A Lemúriai Női Testvériség számára szóló Kryon közvetítés - Stamford, 2017.08.12.

Üdvözöllek benneteket kedves Csillag Nővérek, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A társam félreáll. Észrevehettétek, hogy a csoport növekszik, és a hónapok, az idő teltével, egyre többen kezditek el megérteni és felismerni azt, hogy ez a csoport, amit látogattok vagy hallgatok, valódi. Ez nem olyan csoport, amiben istennőkként úgy döntöttetek, hogy részt vesztek a nemetek miatt, vagy azért, mert valami közös van bennetek – több rejlik ebben.

Ez lemúriai csoport. Ezt mondhatnátok: „Hát, én nem vagyok biztos benne. Azért vagyok itt, mert szeretek a magamfajtákkal lenni.” Bíztok az intuíciótokban? Kedveseim, erről híres a női nem. El is nevezték ezt „női intuíciónak”. Ha megkérdezném tőletek: Ti, akik tudjátok, hogy öreg lelkek vagytok, és nincsenek gyermekeitek ebben az életben, tudjátok-e intuitívan azt, hogy voltatok anyák korábban? Bizony, tudjátok. Ez bennetek élő tudás, nemde? Ez ti magatok vagytok. Ha ezúttal nincsenek gyermekeitek, akkor valószínűleg azt mondjátok: „Nos, ez alkalommal pihenek.” Nyugtázása ez annak, hogy voltak már gyermekeitek korábban, most nincsenek, de valószínűleg megint lesznek, hiszen ezért vagytok itt. Ezért, és a sámánság érdekében, amit Lemúriában birtokoltatok. Azt mondom most ezzel, hogy már magának az intuíciónak, amivel nőként rendelkeztek, fémjeleznie kellene azt, hogy kik vagyok. Ti mindannyian – mind egy szálig – lemúriaiak voltatok.

Lapozzunk tovább egy pillanat erejéig. Mi hoz el benneteket egy ezoterikus találkozóra, amit aztán egy újabb ezoterikus találkozó követ? Azok, akik itt most eme teremben vannak, öreg lelkek. Kész, pont. Lenyűgözőnek találjátok ezt? Vagy ezt mondjátok: „Nem vagyok biztos benne, hogy lemúriai voltam.” Holott pontosan a Lemúria szó vonzotta a teremben lévőket ide. Ez az, akik vagytok, és nem kellene ezt megkérdőjeleznétek! De nézzük csak meg a statisztikát!

Mondtam már öreg lélek, hogy Lemúriával nyílott meg az Akasha. Ez azt jelenti, hogy az alatt a több ezer év alatt, amíg Lemúria Lemúria volt, a népesség tagjai nem születtek újra. Egy életetek volt Lemúriában, aztán onnét indultatok tovább. Azt jelenti ez, hogy sok új lemúriai lett létre hívva többezer emberöltő – pontosabban, többezer év – alatt. „Kryon, miről beszélsz?” Amit mondok, az ez: Nagyon-nagyon nagy a valószínűsége annak öreg lélek, hogy Lemúriában kezdted. Néhányan erre azt felelnétek: „Hát, nem tudom, milyen öreg a lelkem, talán nem a kezdetben indult útjára.” Ha nem így lett volna, nem lennétek itt – akkor nem vonzana titeket mindez. Elgondolkoztatok már ezen? Aztán így is megkérdőjelezitek önmagatokat: „Nem biztos, hogy lemúriai vagyok. Nem vagyok biztos abban, hogy a Nővériségbe tartoztam-e valaha.” Megértettétek kedveseim, hogy a nővériség abban áll, hogy Lemúriában nőként éltetek? Ez nem egy összejövetel, amit Nővériségnek hívtak 50.000 évvel ezelőtt – ez ti magatok vagytok, amint most ugyanazt gyakoroljátok, mint akkor, egy olyan társadalom részeként, ami más volt, mint a jelenkori. Sámán mivoltotok visszatér az emlékezetetekbe, azzal a bölcsességgel együtt, amiről tudjátok, hogy a birtokotokban van.

Kedveseim, mi korotok egyik legnagyobb problémája? Az önértékelés hiánya. Erről korábban már olyan sokszor beszéltünk! Túl fogunk jutni ezen. Értsétek meg, hogy az önértékelés hiánya önbizalomhiányhoz vezet! Épp most fejeztetek be egy gyakorlatot, ami arról szólt, hogy: „Az intuícióm ezt mondja, meg azt mondja”. Azt akarom, nyíljatok meg az intuíciótoknak, és engedjétek meg neki, hogy elmondja az igazságot! Ott voltatok. Hát nem érzitek? Valamilyen formában ott voltatok. Az ottlétetek azt jelenti, hogy a spirituális vezetői képesség bölcsességével rendelkeztetek. Mindannyian birtokában vagytok ennek a bölcsességnek: olyan ez, mint amikor rátekintetek a gyermeketekre és teljes mértékben tisztában vagytok azzal, hogy megvan a bölcsességetek ahhoz, hogy végigkalauzoljátok őt az életen. Ez intuitív dolog. Ez az, akik vagytok. Mindezzel egy dolgot kívánok mondani: Azt akarom, hogy fejezzétek be abban az igazságban való kételkedéseteket, ami idevezetett benneteket, hogy ismét része legyetek ennek – hiszen tudjátok, kik voltatok!

Igen, Lemúriából jöttetek. Igen, része voltatok annak a társadalomnak. Igen, spirituális vezetők voltatok, és mindez, ami ma történik, az erre való visszaemlékezés befogadása annak érdekében, hogy megtehessétek a következő lépést! Beszéltünk már arról, mi a következő lépés: nem az, hogy az „emlékező” nők rendszeresen összejárjanak, hanem hogy éljetek azzal, amire visszaemlékeztek, a jelenben alkalmazva azt vezetői képességetekre és bölcsességetekre – melyek visszatérőben vannak, hogy újra a birtokotokban legyenek. Gondolkozzatok el ezen!

Vannak, akik azt mondják nektek, hogy a bolygó bajban van – ilyenek mindig voltak. Egész életetek során jelen vannak azok, akik így beszélnek: „Nos, hamarosan bevégződik minden.” Aztán pedig nem így történik. Erre azt mondják: „Hát, nem találtuk el az időpontot, de hamarosan vége mindennek.” Aztán pedig nem így történik. Ők azok, akik miatt a létezésetek lényegét kérdőjelezitek meg – azt, amiért itt vagytok, és ami a tetteiteket vezérli. Ennek a bolygónak szüksége van rátok, mert bizony a bolygó megmarad! A bolygó végül elkezdi megérteni, hogy a nőknek birtokukban van valami, ami rendkívül különleges. Nemcsak az élet-adás képessége, hanem az intuíció ereje is, hogy meglássák mindazt, amit mások nem, és bölcs tanácsokkal szolgáljanak.

Figyeljétek csak meg, hogy ez a vállalati szférában fog elkezdődni, amikor felismerik, hogy a nők bizonyos pozíciókban hatékonyabbak, mivel nagyobb az intuíciójuk és a bölcsességük ahhoz, hogy meglássanak olyan dolgokat, amiket mások nem. Aztán ráébred majd a bolygó – bár igen-igen lassan –, valamint a vallási szervezetek – bár nagyon-nagyon lassan –, hogy a nők jobbak a spirituális csoportok vezetésében. Majd lépésről lépésre visszatér az, ami régen volt: A vallás nem az öregfiúk klubja lesz, hanem elkezd átalakulni valami bölcsebbé, gyengédebbé – a férfiak jóváhagyásával. Mert szeretnének egyensúlyt látni! A férfiak és a nők szeretnének egyensúlyt látni ezen a bolygón, és amikor a nők elkezdik szellemi vezetőkként felölteni szerepüket, rengeteg rendellenesen működő dolog magától megszűnik majd.

Hát ez az, amiért ma itt vagytok a csoportban. Hogy visszaemlékezzetek arra, kik is voltatok – a szertartás és a közvetítés által. Igen, ott voltatok. Kezdődjön hát a találkozó!

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2017. 08. 12.