Kedves Kryon!

Tudsz valamit a NESARA-ról?* Ez egy valóságos törvény, vagy inkább csak egy a tudatosságunk emelését segítő metafora?

Kedves Kryon!

Az utóbbi időben sokat olvastam a NESARA-ról és remélem, hogy tőled újabb információkat kaphatok.
Kik a „szárnykészítők”? Milyen szerepet játszanak felemelkedésünkben? Ők is együttműködnek a te csoportoddal?

* „National Economic Security And Reformation Act” rövidítése –1993-2000 az USA kormányzati, banki, gazdasági és törvénykezési reformja a korrupció felszámolása érdekében.

Olyan idők járnak most a Földön, amikor új rendszerek, törvények és szervezetek jelennek meg, azzal a céllal, hogy a formálódó új tudatosságot tükrözzék. Nektek magatoknak kell eldöntenetek, hogy rátok nézve jók vagy sem. Ehhez adok most néhány támpontot:

  • Mi a rendszer legfőbb indíttatása és célja?

  • Egy egyén vagy egy csoport érdekeit szolgálja-e?

  • Politikai jellegű-e, ill. teret ad-e bármiféle előítéletnek? Ha igen, akkor keveredik benne a régi az újjal és így nem megfelelő.

  • Elvárja-e tőled, hogy tagja legyél? Ez a módszer a régi energiára jellemző. Isten családjában olyan „beépített” és örökös tag vagy, kinek tagsága lelki-szellemi alapon működik.

  • Áll-e mögötte pénzügyi vagy marketing szervezet? Vizsgáld meg ezt is. Kétségtelen, hogy a fényküldötteknek is meg kell keresniük a megélhetésükhöz szükséges pénzt.

  • De vajon ennél többről van-e itt szó, igényel-e részetekről nagyobb pénzügyi befektetést vagy hozzájárulást? Maradjatok távol olyan szervezetektől, melyek azt kérik, hogy egy másik Emberi Lény követőivé váljatok, legyen az bárki az élők vagy a holtak közül.

  • Tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban szükséged van-e egy szervezetre ahhoz, hogy fényküldöttként végezhesd, amit vállaltál?