ami teljes mértékben attól az Embertől függ, aki használja. Ezek a berendezések az „Intelligens Emberi Sejtszerkezetnek” a meghosszabbításai, erről már előző válaszainkban szóltunk.

Hadd kérdezzek rá: Milyen elven működik a kineziológia? Érdekelt-e valaha is, hogy „tudhatja” a tested mit tartasz a kezedben és teremthet-e kapcsolatot az anyaggal izmaidon keresztül? Vagy a homeopátia. Felmerült-e benned valaha is a kérdés, hogy lehet az, hogy a modern kémiai analízissel nem kimutatható apró anyagi rész gyógyító üzenetet küld testednek?

A válasz tehát, hogy a testedben olyan folyamatok játszódnak le, amelyek messze túl vannak a kémián és a biológián. Némelyeknek megadatott az ajándék, hogy ki tudja terjeszteni testi „tudatosságát” keresésre is. Egyszerűen arról van szó, hogy tested interdimenzionális szinten össze van kapcsolva mindennel, ami körülveszi. Tudatában van a Földnek, de még ettől is több. Tudtad, hogy kutathatsz olaj után is? Bizony. És még ez sem minden. Ezek olyan ajándékok, amelyek még ezután várnak felfedezésre, igaz már kezditek komolyan venni, miközben még mindig „furcsa és szokatlan erőknek” tartjátok őket.

A válaszom tehát, hogy ez a kereső erő a Földdel való belső kapcsolatotokból származik. Annyira megbízható, mint az Ember aki használja és nem való mindenkinek. De bátorítunk, hogy próbáld meg. Lehet, hogy meglepetésben lesz részed.