Kedves Kryon!

Majdnem minden ember jobban tudja használni a jobb kezét vagy a balt. Ha megpróbálok valamit bal kézzel írni, akkor az finoman szólva igen nehézkes számomra. Miért sokkal ügyesebb az embereknek az egyik keze (általában a jobb)? Hasznos lenne, ha néha a másik kezemmel is gyakorolnék dolgokat? (Talán ez hozzásegíthet minket tudatosságunk növeléséhez.)

Emberi állapototok része, hogy polarizáltak vagytok. Jobb és a bal oldalatok valójában testeteknek különálló részei, melyek vetélkednek egymással. Biztosan észrevettétek testetek külső szimmetriáját, hogy az egyik oldalatok a másik tükörképe. Ez az evolúciós folyamat eredményes működésének köszönhető.

Mindenesetre jó a téma, amit felvetettél. Ha gyakorlod az írást az ügyetlenebbik kezeddel (vagy pl. a labdadobálást), akkor ezzel javítod a két oldalad közti összhangot. Jelentős hatással van ez az agyra, valamint a DNS-re is. Minden olyan gyakorlat, amely segít jobb egyensúlyt teremteni magatokban, hasznos számotokra. Próbáljátok ki a következőt: írjatok magatoknak egy levelet az ügyetlenebbik kezetekkel. Talán az lesz az eredménye, hogy megtaláljátok önmagatokat!