Kedves Kryon!

A kérdésem azzal kapcsolatos, hogy a múltat hogyan tudjuk a szeretet segítségével megváltoztatni. A napokban „eltévedtem”, mikor egy bizonyos éttermet kerestem a fiamnak és végül úgy 20 mérföldet autóztam a szülővárosom sugárútján. Ahogy vezettem, sok emlék megrohant, mert ezen a környéken nőttem fel. Nem mindegyik emlék volt kellemes – többségük a gyermekkor „kevesebb vagyok” érzését idézte fel, fájdalmas szexuális benyomásokat, vagy az elveszettség és a magány érzéseit. Ahogy felszínre törtek ezek az emlékek, eszembe jutott, hogy a MOST az, ami valójában létezik és hogy valószínű képes vagyok arra, hogy szeretetet és támogatást küldjek a kicsi – vagy a fiatalabb – Brian-nek, aki jelenleg éli meg ezeket az eseményeket. Mondtam a kis Brian-nek, hogy soha nincs egyedül, hogy én mindig vele leszek, mindig szeretni fogom és hogy minden rendben lesz.

Ez igaz? Tudunk szeretetet küldeni a „múltba” vagy a „jövőbe”, még saját magunknak is? Képes vagyok meggyógyítani a múltat azáltal, hogy szeretetet küldök a MOST-ból? Ha képes is vagyok szeretetet küldeni, ez a hatása és az eredménye?

Válaszom nagyon rövid lesz. Igen. A leírásod pontosan az, amit tanítunk. Pontosan ez a módja annak, ahogy a múltat újra lehet írni. Áldunk téged ezért a csodálatos magyarázatért.