Kedves Kryon!

Gyógyító és alternatív terapeuta vagyok és szeretném tudni, hogy mi a legmegfelelőbb mód, hogy segíthessek a szenvedélybetegségben és a megrögzött viselkedésben szenvedő embereken.

A szenvedély és megrögzött viselkedés több mint pszichológiai rendellenesség és/vagy kémiai egyensúlyhiány. Ezek a biológiai „én” módszerei, hogy eltérítsék az embert attól, amiért spirituálisan ide jött. Ez általában egy teszt, vagy kihívás formájában van jelen (lásd drogok használata).

Ha rögeszmés betegekkel dolgozol, nem kell beszélnem a frusztrációról amit éreznek. Tökéletesen tisztában vannak vele, hogy mit tesznek és még nem tudnak eléggé kommunikálni a sejtszinten a szervezetükkel, hogy felhagyjanak ezzel. A harc másik része, hogy a biológiai énjük felépít egy „megrögzöttségből épült falat”, tehát az ember nem képes eldönteni, miért is jött ide. Rosszabb esetben ezek a cselekvések valójában azért jöttek létre, hogy gyorsabban megöljék őket.

Sokuk nagyon értékes, spirituális lélek… felfedezted? Ők a teljes tudás „határán” vannak, csak épp nem látják, hogyan érhetik el.

Mit tehetünk? A te dolgod az, hogy segítsd át őket ezen a kritikus félelem fázison. Nem tudják abbahagyni a dohányzást… vagy az evést… esetleg nem tudnak szabadulni a szexuális vágytól… drogosok? Ezek klasszikus emberi biológiai trükkök, ami része a megvilágosodástól való „félelem mag”-nak.

A válasz a félelem kitisztítása… azoké a félelmeké, melyeket nem tudnak elviselni és amelyeken nem tudnak áthatolni, hogy elfogadhassák a Felsőbb Énjük információit. A legtöbb tudatalatti félelem a spirituális tapasztalatoktól. Még a gyógyítóknak, közvetítőknek és a lelki pásztoroknak is vannak ilyen tapasztalataik! Nem akarnak „végigmenni a lejtőn”, de aztán végül mégis megteszik… és meghalnak… szörnyű!

Tehát, kedves gyógyító segíts nekik, hogy elkezdhessenek kapcsolatba lépni a sejtszinten a szervezetükkel, ami majd elcsitítja a félelmeiket a spirituális információktól és történésektől. Minél jobban szeretik magukat, annál kevésbé fognak bízni a külső ösztönzésekben a békéjüket illetően. Minél inkább el tudják engedni a félelmeiket, annál kevésbé lesz szükségük a szenvedélyeikre. A magatartásuk megváltozik és a szenvedélyeket elhagyják.

A meditáció is kulcsszerepet játszik ebben a folyamatban. A valódi meditáció szándékkal és motivációval. És végül, az önbizalom az igazi kijárat (ugyanaz, mint amikor szeretik önmagukat). Amint ezt sikerül helyrehozni, a szenvedélyeik csökkennek majd, vagy teljesen megszűnnek. Több lehetséges módszert is fogunk neked adni ezzel kapcsolatban, pár hónap múlva.