Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez a mai közvetítés egy kicsit más lesz. (…) A jövő, a bolygónk jövője. Ezzel a közvetítéssel a partnerem (Lee Carroll) gondban van, mert olyan dolgokat kell átadnia, amik túlmutatnak ezen a 3 dimenziós elmén, és amikor ezeket az üzeneteket kapja, miközben átadja nektek, duplán, akár triplán is kap más üzeneteket is, de ez a legjobb módja annak, ahogy átadhatjuk a multidimenzionális üzeneteket egy 3 dimenziós agynak, ezért előfordul, hogy küszködik vele. Ha így lesz, csak lépj vissza, és fuss neki újra! Ez olyan üzenet, amit majd szeretnétek újra meghallgatni, újra átgondolni. Ez egy olyan üzenet, amit legszívesebben beletennétek egy időkapszulába, és később nyitnátok ki alaposabb megvizsgálásra, amikor a dolgok mások lesznek. Ez nem lesz hosszú üzenet. Olyan üzenet lesz, ami olyasmit tartalmaz, amit korábban nem biztos, hogy átadtunk. Igaz részeire rávilágítottunk már, hogy le tudjunk festeni, egy nagyobb képet.

A partnerem a Változásokról beszél, én is a Változásokról beszélek. A Partnerem arról tart előadásokat, mi várható, de egy olyan Emberiségnek próbálja átadni, amelyik csak lépésről lépésre halad, amelyik épp csak elkezdett a megértés új területei felé mozdulni, miközben vizsgálja a régit, és próbálja eldönteni, mi lehetne más; és lassú. Itt kezdődik az egész. Ha megtehetném, megjósolnám, és elmondanám nektek az egészet. Ami jelenleg a Földön történik, korábban megtörtént már Kedveseim. Ha párhuzamot tudnátok vonni a Galaxissal, és az összes bolygóval, ők keresztülmentek már ezek régebben. Ha iskola lenne, ez lenne az első osztály elvégzése. Mivel mi végignéztük mi minden történt ebben a Galaxisban, és előttetek létező más Galaxisokban, tudjuk mi várható, mert az előttetek lévő további lépcsőfokok ugyanazok a lépcsőfokok, amiket régen is meg kellett tenni. Amire azt mondjátok, hogy az emberi tudatosság, az nem az, az Tudatosság. Csak azért emberi, mert emberek vagytok, és hozzátok tartozik. Ugyanolyan dolog, energia; és az energia összetevői szinte azonosak azzal a Tudatossággal, amiken más bolygók is keresztülmentek. Ennek az az oka, hogy az élet hasonló, némelyik szinte ugyanolyan bolygóról bolygóra, mivel a Galaxist fraktálok építik fel. A legkisebbtől a legnagyobbik ismétlődő részekkel találkozunk, ugyanazzal találkozunk. Ez egy gyönyörű rendszer!

Mit jelent, amikor épp csak elindul az élet egy bolygón, lehet akár épp most is, és a DNS építő elemei felkészülnek, hogy el legyenek vetve – ÁLTALATOK, a jövőben. DNS, ugyanolyan, mint a tietek, ugyanolyan aminósav struktúrák, mint a tieitek, ismert mindenki számára. Úgyhogy szemtanúi voltunk már ennek korábban. Ti egy fiatal civilizáció vagytok Kedveseim, fiatal! Olyan fiatal, hogy nehéz lenne még csak felvázolni is, mennyire fiatal. A ti civilizációtok még egyszer sem járta körbe a Galaxist, hogy tudta volna? Majd 200 millió év kell egyetlen egyszer körbejárni, és vannak olyan társadalmak, civilizációk, amelyek háromszor végigjárták, pl. a Plejádok, Orioniak, Arktúrusziak, hogy megemlítsük, milyen régi életformák is vannak a Galaxisban, jóval megelőzve benneteket. Némelyik civilizáció el is látogatott hozzátok, de egyikük sem képes olyan mértékben hatással lenni rátok, mint amilyen mértékkel ti magatok tudtok önmagatokra hatni és jól el vagytok rejtve.

Mi már láttuk ezt korábban. Egy képet szeretnék lefesteni nektek, egy nagyobb képet. A ti fiatal korotok, az, hogy mennyire fiatalok vagytok, magyarázza meg miért ment keresztül a Föld egy ilyen szörnyű időszakon. A civilizáció csúnyának tűnik nektek, a múltatok, a történelmetek telis tele van gyilkolással, túlélési ösztönnel, fegyverkezéssel, tömegpusztítással, nincs benne elegancia az élet iránt, csak kínzás. Mindenki keresztülment ezen, mert minden civilizáció önmagát építi, ahogy metaforával élve, gyermekeitek önmagukat építik életük során. Eljön az ideje, ahogy már megmondtuk, amikor a gyermek öntudatára ébred, és az egó eluralkodik rajta, és nem érdekli más, csak az életben maradás, a játszótéren, az iskolában, némelyik egész durva lesz, van, amelyik sosem tud túljutni rajta, és felnőtt korára is durva marad, mert sohasem képes felismerni azt az eleganciát, ami bennetek megvan. Ahogy felnőttök, megjelenik egyfajta tudás, bölcsesség, és rájöttök, hogy jobb módja is van a dolgok megoldásának egymás meghallgatásával, együttműködéssel. Muszáj, ahhoz, hogy életben maradjatok. A gyerekek ezt nem tudják. És generációról generációra ugyanúgy nevelitek a gyerekeiteket, és remélhetőleg felnőnek. Ha lehetek egészen egyszerű, és alkalmazhatom ezt az emberek civilizációjára, engedjétek meg nekem, még mindig a játszótéren játszadoztok. Még mindig lökdösitek egymást, még mindig reagáltok, még mindig az életben maradás hajt, ugyanúgy, mint 20 éve, 30 éve, akár 50 éve, amikor a változások elkezdődtek, épp csak egy parányit. Elmondtuk nektek újra és újra, nem futok neki megint, hogy mit mutatnak a naptárak, mi a menetrend, miért vagyok itt, nem, ebben az üzenetben tovább akarok menni.

Olyan energiáról akarok nektek beszélni, ami nem látható. Kétszer is fogunk erről beszélgetni ezen az előadáson, először most. Energia, ami nem látható. Van egy energiaállomány a Galaxisban, ami érdekel benneteket, de még nem láthatjátok. De akarjátok, mert olyan módon érint benneteket, hogy az lenyűgöző. Ez a láthatatlan energia olyasmiért felelős, amit először az Új Korszak emberei érzékelnek majd. Ezzel képesek lesztek energiát felvenni mások aurájába, akinek gyógyító képességei vannak, az megérzi, hogy mivel van gond, mivel az aura közvetíti a betegséget, egészséget, vidámságot. Mi ez? Szeretnétek kapni belőle, hazavinni és megvizsgálni, de nem tehetitek. Mindaz, ami ezt az eseményt lehetővé teszi, nagyon érdeklődésre méltónak tartja ezeket a láthatatlan energiákat, amik képesek változást eredményezni. De mi ez, amit egy látó érez, amit egy jövőbelátó meg tud látni? Honnan jön? Miért olyan áltató? Beszélek nektek erről kicsit még nemsokára, mivel ez a kulcs a jövőhöz.

Egy gyermek nem ismeri a bölcsesség eleganciáját, hogyan rakjon össze dolgokat, ahelyett, hogy szétszakítaná. Annak a gyermeknek, amelyiknek az öntudata még csak ébredezik, és az egója vezeti, csak elemi eszközei vannak, és ha adtok neki bölcsességet, nem tud vele mit kezdeni, félredobja. Így álltok a változáshoz, mert ennek a láthatatlan energiának olyan összetevői vannak, amiről semmit sem tudtok, amiket fel kell még fedeznetek. Először is, minden, ami erről a láthatatlan energiáról szól, amit mi az emberiség kvantum tudatosságának nevezünk, még csak most kezdi felfedni magát, hogy kicsit nyilvánvalóbb legyen. Ha elvinnélek benneteket egy olyan másik civilizációba, mondjuk a Plejádok,  Orioniak, vagy Arkturusziak, semmit sem látnátok. Először is nincs technológiájuk. Ehhez mit szóltok? Ugyanis a fizikai dolgokat, amik működtetnek dolgokat, már réges-régen kidobták, amikor rájöttek, hogy az emberi tudatosság fizikája bármit létre tud hozni, amit csak akarnak. Effelé haladunk. És még mindig azon töprengtek, mi is ez? De tényleg, mi ez? Hogyan működik? Mennyiségi? Van nekik belőle még több? Több mindent is képes csinálni? A válasz pedig nem.

Nos, felvázoltunk belőle nektek valamicskét. Az emberi tudatosságnak nincs olyan definíciója, amit adhatnék nektek, és lenne bármi értelme. Mert már mondtuk nektek, hogy az emberiség kevesebb, mint 1%-ának, 0,5 % százalékának fel kellene ébrednie egy bizonyos szintre ahhoz, hogy az egész bolygóra hatással tudjon lenni. Elmondom nektek, ez nem mennyiségi, ez nem 3 dimenziós, ugye? Figyeljetek! 0,5%! Ha valóban számokra vagytok kíváncsiak, ha számok kellenek nektek, mondok nektek valamit, nem az a fontos, mennyien vagytok Kedveseim, az tényleg nem számít, mert rejtőzködik itt valami, van itt egy rendszer, rendszerek összemosódása, amiről semmit sem tudtok. Erről beszélgessünk!

Ez nem lesz mindannyiótok számára érthető, ezért fogjátok ezt visszahallgatni, ha úgy döntötök, mások pedig félreteszik egy időkapszulába, ha úgy döntenek, ahonnan később remekül előhúzhatóak lesznek ezek a dolgok. Hogyan tudod elmagyarázni, hogy mi az internet egy olyan embernek, aki még sohasem használt számítógépet? Honnan kezdenéd? Hogyan tudod elmagyarázni egy versenyautó eleganciáját egy olyan valakinek, aki még a kereket sem fedezte fel? És erről van szó itt is! Hogyan mondjak el nektek olyasmit, amiről fogalmatok sincs, és amire nem álltok még készen, hogy megtudjátok, mert először el kell sétálni a megfelelő lépcsőfokig.

Hadd adjak hát néhány építő elemet, néhány metaforát. Van valami, amit úgy neveznek, hogy bölcsességkorlát. A bölcsességkorlát olyasvalami, amit úgy festettünk le, hogy akkor történik az emberi tudatosságban, amikor olyan tényezők jelennek meg, melyek nem mennyiségiek, úgy is mondhatnánk, ha nem arról szól valami, hogy mennyi van belőle. Más dolgokról szól, amik a tudatosság fizikáján belül jelennek meg, amely rendszerről semmit sem tudtok még, de meg kell jelenjen egy bizonyos módon: szétosztódó módon, nem pedig központosítva, ahhoz, hogy átszakítsa ezt a korlátot, amit bölcsességkorlátnak nevezünk. Amikor átszakad, akkor elmondja nekünk, hogy az Emberiség túllépett egy ponton, amikor túlélési módban volt, és áttér egy olyan módba, mely el kezdi kiépíteni a bölcsességet, ami arról szól, hogy haladjunk felfelé. Elér egy olyan bölcsességet, mely felemeli az egész emberiség elméjét egy olyan pontra, ahol képesek egyetérteni valami olyasmiben, amiről korábban nem is tudtak, anélkül, hogy erre meg kellene tanítani, ezt meghallottátok? Erre nem számítottatok! Ez úgy körbeveszi az Emberi Lényt, a civilizációt, hogy születéseddel természetes lesz: az emelkedés bölcsessége. Ezt nevezik bölcsességkorlátnak.

Hadd mondjam el nektek, mi történik. Közelében jártok! Nem fogja jelezni tüzijáték, vagy villogás az égbolton. Nem lesz ünneplés, nem lesznek lufik. Kivéve az én részemről. Egészen a lényegébe fogtok látni. Affelé haladtok, ami működésbe fogja hozni, és az egész emberiségre hatással lesz, nem csak a megvilágosodókra, nem csak az öreg lelkekre. A fizika egy olyan gombjának megnyomására készültök, amiről azt sem tudtátok, hogy létezik. Nos, ez a hiányzó darab! Hogy magyarázzam ezt el? A Partnerem nagyon lassan halad.

Az Emberiség csak azzal próbálja megmagyarázni a dolgokat, amikről ismerete van, azzal nem, amiről nem tud. Itt van egy példa: a tudomány felfelé néz az űrbe, és olyan sajátossággal találkozik, amit nem tud megmagyarázni, nem tűnik Newtoninak, holott a Newtoni fizika a standardja a mozgásnak mindenhol. Így az emberi lény küszködik, hogy olyan formulákat találjon, amik a megmagyarázhatatlant be tudják helyezni valamelyik Newtoni dobozba. Üdvözlünk a sötét anyagban! Később nevetni fogtok. Már beszéltünk nektek erről korábban, de ez az emberi hajlam: vedd, ami ismert; figyeld meg, ami nem ismert; és helyezd bele valahogy valamelyik „ismert dolgok” dobozba. Akkor is, ha semmi értelme. Akkor is, ha titokzatos. Ahelyett, hogy megnéznénk, és azt mondanánk, talán, esetleg vannak hiányzó fizikai törvények, amikről nem tudunk, pedig megmagyaráznának ezt, vagy azt.

Hadd beszéljek az egyik legnagyobb helyről, amiről nem tudtok. Ez a tudatosság fizikájának helye. Figyeljetek rám! Hogyan definiáljátok a tudatosságot? Nos, az nagyon különleges emberi gondolatokon, ilyesmiken keresztül fejlődik ki… Nem! A tudatosság fizika, és ehhez jobb, ha hozzászoktok. Emberi gondolatokon keresztül fejlesztgetitek úgy, hogy nem vagytok tudatában, hogy a tudatosságnak törvényei vannak, ami a kvantum fizika része. A tudatosság fizikájának szabályai, követelményei, és csodálatos tulajdonságai vannak, melyek el kezdik megmutatni, mi fog történni a jövőben, csakhogy ti ÍGY nem néztek rá. A hiányzó rész az a tudás, hogy így tudod követni mindezt, hogy meg tudd teremteni. Még az emberiségen kívül is, ezt tudtátok? Mindez gyönyörű, mert amikor én elkezdtem beszélni a tudatosság fizikájának néhány tulajdonságáról, csak annyit mondtatok: Ah!

Mi van a fizika tulajdonságaival? Mi tudtok róla? Tulajdonképpen az sem sok, de kísérleteztek vele, létrehoztok dolgokat. Maga a technológiátok, ami olyan gyönyörű a Földön, az általatok ismert fizika eredménye. Van ok és okozat, és építetek ezt, meg azt. Bizonyos dolgokat összeraktok azok alapján az elvek és szabályok alapján, amiket ismertek, a 4 alapszabály alapján, a hatból. Azokat ismeritek, és használjátok. Nagyszerű! És mi van akkor, ha azt mondom, hogy ugyanez a forgatókönyv létezik a tudatosságban is? A tudatosságnak is vannak törvényei, ugyanúgy, ahogy a fizikának is vannak törvényei. Ugyanúgy van ok és okozat, de a kvantum világban mindez nem lineáris, ezért létrehoznak bizonyos dolgokat. A tudatosság fizikája kvantum jellegű, nem lineáris, és olyan tulajdonságok létrehozására képes, melyek ennek a bolygónak a jövőjét hozzák létre, és most a Partneremnek egyre nehezebb a dolga, mert biztos vagyok benne, hogy most azt gondolja, hogy ezt nem tudja szavakba önteni. Így azt mondom neki, próbáld, ahogy tudod. Látja, milyen érzelemmel jár. Ha ismernétek a tudatosság fizikáját, képesek lennétek arra, hogy egy jobb világot építsetek! Először is, ez nem halad egyik helyről a másikra, nem halad egyenes irányban, egyáltalán nem halad. A tudatosság nem halad egyik helyről a másikra. A tudatosság nem kiterjedő. A tudatosság nem lesz nagyobb, vagy kisebb. A tudatosság egyszerűen csak VAN. A tudatosság fizikája, ugyanúgy, mint a fizika tulajdonságai, csak üldögél készen állva arra, hogy kiemelkedjen, vagy sem, körülötte lévő más törvények alapján, és ha alkalmazzák, minden megváltozik. Tudatosság! Hadd beszéljek még róla! Van, amit úgy neveznek, hogy jóindulat tényező. Tudtátok, hogy ahogy a tudatosság fizikáját felfedezik, és a bölcsesség faktort alkalmazzák, és a korlát átszakad, mi történik következésképpen? A tudatosság törvényeinek széleskörű megértése és alkalmazása egy olyan faktort hoz létre, mely jóindulatú cselekvést generál. Mindez jól megdolgoztatja a Partneremet. El tudod ezt jobban mondani?

Hadd mondjam el másként. Jelenleg ezen a bolygón különböző erők küzdenek. Amiatt a tudatosság miatt, amit itt kifejlesztettetek, és a törvények miatt, amiket helyükre tettetek a tudatosság fizikájában, jelenleg megengedett sok dolog ezen a bolygón, amiről sohasem beszéltünk. Van Ördög ezen a bolygón? Igen. Bejöhetnek olyan entitások, akiknek az a dolga, hogy titeket piszkáljanak? Igen. Sokkolóan hangzik? Miért lenne ez lehetséges? Azért, mert ez a teszt engedélyezi. Azért, mert amit a tudatosság fizikájában teremtettetek, és az alkalmazott törvényeket, ahogyan használjátok, lehetővé teszi. De a következő lépcsőfok áttöri a bölcsességkorlátot, megmutatja azokat a tudatosság mintákat, amiket fel fogtok fedezni a fizika részeként, és bezárjátok a kaput. Ezt értitek?

Amikor a fizika törvényei alkalmazásra kerülnek bizonyos szituációkban, képesek lesztek irányítani azt, ami történik. Ugyanígy működik a tudatosságban is. Eléritek a tudatosság fizikájának azon pontját, ahol megértitek, hogy hogyan működik, milyen a mechanizmusa, milyen a kiosztása – figyeljetek! a Partneremnek épp adok valamit, aztán hogy ki tudja-e mondani, és mond-e bárkinek valamit,  – ez a Spirál(is) átadás. Ez mond-e bárkinek bármit? Becsukjátok a kaput. És mindaz, ami eddig ellátogatott a Földre, többet nem tud jönni. A sötétségnek azon részei, melyek be akarnak jönni, hogy játszadozzanak a tudatosságotokkal, mivel az a fizika tinédzserkori szintjére lépett, nem juthatnak be. Ez a legjobb magyarázat, amit adni tudunk arra, hogy mi fog történni a jövőben és a Plejádiak ugrálnak örömükben! Mert ők tudják mi történt, és ez a fejlődés várható, ha akarjátok, hogy eljöjjön. Egyik dolog elvezet a másikhoz. Saját magát építi, nem kell újra kezdeni minden egyes leszületésetekkel, ahogy a Partnerem ma leírta, hozzátok magatokkal azokat a tényezőket, amiket korábban már megtanultatok, és építkeztek rájuk – ha használhatnám a kifejezést, hogy bölcsen születtek, használnám – és ez mindent meg fog változtatni. Amikor a fizika kibontakozik, meg fogjátok érteni, hogyan tudnak gépek tudatossággal működni. De nem lesz rá szükségetek, vagy nem sokáig. Hány generáció szükséges ehhez Kryon? Nem mondom meg. Azért nem, mert nem akarok adni nektek kész helyzetet, hiszen minden egyes bolygónak megvolt a maga időciklusa ennek átadásához, saját szabad akaratuk függvényében. Hogyan működik ez? Milyen gyorsan működik? Mikor fog elkezdődni? MÁR elkezdődött. Elértétek a bölcsességkorlátot. Ha már a bölcsességkorlátnál vagytok, szeretném elmondani nektek, hogy van egy elérési feljegyzés minden egyes bolygóról, és akik elérték a bölcsességkorlátot, azok mind át is törték, és továbbléptek. Mindegyik. A kapcsolót már elfordítottátok, és semmilyen sötét energia nem tudja megállítani.

Már mondtam nektek. Az Emberek a régi módszerekbe fektettek energiát, mint a gyerekek a játszótéren, akik nem akarnak felnőni, vadak, utolsó lehelletükig. De fel fognak ébredni, és többé nem lesz lehetőségük újra ezt tenni. Ez az, amiről beszélgetünk. A jóindulat faktorról, a bölcsességkorlátról. Ezek a dolgok kezdenek működni a tudatosság fizikájának törvényei keretében, oly módon, hogy rá fogtok jönni, hogyan lehet nagyobb DNS % arányt aktiválni, és generációkat hoztok létre generációk után, és nem mondom meg mennyi ideig tart, de olyan lesz az Emberi Lény, hogy a semmiből lesz képes dolgokat teremteni, és képes lesz kontrollálni a fizikát, mivel az alacsonyabb szinten lesz, ugyanis a magasabb szintű fizika a tudatosság, s a tudatosság fizikája képes kontrollálni a 3D fizikáját, bármikor.

Hogy rövidre fogjam: mind ott lesztek, hogy ezt láthassátok. Mind. Mert ez a terv. Minden öreg lélek visszajön, és egy olyan világba léphettek be, amiről mindig is álmodtatok. Béke a Földön? Egyszerű! Ez csak a kezdet, ez a magok elültetése. Ez adott. Figyeljétek a híreiteket, nem ezt látjátok benne, ugye? De ez csak a mai nap. Hogy béke legyen a Földön, az nem a cél, ez megadatik, amikor felnőttök, igen, felnőttként hagyjátok abba egymás kővel dobálását a játszótéren! Abbahagyjátok, mert sokkal elegánsabb ötleteitek támadnak. Békével cselekedjetek! Ez a kezdete, és utána jó lesz. Ezt látjuk.

Még sohasem mondtam így el ezeket a dolgokat. Szerettem volna, ha halljátok az egész történetet, hogy mi történik egy civilizációval, amely bármit teremthet fizikai szinten, amit csak akar, sohasem éhes, addig élnek, ameddig csak akarnak; bármikor kvantum állapotot vehessenek fel, ha akarnak; különféle ötleteik vannak arról, hogy a dolgoknak hogyan kell működniük, akiknél nincs központosított kontrol – ezt meghallottátok? Hallottatok már az igazgató nélküli együttműködésről? Az ilyen, és nem mondhatjátok, hogy az nem működőképes. Mert az! Effelé tartotok. A kormány decentralizálása, míg el nem tűnik, mind. Nem lesz olyan, hogy világ kormány Kedveseim, helyette világ tudatosság megállapodás lesz. Ti jobban tudjátok, ehhez mit szóltok? Mi történik olyan felnőttekkel, akik életükben először mennek buliba, és még sohasem találkoztak? Mit csinálnak? Megdobálják egymást kővel? Nem! A bulinak tudatossága van, együtt vannak, beszélgetnek egymással, szórakoznak. Mit szóltok egy bolygóhoz, amin csak ez van? Olyan helyzetbe születnek bele, ahol jobban tudják. Ez a bölcsesség faktor. Ez a korlát, amin áthaladtok. Lehetővé teszi, hogy eldobjatok minden más rendszert, amire bármikor azt gondoltátok, kelleni fog majd. Főleg azokat, amelyek csoportokba szerveztek benneteket, hogy ezt, meg azt csináljátok. Veletek született lesz, mind tudni fogjátok. Túl jól hangzik, hogy igaz legyen? Kérdezzetek meg egy Plejádit! Kérdezzétek meg az Orioniakat, kérdezzétek meg az Arktúrusziakat! Kérdezzétek meg bármely szabad akaratú bolygót, hiszen mind figyelnek benneteket most is. Ez a terem tele van velük. Ők nem fogják a fejüket, hogy rögtön, rögtön. Csak várjatok! Ti is!

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2016. 12.