Kedves Kryon!

Biztos vagyok abban, hogy lények, nagyon közelről figyelik Izraelt és az eseményeket, amelyek most ezen a területen történnek és hiszem, hogy néha részt is vesznek és segítenek. Van egy olyan érzésem, hogy már több csoda történt és sok életet megmentettek. Azonban, úgy érzem, hogy nekünk izraelieknek, több megértésre és együttérzésre van szükségünk a többiek részéről. Az Amerikában szeptember 11-én történt borzalmas események sokkoltak bennünket és a világ legnagyobb részét, nekünk ugyancsak már nagyon régóta szembe kell szállnunk a gonosszal, a gyűlölettel és a terrorral. És ez napról napra egyre csak rosszabb lesz.

Olyan sok ártatlan ember lesz gyilkosság áldozata. Az ellenségeink ezrével küldik az agymosott fiatalokat, hogy minél többet meggyilkoljanak közülünk. A hírekben a szemébe hazudnak a világnak – egyrészt, ünneplik az öldöklést és a folyamatos háborút, míg másrészről panaszkodnak, hogy ők áldozatok. Gyerekeket küldenek, hogy harcoljanak ellenünk és ha valaki meghal, vagy megsebesül közülük, akkor minket hibáztatnak. Hogyan kellene reagálnunk az adott pillanatban? Hogyan kellene reagálnunk a szent „Mártírok” folyamatos öldöklésére, akik Isten nevében gyilkolnak és ezért „egyenesen a paradicsomba” jutnak? Hogyan kellene reagálnunk, amíg a fény, amit az emberek küldenek, képes változtatni a helyzeten és sikeresen megtörténik az átmenet? Ha megértenének bennünket, az legalább egy kis megnyugvást hozna.

Ellenségeink hamis propagandájukat terjesztik és mindenki csak őket hallgatja meg, amíg a folyamatos terrort, amivel nap, mint nap szembetalálkozunk, leginkább figyelmen kívül hagyják azok az emberek, akiknek csak homályos elképzeléseik vannak a tényekkel kapcsolatban. Vajon miért van bennem az az érzés, hogy ami velünk igazán történik, az a világ nagy részét nem érdekli, de olyan sokan sietnek hibáztatni minket és minket okolnak a más országokban történő nyugtalanságok és a terror miatt? Szeretném hallani a válaszodat mindezzel kapcsolatban.

Egy asszony és anya Jeruzsálemből

Kedvesem Izraelből, te leütötted a bűvös akkordot az új tudatosság húrjain. Valójában, a te leírásod megfelel a századok frusztrációjának. A „megoldhatatlan” probléma azért volt előre vetítve, hogy okot szolgáljon az Armageddonra... egy energia, ami arra volt hivatott, hogy véget vessen az egész Földnek! Amire mindvégig szükség volt és ehelyett arra szolgált, hogy a világ többi része „lássa” az igazság bizonyos részeit, az igazi háborúskodás mögött, ahogy azt megállapítottuk az első válaszunkban. Ez a folyamat már elkezdődött. Lassú folyamat, de már elkezdődött. Ez nem egy politikai koalícióban történő folyamat, inkább a neveléssel és a tudatossággal kapcsolatos folyamat.

Hogy hogyan kellene reagálnotok Izraelben? Pontosan úgy, ahogy azt az elmúlt évezredek során tettétek... türelemmel és kitartással. De a határozottság nélküli türelem helyett, most erjed valami, ami ezelőtt nem volt: A Föld többi részének alapos bepillantása volt azzal kapcsolatban, hogy milyen lehet az, ha egy ilyen fajta energia ott van a saját küszöbük előtt. Elmúltak azok az idők, amikor nektek és a látszólagos ellenségeiteknek egy olyan világgal kellett küzdeni, amelyik hátat fordított nektek, vagy nem teljesen értették a finomabb árnyalatokat. Most, a bolygó nagyhatalmainak a probléma igazi gyökereit kell közelről látnia és tanulmányoznia, a hamisak helyett.

Már számtalanszor elmondtuk... „Ahogyan a zsidóknak megy a soruk, úgy megy a Földnek is.” Vajon most érted? Vajon azok az olvasók, akik nem a Közel-Keleten élnek, most már értik? A ti problémáitok most a Föld problémája. Ezek a problémák közösek azokkal, akik a város túlsó oldalán élnek (a Palesztinokra gondol). Ők szintén frusztrálva tördelik a kezüket és szeretnék tudni, hogy mit tegyenek. Vajon azt gondolod, hogy a többi anya azokon a területeken azt kívánja, hogy a gyermeke tele legyen gyűlölettel és meghaljon? Nem. Ahogy már beszéltünk erről, ez nem egy formálódó csoporttudatosság, hanem sok egyedi tudatosság, együtt. Ez azt jelenti, hogy sokan vannak az általatok „ellenségnek” nevezettek táborában is, akik másképp kezdtek el gondolkodni mindenről, amit a múltban lehetetlen volt megoldani. Hogy mi történik a jövőben ott, ahol te élsz, az lesz az irányelv az egész bolygó számára.

Nyugodj meg, mert tény, hogy az új energia miatt változni fognak a vezetők és változni fog a szerkezet. Lehet, hogy még a te életed folyamán meglátod a megoldás csíráját, ahogy lassan mindenki megérti, a kormányzatok, az oktatás, még a fundamentalista vallások is, hogy a gyűlölködés többé nem az az energia, ami elhozza nekik a vágyaik kielégülését. Az erő többé nem egyenlő a békével... az egy nagyon régi tudatosság, valahonnan az emberiség kezdetétől. Meghalni könnyű. Sokkal nehezebb békében élni hosszú ideig. Az bölcsességet igényel, ami éppen kezd formálódni. Hadd mutassák a gyermekek az utat, mert ahogy felnőnek, elképesztő változások tanúi lesztek... nem olyanoké, mint amilyeneket életetek során láttatok újra meg újra. Azok, akik a „gyűlöletet gyakorolták” a régi energiás felnőttekkel, kezdenek majd a maguk módján feltenni kérdéseket. És ez váratlan lehet számotokra.

Igaz is... amikor Mohamed próféta a mártírságról beszélt, ami azoknak a tudatosságával összefüggésében közölt bölcsesség volt, akik az életüket hajlandók feláldozni Isten harcmezején... egy csatatéren, ahol a harcosok az egységért harcolnak, és Ábrahám Istenéért! A Paradicsom soha nem azoknak volt ígérve, akik szándékosan, önkezűleg vetnek véget saját életüknek. Az egy későbbi fogalom, ami az emberektől származik, nem Istentől.