Kedves Kryon!

Korábban már tettél röviden említést néhány írásodban, hogy a kontinensek hűvösebb részei sokkal előnyösebbek számunkra. Ki tudnád fejteni bővebben, hogy miért és milyen szerepet játszanak a tudatosságunk emelésében? Köszönöm.

Fénnyel köszöntelek,
Christie

Ezt mára már sokan megértették közületek és micsoda meglepetés, fel kellett, hogy fogják, hogy ennek semmi köze a hőmérséklethez!

A 12 évvel ezelőtti megjegyzéseink teljes mértékben a bolygó rácsrendszerének mágnességére vonatkoznak. Ahogy elmozdultak a sarkok egy olyan energiát hoztak létre, ami sokkal alkalmasabb arra, hogy a dolgok megnyilvánuljanak. A bolygón a legsötétebb a tudatosság az egyenlítőnél. A leginkább „megvilágosodott” városaitok a sarkok felé haladva, fönn és lenn vannak. A legsúlyosabbak a problémák az egyenlítő közelében. Egyetlen ember sem készített erről átfogó tanulmányt, hogy megkérdezte volna: „miért”. A dolog az egyensúlyról szól  és nem arról, hogy korrekt-e ez, vagy sem. Mindenki, aki ezeken a területeken születik meg, aktívan döntött úgy, hogy ott legyen.