Kedves Kryon!

Előre is elnézésedet kérem a kérdésem hosszúsága miatt, de egy egész könyvet próbálok felvázolni olyan röviden, amennyire csak lehet. (Úgy gondolom, egész jól sikerült.)

Már tudom más közvetítésekből, hogy nem létezik olyan, hogy gonosz vagy ördög, de átfutottam egy könyvet, amely egy entitás csoportot mutatott be és úgy utalt rájuk, mint „A mások”. Bizonyos, hogy ezek az entitások alacsony energiákkal táplálkoznak és próbálják megakadályozni a Föld vibrációját és lakóit a növekedéstől, nehogy kihaljanak erről a bolygóról.

Az író a teremtés történetének két eredeti szikrát mutat be: az első Luciferként ismert és az alacsonyabb frekvenciát képviseli. A második Isten. Lucifer egy teremtési tivornyán ment keresztül és rengeteg alacsony energiájú hasonmás Univerzumot formált, amik igazából egymás klónjai voltak. Az „Isteni szikra” csak figyelte és figyelte, végül megteremtette a mi Univerzumunkat folyamatosan fejlődő élettel, szabad akarattal és érzelmi karakterisztikával. Az alacsony frekvenciájú és számos „másik” alkotás, szeretnék a mi jellegzetességünket különböző idegenek általi emberrablásokkal.

Ezek a másik lények kihasználják az emberiséget kutatva azt, ami nekünk van. A gonosz és a sorscsapás minden módszere ennek a forgatókönyvnek tulajdonítható, mert „A másoknak” szükségük van az alacsonyrendű energiákra a létezésükhöz.

Az emberiség a fény és a sötétség keveréke, ami mi naivitásunknak köszönhető, miszerint ugorjunk csak bele ebbe a dualitásba, hogy a fényt (Istent) szolgáljuk és feltakarítsuk a rendetlenséget. Az író azt mondja, hogy a fény tovább fog lépni a 2. bolygóra, a Föld 6. (vagy 7.) dimenzionális hasonmására, a jelen pillanat és 2012 között. Ez nagyon hasonló a „gyönyör” forgatókönyvhöz. A szerző minden entitásról beszél (beleértve Kryont is), akik megelőzték (egészen a közelmúltig), hogy elmondják nekünk embereknek, hogy ez az ősi alku savanyú véget ér. A hölgy írásai közül soknak van értelme és megegyezik Kryon szavaival, de én személy szerint nem tudom összeegyeztetni azt, hogy elhagyjuk ezt a 3D-s bolygót a sötétségért. A sötét oldal megszemélyesítését sem tudom teljesen elfogadni, ami visszatükrözi az ősi hiedelmet a gonoszban, kiváltképp azt, amelyik megelőzi Istent, magát. Lennél olyan kedves elmondani néhány Kryoni gondolatot ezzel a különleges közvetítéssel kapcsolatban, ami nyilvánvalóan őszinte és néhány módon még új is.

Kedvesem, ahogy a megelőző kérdésben és válaszban, elmondom neked, hogy intellektuálisan megpróbálod mindezt egy dobozba tenni, ami távol fog tartani téged, hogy meglásd a saját felelősségedet mindennel kapcsolatban itt a bolygón. A történet talán jól hangzik, de csak az adott kultúrában, mivel az hiedelmeken alapszik, amelyek egyediek a vallásos rendszerhez igazodva (ha észrevetted). Valamint ez hierarchiát és szinteket teremt, ami segít az embereknek linearizálni és felosztani valamit, ami rút és rejtélyes. Nos ez a társadalom jobbnak érzi magát mindettől és ezzel van egy kapaszkodója, hogyan dolgozza fel mindezt.

Az igazság ennél sokkal egyszerűbb: közvetlenül felelősek vagytok mindenért, az összes negativitásért, rabszolgaságért, a horrorért, a vallási háborúkért és a Föld próbatételéért. Semmi sem volt, ami „megsavanyodott” volna. Ez egyszerűen a bolygó energiája – a sűrűség és az egyensúlytalanság az, amit a tudatosság okozott, amit sok életen keresztül kellett megtapasztalnotok. Ez valóban a teszt, nem igaz? Vajon hova jutnak ezzel az emberek?

Ti kívántatok csatlakozni egy szent angyali háborúhoz, ami a saját problémátokat teremtette, holott nem is volt semmilyen háború. Ez az ember maga, a legrosszabb formájában és ez a sötétség meghatározása. Nem kell elhagynotok a 3D-s bolygótokat a sötétségért. Ehelyett, vegyétek észre, hogy ki teremtette mindezt és tudjatok róla, hogy ők helyre is tudják ezt hozni, meg tudják oldani!

Az igazság mindig az emberi intuícióban található meg. Ne vegyétek Kryon szavát biztosítéknak, teszteljétek magatokban. Mivel a saját DNS-etekben benne van a teljes tudás, minden, ami valaha történt és ahogy működnek a dolgok. Amikor ezt megvizsgáljátok, használjátok az ösztönötöket és mindig helyesen cselekedtek majd. Használjátok az angyalit önmagatokban, hogy vezessen benneteket az úton, mivel ez az egyetlen igaz forrás, ami jó számotokra.