Kryon Mester tanításait Lee Carroll 2018. április 28-29-én Dobogókőn közvetítette. Alább a rövidített anyagot tesszük közzé, a teljes anyag itt található: Budapest excursion - April 28-29, 2018

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Egy hajón vagytok, így megszakadt a földdel való kapcsolódásotok, és bármikor ilyesmi előfordul, elmondhatjuk, hogy ilyenkor megszűnik a földelésetek. A vízen vonultok egy csoportként, és talán fel sem merül Bennetek, de ez hatással van a körülöttetek lévő dolgokra, és sokkal könnyebb így elmélkedő hangulatba kerülnötök, a vízen.

Lehet, hogy sokan fogják visszahallgatni ezt a csatornázást a jövőben, de a csatornázás főként annak a kultúrának szól, ahol épp vagyok, az pedig a magyar kultúra – nem az ország, hanem a kultúra. Szeretnék beszélni arról, hova is tartunk ma, hova tart a hajó, milyen tulajdonságai vannak uticélunknak.  Sokan érzik úgy, hogy egy csakrához, egy portálhoz közelítünk és részben ez a kultúra erről tartja híresnek ezt a helyet. Hadd beszéljek kicsit arról, hogy mi is ez a hely, és mi nem. Először is, ez egy olyan hely, ami arról ismert, hogy sok ley-vonal találkozik itt, de ha megkérdeznétek, hogy mik azok a ley-vonalak, többféle választ kapnátok.

Ley vonalak Magyarországon

A ley-vonal egy ezoterikus megnyilvánulás. Ahelyett, hogy definiálnám, hogy az mi, hadd adjak inkább egyfajta rátekintést: A ley-vonalakat az emberiség, és az emberi tudatosság hozza létre. A ley-vonalak emberi dolgokat kapcsolnak össze, amik néha épületek, néha gyógyító helyek, néha  emberek által a földön létrehozott energiák. Van, hogy a ley-vonalaknak elnevezik emberekről. A ley-vonalak nem a Föld bolygó energiái. Az egészen más! Az Gaia energia. Később hallani fogtok néhány definíciót a rácsozatokra, de a ley-vonalak, azok mások, azok a Ti részeitek, azokat az emberiség hozta létre.

Bele tudtok gondolni abba, hogy ahogy az emberiség tudatossága emelkedik, a ley-vonalak is megváltozhatnak? Megkérdezhetitek, mégis mire valók a ley-vonalak? Miért jöttek létre? Mi értelme van annak, hogy dolgokat összekötünk vonalakkal? Erre nem fogtok egészen kielégítő választ kapni. De egyfajta választ fogok adni később, és ez a válasz kifejezetten Nektek fog szólni, magyarok.

A hely, ahová tartunk, nagyon sok ley-vonal kapcsolódásának helyszíne. Hadd mondjak Nektek valamit! Ez a hely nem egy vallási hely. Ez egy sámán hely. Mennyien hallottatok már a magyar sámánokról, akik jóval az itt kialakult vallások előtt éltek itt? Akkoriban ez a hely számtalan ley-vonal találkozási pontjaként volt ismert, és ünnepelt. Gondolkodjatok el egy kicsit azon, ma mi történik itt, ezen a helyen? Sorba állnak az emberek, hogy eljöjjenek ide, letérdeljenek itt, zokogásban törjenek ki, hogy szenvedjenek itt? Az emberek siratják itt a történelmet? Lenne ennek bármi haszna? A válasz: nem. Ehelyett ma ez a vidámság központja azoknak, akik Gaiat látogatják és ünneplik, akik szívesen ott maradnak akár éjszakára is, hogy ünnepeljék az itt lévő portált, hogy együtt egyenek, nevetgéljenek a családjaikkal a még mindig ott lévő sámán energiák miatt.

Mit szólnátok ahhoz, ha azt mondanám Nektek, hogy az évekkel ezelőtti energiák mára megváltoztak? Feltettétek már valaha is magatoknak a kérdést, milyen messzire továbbítják a ley-vonalak az energiákat? Ti sok-sok ley-vonal találkozási pontjánál éltek, amit ez itt élő emberek évek óta éreznek, a magyarok még nevet is adtak ennek: Dobogókő, szívcsakra. Mit jelent számotokra a szív? Emberi Lény, a szív mindig is az együttérző szeretetet kéviselte. Erről nem sokára még többet fogok mesélni. Az eddigiekben felvetett dolgokról teljességben fogok beszélni, de most váltsunk témát. Később össze fogom kapcsolni a mondandóimat, amikor megérkezünk az uticélunkhoz.

Magyarok! Hogyan éreztek a történelmetekkel kapcsolatban? Azon túl, amit a történelem könyveitek leírtak, a szüleitek mi mindent mondtak Nektek? Mit mondtak Nektek a nagyszüleitek? A kultúrátokra folyton rátelepedett valaki. Oly sokáig telepedtek rátok mások, azaz mások irányítottak Benneteket. A magyarok kedvessége sohasem tudta magát áttörni az elnyomáson. A magyar kultúra sohasem győzte le az elnyomókat. EZ pedig meg fog változni. Erről szeretnénk mesélni.

Van valami, amit úgy neveznek, hogy történelmi tendencia. A történelem tendenciákat gyárt, főleg, ha szenvedésről van szó, amit egyik hódító, a másik után okoz, amit egy gyönyörű ország darabokra osztása okoz, a tendencia pedig a következő: hajlamosak vagytok megint szenvedésre számítani, mivel a történelem hajlamos megismételni önmagát. Most következik egy Kryon megközelítés: A Földön változások indultak el, amit megjósoltak korábban, és 2012 óta sok dolog változott meg itt is. Lehetséges, hogy a ley-vonalak is megváltoztak? Lehetséges, hogy Dobogókő felemelkedett ahhoz, amire hivatott? Íme az utasítás, amit kapok: magyarok, ne engedjétek, hogy a történelem határozza meg a jövőtöket! Okom van arra, hogy ezt mondjam Nektek, és nemsokára innen folytatjuk.

Volt egy híres regényíró, ír származású volt, Jamesnek hívták.  A következőt mondta: „A történelem egy rémálom, amiből folyton próbálok felébredni.” Figyeljetek rám magyarok! Épp most ébredtetek fel! A történelem nem fogja ezentúl meghatározni ezt a kultúrát a korábbiak alapján. Erről fogok beszélni, mikor legközelebb találkozunk. Micsoda mélységeket tartalmaz ez az információ e kultúra, és e csoport számára! Vannak köztetek, akik már érzik ezt. Most akkor ennyit mondok, és ez így van.

*

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Érzitek a szívet? Nem csak a természet rezgéseit, hiszen a közelünkben itt van a dobogó kő. Ennek érzéséhez nincs valamiféle központi pont, az egész környéken érezhető érzés ez. Itt találkoznak a ley-vonalak. Folytassuk a beszélgetésünket a ley-vonalakról, mi lett velük 2012 után.

Lehetséges, hogy az elképzeléseinket a portálokról és ley-vonalakról meg kell változtassuk? Ha a ley-vonalak az emberiség részei, akkor nem az logikus, hogy az emberiség használja azokat? Mostanáig azonban az emberiség csak megfigyelte őket. Észrevették az emberek, hogy a vonalak összetalálkoztak, és ezt megünnepelték, de mi lenne, ha használnák is őket tudatosan? Váltsunk témát! Később visszatérünk ide.

Történelem. Mondtam Nektek, hogy okkal beszéltem a történelemről. A fizika azt mutatja, hogy az idő kicsit máshogy működik, mint ahogy gondoljátok. A kvantum értelmezésen belül felfedezték, hogy az idő körkörös, és nem lineáris, ahogy ti gondoljátok. És valóban, az idő körkörösen halad, és néha ismétlődések történnek. Erről vannak már tudományos értekezések. Ezért fordulhat elő, hogy ugyanolyan dolgok megismétlődhetnek. Erre történészek is felfigyeltek, és azt mondják, emiatt ismétlődnek a háborúk.

Egy intelligensebb emberi faj már egy háborúból tanulna, és nem robbantana ki újabbakat. De az időértelmezés nyomás alatt tartja az emberi tudatosságot, így a háborúk megismétlik önmagukat újra és újra. Úgy tűnik, hogy a bolygó legintelligensebb faja valahogy nem érti a dolgokat. Ez a háttérben meghúzódó tudományos értelmezésnek is köszönhető: ha az idő körkörös, akkor ugyanazon az energiapályán haladunk körbe újra és, újra.

2012 azonban mérföldkő volt, amit megjósoltak a Föld számára már a régi, ősi népek, akik a tudatosságot a csillagokkal mérték, melynek egy rétege 5125 év. Ezzel most pont a maja naptár időtartamát adtam meg. Ezt más ősi népek is felismerték, és eszerint ha 2012-t túléli az emberiség, meg fognak változni a dolgok – és nem csak kis mértékben, hanem nagyon! Olyan dolgok fognak történni, amire senki sem számít. Olyan dolgok fognak történni, amik pozitívak, de mikor megtörténnek, azt hiszitek róluk, hogy negatívak. Nem lehet külön mérni a fényt, és sötétséget, olyan lesz, mintha minden felkavarodott volna. Sokakon lesz úrrá a félelem, mert nem találnak olyasmiket, amikhez korábban hozzászoktak. Sokan attól fognak félni, hogy megtörténik, amire gondolnak. Hadd beszéljek arról, mi is történik valójában!

Egyszerűen egy magasabb idősíkra léptetek. Erről szólt a jóslat. Eszerint pedig a történelem 2012 után nem ismétli meg önmagát, az emberiség új tudatosság szintet fog megélni. Ezt pedig nagyon lassan, de meg fogjátok látni! Kedveseim, ebből egy részre szeretném, ha emlékeznétek: Magyarország történelme máshová került. Azt a történelmet már nem Ti élitek meg, eképp nem kell megismétlődnie számotokra. Az idő régi csapásai (nyomvonalai) nem térnek vissza. Egy új idősík van jelen. Váltsunk témát! Térjünk vissza a ley-vonalakhoz!

Milyen hosszú egy ley-vonal? Jó kérdés! Lehetséges, hogy egy ley-vonal átfut a Föld északi földtekéről a délire? Akarjátok tudni a maják jóslata miről szól? Ugyanaz, mint a lakota indiánok, a navaho indiánok, és sok más déli nép jóslata: el fog jönni az idő, amikor a Föld mindkét földtekének kedvessége és szeretete össze fog érni, és nem lesz többé háború a bolygón. Ez van folyamatban! Igaz, lassú a folyamat Ne nézzétek a híradókat, mert mindenből a legrosszabbat tudósítják, és még csak véletlenül sem ismerhetitek fel az elkezdődött dolgokat, amik oly pozitívak, oly csodálatosak. A tudósítások a lineáris időértelmezésre épülnek. Ha valami jó dolog történik, rögtön rávágják, „Jah, igen, de úgysem tart sokáig”. Ez előítélet.

Milyen hosszú tehát egy ley-vonal? Azok a ley-vonalak, amelyek itt, ennél a portálnál találkoznak, amik mint mondtuk emberi energiák vonalai, körbefutják az egész világot. A ley-vonalak találkozási pontjainak egy része pont itt van Magyarországon. Itt vár Rátok felkészülve. Most átnevezem számotokra a ley-vonalakat, magyarok: ebben az új energiában, ahol nem fog megismétlődni a korábbi történelem, új történelmet fogtok írni. A ley-vonalak mostantól továbbító vonalak, amin keresztül ennek a kultúrának a kedvessége, szeretete szétáramolhat. Együttérzést, kedvességet, szeretetet tudtok átadni az egész bolygónak a ley-vonalakon keresztül.

Figyeljétek meg ennek a logikáját, mielőtt befejezzük ezt az üzenetet! Ahol létezik együttérzés, bölcsesség, tudás, tapasztalat, a leggyorsabb mód ennek megosztására az egész bolygóval a ley-vonalakon történő áramoltatásuk. Figyeljetek rám! Ez nem egy lineáris folyamat! Ne úgy álljatok fel erről a csatornázásról, hogy akkor ezt most hogy csináljam? Hogyan használjam a ley-vonalakat, mikor használjam őket, és hol? Most is épp használjátok! Az együttérzéssel, ami kialakult aközben, amin Magyarország keresztülment. Nem a szenvedést osztjátok meg a világgal, hanem azt az együttérzést, ami a szenvedés hatására megszületett, ami mostanra öröm, megértés. Megtudtátok mit akartok, és nem arra koncentráltok, mit  nem akartok. Ki más tudhatná jobban, mint Ti, hogy ez milyen jó, hogy mostantól megoszthassátok azokkal, akik még nem tapasztalhatták meg. A ti kultúrátok ugyanis egy érett/tapasztalt, gyönyörű kultúra, aki már megtapasztalta, mi a helyes.

Ez a hely, ahol ültök, az a hely, ahonnan mindez szétáramolhat, lassan. Kedveseim, nem vagytok egyedül. Vannak más ley-vonalak is, vannak más csakrák is, de Ti ezen ültök, és most már tudjátok, miért lettek létrehozva a ley-vonalak. Mert tudták, hogy el fog jönni az idő, amikor az Ember rajtuk keresztül továbbíthatja kultúrájának bölcsességét azoknak, akik még nem rendelkeznek vele, a ley-vonalak találkozásain keresztül, ami itt is van. Nem kell, hogy idejárjatok Kedveseim. Ez  benne van a kultúrátokban, ami átitatta az egész föld területet. Ne figyeljetek oda a mai ország határokra! Én a múltbeli, jelenbeli és jövőbeli Magyarország területéről beszélek. Elindult egy új időpálya, csak ez alakalommal a körpályán több a Fény, több, mint valaha.

Zárószóként, lesznek, akik nem fogják elhinni, amiket mondtam. Adjatok magatoknak időt. A gyermekeitek hadd nézzenek majd vissza a mostanra, ezt a korszakot úgy fogják látni, mint egy új bolygó kezdete. Olyan időket fognak látni itt Magyarországon, amilyen korábban még nem volt. Mára a fény erősebb, mint a sötétség! S a Fény oly sok jó helyről gyülekezik. Ez a hely egyike ezeknek. És ez így van.

*

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Szeretném összefoglalni mindazt, ami eddig elhangzott, majd további magyarázatokkal kiegészíteném. A Földön megváltozott az energia. Ez nem egy új, ezoterikus információ, hanem régi. Az, hogy a 2012-es évet túlléptétek, váratlan dolog volt, hiszen sok civilizáció élt már itt, amelyik elpusztította önmagát. Ti is közel álltatok hozzá, amit tudtok is. Kedveseim, ez jelent valamit mindenkinek itt a Földön, de csak nagyon kevesek értik. Akik itt utaznak a hajón, az idős Lelkek közül vannak, akik eljöttek hogy ezoterikus tudást vegyenek magukhoz, és ezzel megértik, miről beszélek: a magyar kultúra lényege nem a szenvedés, hanem a szépség. Ez a szépség pedig lehetőséget fog kapni nem csak arra, hogy ragyogjon, hanem arra is, hogy terjedjen másokhoz.

A spirituális dolgok nem lineáris dolgok. A ley-vonal spirituális vonal, amit emberek hoznak létre. Vonalnak hívjátok, de valójában kapcsolódást fed. Egy-egy vonal nem feltétlenül megy túl az ország határain, de vannak olyan vonalak, amelyek bejárják a bolygót. Az egyik ley-vonal pont ez alatt a folyó alatt vonul végig. Ezért nem kérdezhetitek azt magatoktól: „És most mit csináljak?” – mert ez egy lineáris kérdés. Helyette azt kérdezd, „Hogyan tudnék a lehető legjobban résztvenni ebben a folyamatban?” Úgy, hogy csinálod tovább, amit már régóta csinálsz. Minden alkalommal, mikor együttérzést gyakoroltok, a fővárosotokat körbevevő ley-vonalak továbbítják azt másokhoz is. Azok, akik megkapják, nem lesznek tudatában, hogy mit kapnak. Vannak azonban olyan dolgok, amik úgy tűnik szinte ragályosak: a nevetés, az öröm, még a szerelem is. Az emberek szeretnek ilyen érzelmekkel találkozni, míg a drámáktól, haragtól, félelemtől elmenekülnek. Amikor egy másik emberre rámosolyogtok, az abban megnyilvánuló kedvesség, a családhoz tartozás érzése magában a kultúrában egyformán továbbadható a Föld családján belül. Ezeket mind már most is terjesztitek. Ezen nincs mit dolgozni, kivéve azt, amire felhívtam a figyelmeteket: ne gondoljátok, hogy az eddigi történelem diktálhatja a jövőt.

Egy modern világban élünk. Ezek ezoterikus gondolatok egy közvetítő szájából, de talán van mindebennen valami gyakorlati, megérthető, logikus is. Ha eljött az ideje, hogy ezen a bolygón több fény legyen, és ezt a fényt megkapjátok hozzá, az logikus folyamat. És meglehet, hogy a világ többi része készen áll arra, amitek Nektek van. Figyeljetek! Nem minden kultúrának része az, ami Nektek megvan. És ez nem az ő hibájuk. Volt, akiknek megvolt, de kinevelték belőlük, az átörökölhetőségét megfosztották tőlük. Vannak olyan kultúrák, ahol azt tanítják, hogy nem szabad nevetni, nem szabad mosolyogni, és ezt örökítik tovább. Vannak kultúrák, melyek még mindig félelemben vannak. Ezért mondom azt Nektek, hogy Nektek egy szeretetteljes, kedves kultúrátok van. Gyorsan kedvesek tudtok lenni egymással. Gyorsan családiasak tudtok lenni egymással. Szinte ösztönösen működik ez nálatok, és ez értékes dolog! Mindezt terjeszthetitek az egész világban azáltal, hogy egyszerűen ilyenek vagytok. 

Ez annyira hihetetlennek tűnik ebben a világban? Miért? Amikor az internet milliókat tud elérni pillanatok alatt, olyan nehéz elképzelnetek, hogy spirituálisan ugyanerre, sőt többre is képesek vagytok? A ley-vonalak a spirituális internet vonalak ezen a bolygón. Így pusztán azzal, amit tesztek, üzeneteket adtok át sokaknak. 

Ahogy a dolgok változnak ezen a bolygón, lesznek köztetek, akik egyre több fényt fognak érzékelni, de hadd mondjam el a következőt. A sötétség, amit el tudtok űzni a fényetekkel, nem fog könnyen távozni. Szembe fog szállni veletek, mert ti álltok győzelemre. Igyekszik megfélemlíteni Benneteket, igyekszik kételyekkel és aggodalmakkal elárasztani Benneteket. De a kultúrátokban gyökerező kedvesség, szeretet, megértés és öröm el tudja kergetni ezt a félelmet. Egyikőtök se féljen a jövőtől! Keressétek a bolygón a jó dolgokat, figyeljétek a furcsa, különös dolgokat, ezek fogják mutatni Nektek, hogy nem a régi történelmi vonalon vagytok már.

Menjetek haza erről a helyről úgy, hogy megváltoztatok.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2018. 04. 28-29.