Kedves Kryon!

Mi a helyzet azokkal az emberekkel, akik szervátültetésen estek át és emiatt kilökődésgátló gyógyszereket kell szedniük életük hátralevő részében? Olvastam, ahhoz, hogy elérjük a mennybemenetel állapotát, a sejteket nem szabad gyógyszerekkel mérgeznünk. Akkor ez azt jelenti, hogy egy transzplantált nem érheti el életében ezt az isteni állapotot és bízniuk kell abban, hogy a testük nem fogja kilökni a beültetett szervet, ha abbahagyják a gyógyszerszedést? Nagyra értékelném válaszodat ebben a kérdésben.

Kezdjük el egyszerű lépésekkel, azokhoz szólva, akik szervátültetésen mentek keresztül (beleértve azokat is, akiknek szívátültetésük volt) és gyógyszereket kell szedniük. A szerv kilökődés a szervezeted egy kémiai jellegzetessége. Ennek semmi köze a spiritualitásodhoz. A gyógyszerek, melyek életben tartanak, áldottak és Isteni adomány. Ezek nem mérgek a szervezeted számára. Ezek inkább megbecsült és ünnepelt dolgok, mint a tudomány, segít neked életben maradnod és amit isteni inspiráció hatott át.

A mennybemenetel állapota minden ember számára elérhető a bolygón, akinek szándékában áll, hogy elinduljon egy úton. Isten nem valamilyen függöny mögött rejtőzik! A te isteni, spirituális családod pontosan tudja, hogy mi megy éppen végbe a testedbe és nem fognak megbüntetni, amiért életben tartod magad! Itt az idő, hogy használjátok a spirituális ép elméteket ezekben a dolgokban. Lássátok meg Istent az oldalatokon, ismerve mindent és ünnepelve az életet! Aztán hozzátok meg az összes spirituális döntést, amit kívántok, tudván, hogy minden tökéletes a tiszta szándékotokban.