Kedves Kryon!

Hollandiából írok és nem teljesen értem Lee némelyik tanítását. Ha tényleg minden a MOST-ban történik – a múlt, a jelen és a jövő – vajon lehetséges (esetleg egy másik dimenzióban – ha ez a megfelelő szó) megváltoztatni a múltat? Talán nem is igazán magunknak (erre az életre vonatkozóan), de például, a Föld számára?

Kedvesem, a „kérdések kérdését” tetted fel! A rövid válasz, hogy IGEN... számodra is és a Föld számára is. Már egy éve tanítjuk nektek ezt a nem-lineáris, interdimenzionális információt. Ezt teljesen megérteni számotokra nem lehetséges, mindaddig, amíg úgy gondoljátok, hogy értitek, hogy működik az idő és a valóság. A múltat múltként érzékeled és a jövő ismeretlen számodra. És nem érted, hogy az összes egyként együtt van és megváltoztatható... közülük bármelyik.

Egyszerre majd a tudósaitok felteszik a kérdést: „Vajon bekövetkezik-e az a valami, ha Ember nincs jelen, hogy megfigyelje?” Ez a fajta a kérdés korábban az ezoterikus összejövetelek témája volt... nem valóságos kérdés. De a fizika valósága felfelé kúszik a bolygótokon élő legkiválóbb gondolkodókban és a kérdés valóságossá válik és fontossá.

Vajon a ti emberi valóságotok módosítható, olyan módon, hogy az hatással legyen mindenre, amit láttok és tesztek? Vajon az időtök módosulhat, annak hatására, amit láttok és amit tesztek? A válasz mindig is igen volt. Ennek a megértése szinte lehetetlen, amíg egy 4D-s lineáris világban éltek.

Fontold csak meg a valóság ciklusát. Ezt a ciklust éled. A múlt az, ahol már jártál, de a jövő is az, ahol már jártál korábban (ciklus). És, habár az előtted lévő jövő nem ismert, annak a potenciáljai, hogy mit fogsz tenni, ott vannak a pályádon, mert már jártál rajta korábban és az energiáid még ott vannak, módosítva és befolyásolva a „lehetséges”-t. Ráadásul, ha megállsz és úgy döntesz, hogy egy másik úton mész (ami nagyon is lehetséges a MOST-ban), a potenciálok kihatnak arra, hogy éppen merre menj (ez látszólag ellentmond annak, ami épp elhangzott). Talányok és paradoxonok jelentkeznek, amikor a lineáris időben szemléled ezeket a dolgokat. A MOST-ban azonban, ez egyszerűen egy lehetőség arra, hogy megtapasztalj egy más valóságot.

Tudnod kell, hogy amit ma teszel és a döntések, amelyeket a közelmúltban hoztál, már megformálták a Föld jövőjét. És, hogy ez megtörténjen, a múlt is megváltozott. Nem ott, a történelemkönyvekben, hanem annak az energiájában, ami előtűnik és megtörténik. Mit jelent ez számodra és hova vezet? Az egyik valóságban az armageddonhoz vezetett. A ti jelen valóságotokban, a megoldáshoz vezet! Nos, mondd meg nekem... mi változott meg? A válasz? Mindkét jelenlévő, a múlt és a jövő. Gondolkodj el ezen, amikor legközelebb azt mondod magadnak, hogy „a múlt az múlt”.