Kedves Kryon!

Úgy látom, hogy a társadalom minden nap egyre több és több kávét fogyaszt. Nos, úgy tűnik, túl nehéz reggel felébredni egy csésze kávé nélkül, vagy teljes bedobással dolgozni végig a napot. Van, aki azt állítja, hogy a kávé jó a szervezetünknek és, hogy rengeteg antioxidánst tartalmaz. Mások azzal érvelnek, hogy a kávét is úgy kellene kezelni, mint minden más drogot, ami függőséget okoz. Mit tudsz nekünk mondani a kávé hatásairól az emberi szervezetre (azon felül, hogy felébreszt)?

A válasz egyszerű: Bármi, amit beviszel a szervezetedbe, ami stimulálja, nem természetes és nem is fog normálisan viselkedni. Ezért, ez megzavarja az emberi lény képességét, hogy természetes módon szabályozza a test kémiai folyamatait.

Mindezzel azt akarom mondani, hogy fontos feltárni, hogy logikusan nézve elmondhatod ugyanezt a csokoládéról vagy egy cukorkáról! Az igazi titok az, hogy olyan mértékben és olyan módon fogyaszd ezeket az élvezeti cikkeket, ami tiszteletben tartja a testedet. Fogyaszd őket inkább ritkán, ne vidd túlzásba. Ha úgy érzed, hogy megzavarják az egészséged, akkor valószínűleg úgy is van! A tested a tudatos elméddel egy csodálatos kommunikációs kapcsolatban van, persze, ha odafigyelsz rá. Valamint, ne restellj használni energiamódszereket (pl. az ingát), hogy megkérdezd a testedtől a fontos kérdéseket: Meg kéne ennem, vagy nem kéne? És vannak még más rezgés-alapú bio-feedback gépek, az új tudomány részei és amelyek segíthetnek ebben a dologban.

Mértékkel, valószínű bármi rendben lesz. A szervezeted erősnek lett tervezve és megvan rá a képessége, hogy „visszazökkentse” magát az alkalmi ingerekből, amelyeket azok az élelmiszerek okoznak, amelyek túl sok cukrot, koffeint, sót és kémiai anyagokat tartalmaznak, amelyek esetleg megváltoztatják a tested ph értékét. De ha te ilyen ételeken „élsz”, a testednek soha nincs meg az esélye, hogy kiegyensúlyozza magát.

Rád van bízva. Használd a megérzésed és „kérdezd meg” a tested, hogy mire van szüksége, vagy mi az, amit elvisel. Aztán élvezd az életet ezen irányelvek mellett, mert ezek közül számos élelmiszer arra lett teremtve, hogy élvezd.