Sokat hallottam a „lélektársakról” és az „ikerlángokról”. Kryon, tudnál bővebb magyarázatot adni róluk és hogy miként lehet bevonni ezt az energiát az életünkbe?

Nem élheted egyik életedet a másik után anélkül, hogy karmikus csoportodban fel ne ismernél embereket, akikhez, érzed több közöd van, mint azt a látszólagos helyzet indokolná. Tegyük fel, hogy csodálatos társsal az oldaladon jelentős tapasztalatokkal és célokkal teli nagyszerű életet töltesz a Földön. Még ha több megtestesüléssel ezelőtt is volt, a karmikus nyoma megmarad sejtszinten. Ráadásul Felsőbb Ön-valód, akihez most közelebb kerülhetsz ebben az Új Korban, tud mindenről.

Aztán egyszer csak egy személy (nem számít, milyen nemű) beesik az életedbe és a jelenlétével megmozgat benned valamit. Lehet, hogy nem mond semmit, vagy nem kerültök különösebben érintkezésbe, mégis mintha azt kiáltaná neked: „Ismerlek téged!” Hát ez a lélektárs- vagy ikerláng-jelenség.

Ezzel kapcsolatban sok hasznos dolgot közvetített Saint Germain, aki igazi szakértője volt az ember alkímiájának. Álljon itt most egy alapvető tanács. Tudnod kell, hogy ha rá is találsz erre a személyre, nem létezik olyan szabály, mely szerint automatikusan újra együtt kell lennetek! Az esetek többségében a múltból áthúzódó lélektársi érzésnek nincs jelentősége mostani megállapodásod szempontjából. A múltban végigjátszottatok, amit vállaltatok, most pedig egymástól különválva folyik életetek.

Az ikerlánggal való találkozásnak ettől eltérő hatása van. Különböző források magyarázattal szolgálnak ezzel kapcsolatban. Kétségtelen azonban, hogy sejtszinten mindkét fajta találkozás nagy energiatöltéssel bír.

A Felsőbb Éneddel való új kommunikációs lehetőségek segítenek megállapítani, hogy mit kezdjél lélektársaddal ebben az életben. Sokkal gyakrabban fordul elő, hogy lélektársad vagy ikerlángod „múltból felismert karmikus energiája” nem annak a jele, hogy az Univerzum valami romantikus lépést vár tőletek. Éppen ellenkezőleg, mágneses jellemzőitek gyakran úgy vannak kialakítva, hogy ő legyen az utolsó személy, aki az életedbe bonyolódik!

Honnan tudhatod, mi a megfelelő lépés egy ilyen találkozás során? Figyeld a szinkronicitást és hogy mennyire olajozottan követik egymást az események. Ha zűrzavaros helyzet alakul ki, miközben újra kapcsolatot akarsz létrehozni ezzel a személlyel, nyilvánvalóan nem ez a megfelelő út! Ha a dolgok simán és könnyen zajlanak, gond és dráma nélkül, tudhatod, hogy megtaláltad azt, akiért érdemes lépéseket tenned. Ebben az esetben az emberek közötti legnagyobb szeretet bontakozhat ki életetekben. Előfordulhat ez gyerekek és szülők, vagy életre szóló társak között. Ez utóbbi eset gyakran „első szerelemként” jelentkezik és egy életen át tart. Ha erre rátaláltál, bármilyen körülmények között is, ápold és ne hagyd elveszni, mert megszentelt és a Szellem magjait hordozza magában.