Hello, én egy internetes oldal felhasználó vagyok Iránból. Szeretném Kryon-t megkérdezni a Szentírásokról és kiváltképp a Szent Koránról. Vajon minden megtalálható-e benne, amit tudnunk kell?

Nem található meg benne minden, sőt egyik szentírásban sem, ami jelenleg a Földön létezik. A Koránotok egy gyönyörű spirituális könyv és sok olvasója tudja is ezt. A kulturátokba való Isten szeretetének hitét és szeretetét megmozdítja meg benned. Bárki, aki valóban megvizsgálja, az látni fogja a próféta célját, amit Istentől kapott azért, hogy egyesítse az embereit maga körül és megadja ugyanazt az Istent, mint ahogy a zsidóknál is történt. Ez az egyesítő lélek a szent könyv magja. Ugyanaz az angyal, aki meglátogatta a prófétát és ugyanaz, aki meglátogatta többször is Ábrahámot.

A Föld összes spirituális tanaiból ami hiányzik, hogy az emberek Isten részei és saját erővel rendelkeznek, egyikőtök sem létezik Istenen kívül. Ezen történelmi tanok közül sok nem teljes és át van írva. Légy körültekintő az összes történelmi, spirituális könyvvel, mert sokkal több van, mint amennyit ezekben megtalálhatsz. Szóval használd az intuíciódat, ahogy olvasod ezeket és töltsd fel az üres oldalakat a saját isteniségedből fakadó eszközökkel.

Nézz körül. Feltűnik neked, hogy létezik egyesítés vagy az inkább szétválasztás? Válaszd szét önmagad számára, hogy mi tartozik Istenhez és mi az emberhez. A Szent Szellem instrukciói mindig az egyesítésről szólnak és a Korán magja is ugyanerről szól.