Kedves Kryon!

Rengeteg információt kaptunk tőled a DNS-ről és a változásokról, amiken keresztül megyünk. Milyen szerepet játszik a mitokondriális DNS az emberben, a fejlődésünkben, a múltunkban és a jövőnkben? Mit is csinál ez valójában? Miért van ott? Ezen DNS eredetét visszavezették egészen Nyugat-Afrikáig a tudomány segítségével kb. 250.000 évvel ezelőttig. Úgy tűnik, hogy mindannyian egy virtuális Ádám és Éva leszármazottjai vagyunk. Ez az örökségünk egy jelképe, mint emberek?

A mitokondriális DNS az, amelyik tartalmazza a csillag-magot. Emlékezzetek, ez csakis Évától jött (a te példád szerint). Ennek az energiája női. Ez az, ahol megtaláljátok majd a Plejádiak jellemzőit. Ez az igazi biológiai örökségetek aktualitása. Valamint ez egy ritka dolog az Univerzumban, hogy az egyik létforma segít a másiknak. A ti esetetekben, ez szükséges volt a fejlődésetekhez.

Ha azt hiszitek, hogy ez ostobaság és csak kitaláció, akkor kérdezzétek meg az antropológusaitokat, hogy miért volt az jelen a korai emberi fejlődésben, hogy sokféle ember élt a Földön. Mint minden más életforma a Földön, ezek közül is sokfajta alakult ki. Láthatjátok ezen változatosság eredményeit magatok körül... minden egyes állatfajon belül sok fajta létezik. Az emberek esetében viszont, csak egyetlen egy fejlődött ki.

Micsoda véletlen! (Kryon humor)