Kedves Kryon!

Kissé bolondosnak tűnik a kérdésem, de kíváncsi vagyok a válaszodra. Az egyik korábbi könyvedben olvastam az életszínekről. A gyógyító munkámban nagy érdeklődéssel fordulok a színek, a hangok és az érintés felé. Mennyire hatnak ránk a színek, amelyeket az öltözködésünkben választunk és amelyekkel körülvesszük magunkat? Például: ha a ruhám színe nem illeszkedik a bőröm vagy a szemem árnyalatához, vagy az eredetileg barna hajamat vörösre festetem, akkor csökkentem a harmóniát és az egyensúlyt? Nem hiszem, hogy ez összefüggne az életszínekkel. Vagy mégis? Akárhogy is, szeretném tudni, mekkora jelentősége van a minket körülvevő színeknek.

Kedvesem, a színek alkalmazása és az életszínek sajátossága összefügg a gyógyítással és a szándékkal. Rossz színösszeállítással vagy a haj színének a megváltoztatásával nem ártasz a tested energiájának. Az egyensúlyt sem gyengíted. A többiekre viszont hatással vagy! (Kryon viccel.)

A szín a körülötted lévő energiát erősíti. Ennélfogva hasznos eszköz. A naphoz illő színek ösztönös megválasztásával fokozhatod az aznapi egyensúlyt. Ez mindig más, mivel te is szüntelenül változol és „kezet fog” az asztrológiai térképeddel. Ezért tehát jó hatással lehet rád az, ha a viselt színek harmóniában vannak az életszíneddel és az asztrológiai aspektusokkal. Ez néha meglehetősen mélyreható és a nehéz napokon fontos szerepet játszhat az egyensúly létrehozásában. Más alkalmakkor egyszerűen csak „jólesik”. A színválasztás terén bízd magadat az ösztöneidre.

Nem túl bonyolult dolog ez. Könnyen megtanulható és másutt sokat olvashatsz róla. Az egyensúlyt elősegítő színhasználat tanulmányozása az egyik legnagyszerűbb ajándékotok.