Kedves Kryon!

Kérlek világosíts fel a levegőben található interdimenzionális életről. Hogyan hat ez ránk? Hogyan hat ez a légzésünkre? Vajon a légzés maga egy interdimenzionális cselekedet?

Egyetleneim, oly sokminden van itt, amit most még nem érthettek. Sokszor beszéltünk már az interdimenzionális életről, ami a levegőben és a vízben található. De rálelhetsz a Föld porában is. Ez nem valami új és nem is szokatlan. Ez olyan valami, ami megmutatja, ahogy a dolgok működnek.

Ez az élet is a természet része és támogató jelleggel van jelen sok folyamat számára. Az egyik legnagyobb jellegzetesség, hogy ez az élet felel az emberi tudatosságra. Nincs választása vagy intelligenciája, inkább természetes, mint az erdeitek és a tengereitek, amelyek mind segítenek egyensúlyban tartani a bolygót és reagálnak a behatásokra.

Vajon ez hatással van-e a lélegzésetekre? Engedd meg, hogy inkább megkérdezzem ezt? Vajon a légzésetek hatással van erre? A válasz, igen, mindkét kérdésre. A lélegzés az élet-vonalatok, nem igaz? Elcsodálkoztál-e már valaha azon, mi lenne, ha meg tudnád változtatni a levegőt, amit belélegzel? Tisztábbá tudjátok-e tenni? Tudtok-e úgy lélegezni, hogy az „tisztító légzés” legyen? Tudtok-e úgy lélegezni, hogy az akár gyógyító lehet? Itt van a legújabb tanítás, melyben jelentős szerepet fogunk vállalni, ahogy múlik az idő.

A vízben és levegőben található interdimenziónális élet (különösen) készen áll, hogy „odafigyeljen” arra a hatalmas erőre itt a Földön és arra, amit mondani akar. Ez a hatalmas erő az fókuszált emberi gondolat. Azok, akik ezt olvassák éppen és nem hiszik el, vagy azt gondolják, hogy ez csak vicc, nekik csak várniuk kell. Még a saját tudományotok is fel fogja fedezni ezen élet „árnyékait” és csodálkozni fog, hogy mi is ez. Amikor ez megtörténik, emlékezz rá, hogy ezt itt láttad.