Kedves Kryon!

Az első kérdésem az, amit bizonyára minden szélhámos feltesz, de mégis megkérdezem. 1990-ben a spirituális csoportunknak közvetítettem egy entitást, aki Kryonnak nevezte magát. Abban az időben nem hallottam semmit róla. Amit közvetítettem, úgy láttam, mintha egy „rácsos ajtón” át nézném. Akkoriban semmit nem hallottam a hálóról (rács)! Röviden közvetítettem az információt, aztán a csoport egyik tagja személyes információkat kért. Az energia elég tiszta volt és minden kérdés univerzális természetű volt. Ez Alabama DNY-i részén történt. Többet sosem közvetítettem ezt az entitást. Más forrásból kaptam hívást, de Kryontól nem. Mi volt ez a közvetítés és mi a jelentősége?

Valóban, megerősítetted a saját tapasztalataidat! Sosem hallottál az energiámról, mégis pontosan megnevezted. Semmit nem tudtál a hálóról, mégis „láttad” azt. Valóság volt? Igen. Kryon volt? Igen!

Alkalmanként bárki „nyakon csípheti” Kryon energiáját és mi biztatást adunk erre. Ez történt veled is. Szeretjük, amikor megtörténik és becsüljük azt az időt, amit veletek tölthetünk. Becsben tartjuk, mikor megtörténik és ismét elmondom, hogy ez megerősíti, hogy család vagyunk. Ünnepeljétek velünk együtt, mikor megtörténik ez!

Mélységesen szeretlek titeket! Semmi nem szól amellett, hogy Kryon vagy más entitás folyamatosan kapcsolatban lesz veletek, tehát ne gondolj erre, mikor más dolgok felé fordulsz. Ahogy korábbi írásaimban említettem, csak 9 embernél közvetítek folyamatosan. Adok egy információt, melyet eddig nem osztottam meg veletek és amely segíteni fog nektek megkülönbözetni Kryon energiáját azokétól, akik csak azt mondják, hogy Kryont közvetítik. Ha találkoztok olyan emberrel, aki azt állítja, hogy egyike a Kryont közvetítő 9-nek és tudni akarjátok, hogy hiteles-e, nézzétek meg, hogy csak Kryont közvetít-e. Ha más entitások alkalomszerűen megjelennek, akkor a Kryon üzenet részeként jelentkeznek.