A harmadik kötetben szerepel egy megállapítás, hogy nem kell többet meditálni. Fénymunkásként sokan használjuk ezt a módszert középpontunk megtalálására. Kifejtenéd bővebben a témát?

Hadd tisztázzam, hogy Kryon soha nem tanácsolta a fénymunkásoknak a meditációk abbahagyását. Abban a közlésben arról beszéltem, hogy meditációitok mechanizmusa megváltozott. Leírtuk, hogy a középpontba jutás módszerei nem működnek úgy, mint a régi energia idején, s tanácsokat adtunk, hogy miként változtassátok meg őket. Sokan megéreztetek a változásokat és megkérdeztétek, hogyan juthatnátok vissza a régi érzések állapotába. Azt válaszoljuk erre, hogy a régi érzések a régi energiának feleltek meg és hogy előbbre lépve rá kell találni az új érzésekre, melyek elvezetnek a középponthoz juttató kapcsolatokhoz. Más tanulnivalóhoz hasonlóan ehhez is időre van szükség és kezdetben kényelmetlenségekkel járhat. Mindez azonban része a bolygón való magasabb rezgésszintű létezéseteknek.

Nagy szeretettel és megbecsüléssel fogadjuk arra vonatkozó kérdéseiteket, hogy miképp kommunikálhattok jobban Isteni Önvalótokkal! Kérünk benneteket, folytassátok a meditálást! Tanuljátok meg az új energiájú módszereket és érzéseket, mert rendkívüli módon megnövelik erőtöket!