Kedves Kryon!

Kaptam egy mágneses szűrőt, amit a víz-csaphoz csatlakoztathatok. A segítségével Pi-vizet lehet előállítani, amit élő vízként is említenek. Használjam mértékletesen ezt a fajta szűrést amiatt, hogy mágnesesség alkalmazásával működik? És mi a helyzet a mágneses ágybetétek és székek ügyében?

Hadd beszéljek megint ezekről a dolgokról. A mágnes anyagok átalakítására és sejtek stimulálására történő használata kezdeti állapotban van a bolygótokon. Csak most ismertétek föl, hogy átalakítja és befolyásolja az anyagot és a biológiát körülöttetek.

Számos dolgot figyelembe kell vennetek. Anélkül, hogy teljes tudással rendelkeznétek arról, hogy mit csináltok, véletlenül úgy megváltoztathatjátok vagy „megjelölhetitek” a testeteket, hogy az nem várt dolgokkal válaszol. Ezeknek az eszközöknek a gyártói feddhetetlenek, de ez nem jelenti automatikusan azt is, hogy a mágnesességnek a sejtszerkezetre gyakorolt hatásaival teljes egészében tisztában lennének.

A fejlődéseteknek ebben a gyerekkorában csak a mágnesesség stimuláló sajátosságait ismeritek. Nem tudjátok, mi történik valójában és azt sem, hogyan érinti ez a DNS szálait. De azt tudjátok, hogy bizonyos helyzetekben láthatóan stimulál és látszólag segít. Annak is tudatában vagytok, hogy a működése érezhető is lehet.

A sejtszerkezet passzív mágnessel történő, órákig tartó stimulálása rendkívül durva módja annak, hogy ismereteket juttassatok el hozzá. Egy napon fölismeritek majd, milyen finomságra van szükségük a sejteknek ahhoz, hogy lássák ezeket az erőket - hogy fölébredjenek a különleges tevékenységre. A mágneses sejt-kiegyensúlyozás és hangolás kifinomult folyamat, amelyben az aktív „tervező mezők” láttatására van szükség, nem pedig véletlenszerű mágneses polaritások lavinájára. A teljes alsó spektrumot rendkívül brutális módon zúdítjátok a sejtekre. Olyan ez, mintha első alkalommal ismerkednétek a gyógynövényekkel és mindegyiket nagy adagokban vennétek magatokhoz azzal az elgondolással, hogy egy közülük talán segít.

Azt javaslom, tartsátok tiszteletben a test belső egyensúlyozó rendszerét. Ha ösztönösen azt érzitek, hogy a választott eszköz a segítségetekre van, akkor használjátok korlátozott keretek között. A mágnesesség rendkívül hatékony szerszám! Őrültség önkéntesen beülni a mesterségesen létrehozott mágneses mezőbe és ezt tekinteni „normális” állapotnak. Használjátok arra, hogy a normális egyensúlyozásra késztessétek a testet. Rövidebb idejű alkalmazás után adjatok lehetőséget a testnek arra, hogy magához térhessen vagy kiegyenlítődhessen attól függően, mit kíván. Abban az esetben, ha gyógyító jeleket küldtök a testnek, akkor kiteljesedhet és gazdagodhat általa.

Azoknak, akik így szólnak: „Segít... érzem”, ezt mondom: stimuláló droggal ugyanezt a hatást érhetitek el. Azt még nem értitek, hogy a mágnesesség a kémiánál is hatékonyabb.