Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A világosság és a sötétség régi aránya

Hol is kezdjük? Néztétek a híreket mostanában? Meglepődtetek néhányszor azzal kapcsolatban, ahogyan a dolgok zajlanak? Ha erre igennel válaszoltok, akkor azt mondom nektek, hogy nem figyeltetek azokra az információimra, amiket sokszor átadtam a számotokra. 2 éve információt adtam át pontosan erről az időszakról. Azt mondtam el nektek, hogy az átkelés ezen átkalibrálási hídján, felborítja a sötét és a világosság energiájának az egyensúlyát a bolygón.

Talán láttatok valami olyasmit, amit az „igazság mérlegének” hívnak? Ez egy szimbolikus ikon, amin egy bekötött szemű alak egy súlymérleget tart. A mérleg két serpenyője van kiegyensúlyozva mindkét oldalon. Olyan ez, mint egy gyógyszerész mérleg, amit néhányatok ismer, így ismerős számára a hasonlat. Ez mutatja meg az egyensúly iránti vágyat az életben, különösképpen a korrektséget és az igazságot. Ez az egyensúly keresése a tudatosságban. Azt gondolom, hogy megvan a kép az elmétekben erről.

A világosság és a sötétség paradigmájában, évezredek óta egyáltalán nincs egyenlőség. Sohasem voltak egyensúlyban. Az egyik serpenyőben az van, amit mi sötét tudatosságnak nevezünk, a másikban pedig a világosság tudatossága. Az egyik mutatja a sötétséget, amely mindig a nyerő volt.

Most mielőtt elkezdjük, azt szeretném ha látnátok, hogy miről nem beszéltem. Nem beszéltem arról az egyik serpenyőről, ahol gonosz szellemek és sötét entitások vannak. Nem mondtam el ezt, azt mondtam, hogy sötét tudatosság. Másrészről nem mondtam el, hogy léteznek angyalok és szellemek, dévák és koboldok sem. Nem beszéltem erről, azt mondtam, hogy fény tudatossága. Most tanítom meg. Azt szeretném, ha ismernétek a különbséget mindezen dolgok között. A sötétség és a világosság közötti különbség, amiről éppen most beszélek, az a fejlett emberi lény tudatossága.

A mérleg korszakok óta létezik és a sötét emberi tudatosság túlsúlyban volt a fénnyel szemben. Kikerült az egyensúlyból és ti tudjátok is ezt. Az elmúlt életeitek történetének része a háborúk, a halál és a szomorúság, illetve az a túlélő tudatosság, amelynek a bolygó részese volt. Ez a legfőbb harc a Földön lévő öreg lelkek számára, és ti tudjátok is ezt.

Idézzétek most fel ezt az arányt, annak az aránytalan módján, megdöntve, ahogyan a sötét tudatosság oldala van erős túlsúlyban. A fény tudatossága nem tud előrébb jutni és nincs egyensúly. Ennek életről-életre ez volt a módja a számotokra és mindennek körülöttetek. Ez a Földön lévő emberiség története.

Mik a kilátások arra nézve, hogy ezt megfordítsátok? 25 évvel ezelőtt elmondtam nektek azt, hogy az arányok megváltoznak. Több mint 25 évvel ezelőtt, ezek el is kezdtek megváltozni és a világosság vált erőteljesebbé. Egyre több lett belőle, több kvantum rész lett, jobban kapcsolódva a másik oldalhoz. Az egyensúly elkezdett megváltozni egy jobban kiegyensúlyozott állapot irányába. A világháborúk abbamaradtak, észrevettétek? A dolgok tényleg jobbá lettek a bolygón, észrevettétek? Sok korábban ellenséges ország működik együtt, a régi állandósodott háborúskodó energia helyett. Észrevettétek? Egy teljesen új fogalom kezdődött el, egy új paradigma és az arányok elkezdtek kiegyenlítődni. A csata elkezdődött.

A csata elkezdődik

Amikor eljött 2012, felbukkant a napéjegyenlőségek precessziója és a tudatosság új naptárai lettek elfogadottak. Az emberiség megcsinálta és elkezdtem arról beszélni, hogy mi is következhet. Beszéltem a magvak elvetéséről a gondolkodás új paradigmája számára és minden közvetítésben elmondtam nektek azt, hogy a csata csak most kezdődik el.

El szeretnék mondani nektek valamit megvilágosodók. Amikor azok az arányok elkezdtek elmozdulni az egyensúly irányába, akkor nem a világosság vált erősebbé azért, hogy ezt megteremtse. Helyette azt kellett történjen, hogy a világosság figyelmen kívül hagyta a sötétséget. Ez csökkentette a sötétség mennyiségét és az arányok elkezdtek elmozdulni. A sötétség elvesztette a lényegét. Értitek? Ahogyan a sötétség veszített a lényegéből (befolyásából), a világosság ennek tiszteletére elkezdte kiegyensúlyozni az arányokat. Mindig elmondtuk nektek azt, hogy a sötétségnek önmagától nincs energiája. A sötétség egyszerűen csak a fény hiánya. Ezért alapból, ha több a világosság, akkor kevesebb a sötétség.

Namármost, ha most megnézitek az arányokat, akkor a világosság a nyerő. Elhagytátok a jelzését annak a lehetőségnek, amelyről az ősök is beszéltek. Egy közvetítésben néhány héttel ezelőtt, úgy azonosítottam ezt a jelzést Nyugat-Virginiában, mint a „bölcsesség korlátja”. Utasítottam a társamat, hogy tegye ezt az adott közvetítést egy olyan helyre, ahol meghallgathatjátok és meg is tette (Kryon ingyenes hanganyagok). Képesek lesztek meghallgatni, hogy mi is a bölcsesség korlátja, micsoda a jóindulat tényező és, hogy mik azok a dolgok, amik elkezdték megváltoztatni a tudatosság energiáját a bolygón. De ne felejtsétek el, hogy mit is tettetek! Provokáltátok a sötét tudatosságot! Megböktétek és bedühödött! Elővettétek a fény ütőjét és megütöttétek a fészkét. Halljátok ezt? A sötétség első alkalommal van túlélő üzemmódban! Két évvel ezelőtt, elmondtuk, hogy készüljetek fel a sötétségre. Nem fogja feladni harc nélkül és a csata most itt van.

Ne essetek kétségbe!

Túl sok információ kerül átadásra a számotokra egyetlen közvetítésben, egyetlen ülésben, így korábbi üzenetekre hivatkozok a jobb megértés kedvéért, valamint információkra azért, hogy elkapjátok a nagyobb képet. Nos, emlékeztetni kívánlak benneteket valamire, amit szintén elmondtam nektek egy korábbi, a „Ne essetek kétségbe!” című közvetítésben. Nyerésre álltok! Ez azért van, mert nyerésben vagytok a bolygón lévő sötét tudatosság felett és az érzi ezt. Az emberiség azon része, amely a sötétséget képviseli, kivonul mindenből, mert túl kell élnie.

Mindig is ott volt

Tekintsünk rá erre, mert ez van mindenütt a hírekben. Megdöbbentett benneteket azon szervezet hirtelen megjelenése, amit (ezen közvetítés alatt) nem fogunk megnevezni? Honnan jön? Hogyan lehet ennyire szervezett? Hogyan lehet ilyen jól támogatott? Ennek a szervezetnek hamarosan saját országa is lehet! Lehetséges, hogy „a régi energia sötét országának” fogják elnevezni amiatt, amit képviselni fog.

Az emberiség barbár múltja előjön, hogy megmutassa az arcát. Mindig is ott volt, elbújva a sziklák alatt és a civilizált emberiség repedései között. Nem tudott megmutatkozni mostanáig, de most meg kell neki. Ez a dolog visszataszító és nem szívbajos, nem igaz kedveseim? Az emberi tettekben megszemélyesített gonosz meglátása rémítő. Ez olyan undorító és olyan sötét, hogy gyengéd szívvel rá sem tudtok nézni. Isten nem része ennek és ez magától értetődő.

Nyerésre álltok! A világosság áll nyerésre! A sötétség felkelő tudatossága nem mutatná meg önmagát ilyen erőteljesen vagy gyorsan, ha ez nem így lenne. Ez pontosan az, amit mondtam nektek, hogy keressetek. Ez azt bizonyítja, hogy azok, akik a sötét tudatosságot képviselik, bajban vannak. Kedveseim, a sötét tudatosságnak mindig is egy kipróbált szabályos rendszere volt. A homályban bujkál és az összes erőhelyet befolyásolja a bolygón – kormányzatot, kereskedelmet, pénzügyet. Most viszont hirtelen ott többé nem tud jól elbújni és a nyilvánosság elé kerül.

Honnan jön a finanszírozás? Egy olyan raktárból érkezik, amely mindig is ott volt kedveseim. Olyan bevételeket használ, amelyek az alacsony tudatosságú cselekedetek által lettek létrehozva és nagyon hosszú ideje vannak összegyűjtve. A finanszírozás nem csak megjelent. El volt tárolva, várva arra, hogy fel legyen használva azért, hogy félelmet és sötétséget terjesszen el, hogy mentse azt, amelyről egyesek azt hiszik, hogy az útjuk.

Ki fog nyerni?

Kedveseim, esélyük sincs! Pedig úgy tűnik, hogy van nekik, nem igaz? Minden, amit csak tesznek szándékos, annak érdekében, hogy megrémisszenek benneteket. Nyerésre állnak? Nos, ez az a kérdés, amit szeretnék, ha innentől kezdve fognátok és minden nap megvizsgálnátok.

A félelem fekete. Ha féltek, akkor ott nincs fény. Lehettek a legnagyobb megvilágosodók, vagy akár közvetítők is, de ha féltek, akkor nem számít, hogy hány éve is dolgoztok a fénnyel, vagy hogy mennyi világosságot is halmoztatok fel személyesen. Az mind elszáll a félelemmel és akkor már meg is nyerték az elmétek feletti csatát. Értitek ezt?

Az öreg lélek ereje – Ti

Öreg lelkek, megvilágosodók olvassák ezt. Az életről-életre összegyűjtött élettapasztalatotok elképesztő! Az öreg lelkek ismerik a félelmet. Nem akarok túl élénk lenni, de szeretném, ha megértenétek ezt! Milyen volt az, mikor azért tettétek nyaktilóba a fejeteket, mert helytelen módon beszéltetek Istenről? Milyen volt az, amikor összekötött kézzel és lábbal meggyújtották a máglyát a lábaitok alatt? Öreg lelkek, ez a félelem! Ezeket a tapasztalatokat hordozzátok az Akashátokban.

Azt akarom mondani nektek, hogy esélyük sincs megfélemlíteni benneteket! Tökéletesen tudjátok, hogy mi is a félelem és esélyük sincs addig, ameddig azon részeteken csüngtök, amely Isten ereje. Keresztülmentetek mindezen. Ez azt jelenti, hogy az igazság, a bölcsesség és a fény fegyverével rendelkeztek. Ne felejtsétek ezt el! Ne felejtsétek el, hogy kik is vagytok!

Látjátok, hogy milyen gyorsan össze lettek rakva? Úgy tűnik, mintha tegnap még egyáltalán meg sem lett volna a szervezet. Honnan jöttek? Észrevettetek egy bizonyos habozást, hogy harcoljanak velük? Miért van az, hogy a lerohant földek lakosai haboznak harcolni velük? Helyette ezek a vezetők másokat hívnak, hogy segítsenek. Miért van az, hogy mások is haboznak? Azt szeretném megmutatni nektek, hogy van itt néhány logikai rendellenesség, amelynek nincs értelme, mert ez egy olyan csata, amelyet sohasem láttatok azelőtt ezen a bolygón. Mi számítottunk rá, de ti nem. Ez a tudatosságról szól, nem a földről vagy az erőforrásokról.

Hogyan győzzünk?

Átadtuk nektek a titkot, hogy hogyan győzzétek le őket anélkül, hogy egyetlen életet is el kellene venni: egyszerűen vegyétek el a finanszírozásukat. Nem létezhetnek a tőkéjük nélkül. A finanszírozásnak szervezettnek, eltároltnak és elosztottnak kell lennie. Ezt olyan módon kell létrehozni, amelynek szintén intézményeken kell keresztülmennie. Hallottátok ezt? Minden, amit tennetek kell, az csupán annyi, hogy megállítjátok a rendszert. Nem bombázással lehet nyerni, hanem intelligenciával, okos gondolkodással és pénzügyi érvelésművészettel. Itt az ideje kiokosodni néhány ilyen dologban és félelem nélkül, másképpen tekinteni rá erre a kirakósra, mint a korábbiakra. Ne használjátok azt az energiát amit ők azért, hogy harcoljatok velük, mert nem fogtok nyerni. Találjátok ki magatok! Ez a szervezett sötétség és a gonosz gondolkodás utolsó bástyája ezen a bolygón, amelyek azért egyesültek, hogy megpróbálják túlélni a fényetek ostromát.

A félelem a fegyverük

Azt szeretném, ha tudnátok valamiről miközben a híreket nézitek. Lehet, hogy az fog felbukkanni, hogy képtelenek vagytok megállítani őket. Sok helyen fognak erőt nyerni, miközben félelmet teremtenek. A félelem könnyedén megteremtődik azokban, akik nem öreg lelkek és nem úgy ismerik a félelmet, ahogyan ti, azokban, akik nem rendelkeznek a spirituális tapasztalatotok páncéljával. Ez helyez el benneteket a frontvonalra kedveseim. Felismertétek ezt? De nem kell, hogy az ő feltételeikkel harcoljatok velük. Minden, amit tennetek kell, az csupán a fény sugárzása. A magas szintű tudatosság bármelyik napon képes legyőzni a félelmet.

A sötétség és a gonosz meghatározása

Van még több is... meghatároznátok a gonoszt nekem? Ez egy olyan lecke, amit néhányatoknak hallania kell. Ezt néhányan figyelmen kívül fogják hagyni, mert az emberi lény a gonoszt entitásokhoz akarja hozzárendelni. Sok ember a gonoszt egy másik dobozba, külön skatulyába akarja elhelyezni, nem pedig egy emberi skatulyába. A régi energia be akarja csapni a hagyományos mitológiát. Itt az ideje, hogy megtudjátok az igazságot. Évek óta létezik a gonosz szellemekbe és a gonosz entitásokba vetett hit. Ezek olyan külső, kívülálló erőknek vannak elképzelve, amelyek az emberiséggel harcolnak azért, hogy irányítsák a fényt.

Kedveseim, el szeretném mondani nektek, hogy mi is igazából a gonosz. A gonosz a sötét energia megnyilatkozása olyan emberi lényen, vagy emberi lények csoportján belül, akik szándékosan ragadják meg és teremtik, erősítik, összpontosítják ezt a sötétséget. A bolygó bizonyos diktátorai ezt tökéletesen művelték és ti láttátok is őket. Nem bonyolódott ebbe egyik sem bele, vagy nem volt szükség külső gonosz szellemekre hozzá. Egy kevés ember képes volt összpontosítani és megnyilvánítani ezt, így körülöttük mindenki együttműködött vele és magukba is fogadták azt. Ez a gonosz. Még csak nem is volt szükségük egy alkalmas entitásra hozzá szarvakkal és farokkal. Megtették ők maguk. Ez az, amit az emberek meg tudnak tenni!

Ez egy erőteljes tulajdonsága az emberiségnek. A világosság, illetve a sötét energiája mindkét irányba haladhat. Az emberiség világosságot vagy sötétséget teremthet meg a szabad akaraton keresztül. Ez a képességet az emberiség elképesztő ereje és a dualitás hordozása hozza létre. Az emberiségnek nincs szüksége külső segítségre ahhoz, hogy megteremtse a gonoszt.

Korábban elmondtuk nektek azt, hogy az emberi civilizációtokon belül a szabad akarat ezelőtt ezen a bolygón, négyszer is a létezés válaszútja elé került. Ez azért volt, mert a sötét tudatosság nyert azokban az időszakokban. Ez senkinek sem volt meglepő, mivel az emberiség túlélő üzemmódban volt mindvégig ezekben az időkben és nagyon kevés, a kiterjesztett spirituális gondolkodásból származó világosság volt jelen.

Gaia szerepe az emberi tudatosságban

Az egyikről azon idők közül rémisztő lehet tudnotok, mert az egy teljes együttműködés volt Gaiával, hogy végetek legyen. Egy járvány majdnem eltörölte az emberiséget a térképről. Egy járvány! Most azt mondjátok, hogy: „Mi köze van ennek az emberi tudatossághoz Kryon?”. Figyeljetek kedveseim, mert ezen a napon adtam át a tanítást a társamon keresztül és ő kilenc emberi tulajdonságba rakta őket össze. Az egyik tulajdonságcsoport három Gaia tulajdonságot tartalmazott és egy közülük a bolygó tudatossága volt. Gaia kapcsolódik az emberi tudatossághoz!

Elkezditek összekötni a pontokat? Egy mélységes és spirituális módon vagytok összekapcsolódva ezzel a bolygóval. Ahogy az emberiség tudatossága alakul, úgy alakul a bolygóé is. Gaia, az anyatermészet, bárhogyan is akarjátok hívni, együttműködik az emberi tudatossággal. Ha 1.000 évet töltötök el egymás gyilkolásával, Gaia akkor is a legjobb formáját fogja hozni, hogy együttműködjön a vágyaitokkal! Gaia az emberi tudatosságra fog tekinteni és megpróbál segíteni nektek abban, amit mutattok, hogy tenni szeretnétek! Tudtatok Gaia veletek kapcsolatos ezen szerepéről? Ő egy társ a számotokra, egy gyorsító – attól függően, hogy mit is adtok át neki. Lehet, hogy át kellene tekintenetek újra azt, amit a bolygó bennszülöttei még mindig értenek. Gaia egy társ!

Járvány: Nem tartjátok furcsának azt, hogy az elmúlt 50 évben, mikor is 7 milliárdos népességgel rendelkeztek, minden pillanatban 2.000 repülővel az égen, amelyek majdnem minden elképzelhető helyre elmennek, nem volt egy járvány sem az életöltőtökben? Az elmúlt 20 évben 5 alkalommal indult el egy lehetséges járvány, de egy sem vált komollyá. Össze tudja ezt rakni valamelyikőtök? Kedveseim, amikor a világnak jóval kisebb volt a népessége néhányszáz évvel ezelőtt, tömegközlekedés nélkül, hogy elszórják a vírust, még akkor is milliókat törölt el egy járvány. A megnövekedett népességgel és a tömegközlekedéssel, jóval veszélyesebb manapság, mint korábban. Nem értelmetlen ez, ugye? Mi történt, hogy megálltak?

Amikor megismeritek az emberiség kapcsolatát Gaiával, akkor lesz értelme. Gaia egy olyan életerő, amely a társatok. Figyel benneteket, hogy hogyan változtatjátok meg a világosság és a sötétség egyensúlyát, illetve reagál arra, amit az emberek akarnak. Neki is van polaritása! Talán itt az ideje elkezdeni meditálnotok, megköszönve a Föld bolygótoknak, hogy támogat benneteket az Akashátok spiritualitásában. Mivel mindig veletek van és olyan életerő, amely mindig jelen van. Az ősök ilyen módon kezdték el a szertartásaikat. Elfelejtettétek?

Ebola

Most állítottam be a színpadot a következő témára, ugye? Ebola. Féltek már? (Kryon humor) Gaia egy olyan életerő, amely az emberi tudatosság része. A társam kitette a kivetítőre ma, így láthattátok a kapcsolatokat (az előadás sorozat alatt). Most itt az ideje összekötni a pontokat. Kedvesem, Gaia is a csatában van, mert itt jön valami rémisztő, amely nem volt a jelenlegi életöltőtökben és féltek tőle – egy lehetséges járványtól a bolygón.

Van egy nagyon híres film, amelyből a társam egy párbeszédet fog idézni. Néhányan közületek ismerni fogják, páran pedig nem, de itt van: „Kérsz egy kis tüzet Madárijesztő?”. Mitől féltek? A sötétségtől? Gaia veletek van a csatában és aktívan üldözi a megoldásokat a fényen keresztül. A bolygó energiája veletek van ebben a harcban! Az ebola vírus sokk és meglepetés is egyben. Ez a tudatlanság és a félelem által van meghajtva, így tud tevékenykedni. Nézzétek meg, hogy honnan indult el és tekintsétek meg, hogy hogyan is szerezte meg a képességet arra, hogy folytatódjon. Könnyedén kiterjeszti a félelmét és az erejét azokkal, akik abban hisznek, hogy ez egy átok, azok helyett, akik viszont értik a tudományt.

A falvak telítve vannak olyanokkal, akik ellenállnak annak, hogy elhagyják a családtagjaikat, mert azt hiszik, hogy a betegség egy átok! Félelem! Ahelyett, hogy megértenék azt, hogy elkülönítve kellene lenniük a vírustól, a család együtt hal meg tudatlanságban és félelemben. Ez jelképezi azt, hogy hogyan is működik a sötétség. Ti is félni fogtok? Kedveseim, az ebola le lesz győzve. Mindennek tudatában maradjatok meg békességben. Imádkozzatok a világosságért azok számára a falvakban, akik félnek, így többet tudhatnak meg arról, hogy hogyan is kerülhetik el ezt a betegséget, hogy túlélhessenek és láthassák a családjukat.

Megváltoztatjátok a történelmet

Ti vagytok azok, akik ezt a változást okozzátok kedveseim. Gratulálunk, hogy olyan világosan ragyogjátok a fényt, hogy futásra kényszerítitek a sötétséget. Ennek a bizonyítéka ott van mindenben, amit csak elmondtam nektek. Minden valószínűség ellenére, van egy ellenszer nélküli vírusotok. Minden valószínűség ellenére, van egy olyan barbár mozgalmatok, amely annyira gonosz és sötét, amilyet csak el tudtok képzelni és látszólag máról holnapra szerveződött össze. Minden valószínűség ellenére: ennek a szervezetnek szerteágazó finanszírozási forrásai vannak, pénzügyi megosztása és számtalan segítsége abban, hogy bárkit megfélemlítsen maga körül. Így olyan ijesztő, hogy olyan országok közötti szövetségek léteznek, amelyek maguktól sohasem jöttek volna össze és egyeztek volna meg semmiben sem, de ők mégis az asztalnál ülnek azon tanakodva, hogy hogyan is harcoljanak a sötétség ellen. Hát ez a sötétség!

A gonosz nem teremtődik meg jobban egy külső erő által, mint ahogyan azt a világosság is teszi. A világosság és a sötétség egy olyan egyensúly, amelyet az emberiség képes az egyik irányba elhúzni. Hallottátok ezt? Olyan sötétségbe vagy világosságba mehettek el, amilyenbe csak akartok és mindig is meg lesz ez a képességetek. Ez az a dualitás, amelyet a történelmeteken keresztül örökké láthattok. Most azonban egy olyan helyzetben vagytok, ahol ki kell jönnötök a barbár korból – az évezredeken át tartó hódításból, gyilkolásból és háborúból – és sarkon kell, hogy forduljatok.

Ismételten elmondom nektek: ne essetek kétségbe! Gyújtsátok meg azt a fényt, amely veletek érkezett és félelemtől mentesen húzzátok ki magatokat! „Ez túl egyszerű Kryon.”. Óh, igazán? Hogyan is gondolod azt kedves megvilágosodó, hogy ez a bolygó bevette ezt a jelentős kanyart? Öreg lélek, érted azt, hogy a fény, amellyel rendelkezel egy többdimenziós erő? Nem lineáris. Nem a mennyisége számít, hanem annak célja és igazsága. Mondhatni, kis erőfeszítéssel nagy dolgok érhetők el – és az öreg lelkek bizony rendkívül erőteljesek ebben.

Ezzel zárom soraim. Több, mint 20 évvel ezelőtt egy olyan székben ültem a társammal, mint ez. Először kezdte el kinyitni a száját egy csoport előtt. Az első hasonlat egyike, amelyet valaha is megadott, az a „sötétség szobájának” lett elnevezve. Most újra át fogom ezt adni. A bolygón mindenhol, újra hallanotok kell ezt ma. A sötétség és világosság dinamikája nem a mennyiségről szól.

A sötétség szobája

Egy sötét, emberi lényekkel telített szobában vagytok. A szoba olyan sötét, hogy egymásnak ütköztök. Rémisztő, hogy nem vagytok képesek látni azt, aki közel áll hozzátok, vagy, hogy kit is képvisel, milyen nagy, milyen nemű, vagy bármit is vele kapcsolatban. Elkülönítve érzitek magatokat.

A szomszédotokon csüngtök a kezeiket fogva. Találtok másokat is, akik a kezeiteket fogják tartani és addig vagytok biztonságban, ameddig fogjátok a kezeiket. Ez a sötétség! Csak ne ütközzetek össze másokkal! Nem tudjátok, hogy kik ők és mit is akarnak. Csak azokban bíztok, akiket ismertek, akik a kezeiteket fogják! A többiek csakis az erőforrásaitokra pályáznak! Az a legjobb, ha összeálltok, talán építetek egy saját kisvárost, aztán falakat húztok köré, így „mások” nem kaparinthatnak meg benneteket. Nem láttok! Sötétség van! Fegyvereik lehetnek, utánatok eredhetnek. Nem tudhatjátok pontosan. Nem látjátok őket.

Évszázadok, vagy talán évezredek óta ez a példázat ábrázolja a bolygó tudatosságát. Elkülönültetek, egyesültetek, védekeztetek. Mások, akik valóban a sötétben voltak, bármilyen olyan földet meghódítottak, amelyet az erejükkel le tudtak rohanni.

Ebben a sötét szobában, hirtelen megjelenik egy megvilágosodó, egy idősebb lélek. Meggyújt egy gyufát. Namármost, a gyufa nem teremt sok világosságot, de ha egy teljesen sötét szobában vagytok, akkor egy kis fény is hosszú utat tesz meg. Hirtelen a szoba megváltozik. Nincs világossággal telítve ugyan, de homályosan elkezdhettek látni magatok körül. Először láthatjátok meg a szomszédaitokat! Pont olyanok, mint ti – félnek! Rövidesen az emberek elkezdik ledönteni a falakat, megtörik a kört és abbahagyják azt, hogy csak a családjuk kezét fogják. Helyette találnak másokat, hogy tartsák a kezeiket, majd azok is találnak más köröket, ahogyan azok is szintúgy...

Sokan tudni akarják, hogy honnan is jön a fény. Még csak a nevét sem tudják a gyufahordozónak, nem igaz? Volt a gyufahordozónak tanítása? Nem. Volt a gyufahordozónak olyan szervezete, ahová csatlakozni, vagy, amit hirdetni lehet? Nem. Milyen volt a gyufahordozónak? Fénye! Sokan még többet akarnak belőle. Ők a gyufahordozóra tekintenek és azt mondják, hogy: „Megoszthatjuk a gyufád tüzét?”. A válasz igen és hirtelen még több fény lesz. Mások aztán mennek és megosztják a fényüket a saját gyufáikból. Minden gyufával több világosság lesz és most már sokan láthatják tisztán egymást. A fénnyel egyáltalán nincs semmilyen ok a félelemre. A sötétség elillan.

Ez a bolygón lévő fény tudatosságának a hasonlata. Lassan növekszik. 20 évvel ezelőtt adtuk át nektek ezt a történetet. Azért akkor tettük, mert tudtunk a mai nap lehetőségéről, és a csatátokról a sötétséggel.

Ragyogjátok a fényeteket azáltal, ahogyan erre reagáltok és maradjatok kívül a félelmen. Az egész világ világosabb lesz miatta. A sötétség, a járvány és semmilyen más sötét dolog sem tudja túlélni a fényeteket! Ez annak az időnek az igazsága, amire vártatok. Az szeretném, hogy ha hazavinnétek magatokkal ezt az elvet. Eléggé mélyenszántó, nem igaz?

Mondtam nektek, hogy érkezik és itt is van. Foglalkozzatok vele kedveseim. Éppen most mondtam el, hogy hogyan. Ti nyeritek meg a csatát. Ne nézzetek híreket önmagatok visszaigazolására, mert az csak meg fog félemlíteni benneteket. Végül is, ez az ő munkájuk. Értsétek meg ezt és legyetek bölcsek a változás idején.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2014. 10. 11.