Kedves Kryon!

Mi a kapcsolódási pont a Reikiben és más ősi gyógyító technikákban, melyek az elektromagnetikus hálót használják? Lehetséges, hogy mindkettő ugyanahhoz az univerzális gyógyító energiához vezet el minket?

A földi háló és minden ezzel kapcsolatos módosításunk erősíti az emberek lehetőségeit, hogy gyógyításra használják ezeket az eszközöket. Bármi legyen a módszer: kézrátétel, Reiki, EMF egyensúlyozás, vagy bármely más módszer, aminek még elnevezése sincs, EGYTŐL-EGYIG növeli a lehetőséget, hogy jobban megértsétek ezeket.

Értsétek meg a következőket:
Mindezek energetikai technikák. Mindegyik érinti valamilyen szinten a hálót, vagy azt, amit mi Kozmikus Szövedéknek hívunk. Jóllehet, különbözőnek tűnnek számotokra és azt mondják, nem függnek össze egymással, mégis tudnotok kell, hogy mindegyik a valóságotok „magjához” nyúl… az ezzel való spirituális kapcsolatotok az, amit Istennek hívtok.

Épp ezért valahol összekapcsolódnak. Egyes rendszerek jobban kidolgozottak, mint mások. Néhány megközelítés más-más oldalról csatlakozik az energiához és néhány módszer még fejlődik. És végül úgy fogtok tekinteni ezekre, mit a puzzle darabkáira, melyből a lényeg összeáll és nem versenyeztetni fogjátok őket. Bölcsebb megérteni, hogy ugyanazt az isteni energiát látjátok különböző szemszögekből és néhány módszer arra vár, hogy egyesítsétek őket a többivel. Ismételten arra bátorítunk titeket, hogy hagyjátok a hátatok mögött a 4D paradigmáját… Régi út az, amikor behelyezitek a dolgokat kis dobozkákba, melyeknek különböző neveket adtatok. A Föld már elrendezte ezt Istennel. Hogyan szereztek erről tudomást? A válasz: sehogy.

Isten szeretete univerzális, nem osztható meg, nem darabolható fel. Ünnepeljétek ezeket a módszereket és keressétek azokat, melyek a gyógyítást új, interdimenzionális szintre emelik. Keressétek azokat, amelyek az emberi felemelkedés új paradigmájába „állíthatók”.