Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Az egyik dolog, amiről ma este beszélni szeretnék, és ami oly sokat jelent az emberiség evolúciója szempontjából az az, hogy mi is fog történni a testetekkel. Szeretném áttekinteni veletek, hogy milyen is az a test, amely az eredeti lehetőségének csupán a körülbelüli egyharmadával működik. A mostani életetekben annyi minden van a testetekben, amit gondnak neveznénk. Majdnem olyan, mintha a test tenne veletek mindenfélét. Ám nem így van, inkább tőletek külön teszi ezt, mivel nem rendelkeztek a tudatos gondolataitok és a sejtszerkezetetek műveletei közötti híddal. (Kryon mosolyog)

A fizikai síkon mindenféle betegségeket kaptok el, ezekkel küzdötök az egészségetek érdekében egész életeteken keresztül. Mi a jó számotokra, és mi nem? Genetikailag módosított ételt vesztek-e magatokhoz, ha igen, ez mit okozhat, hogyan hathat rátok? Mindez ki fogja javítani önmagát kedveseim, egy olyan testben, amely továbbfejlődik, és úgy tudatosan, mint sejtszinten is tudni fogja, hogy mi zajlik benne. Véleményt tudtok majd alkotni az ételekről: bementek a boltba, érzékelni fogjátok a rezgését, és ez alapján vagy elfogadjátok, vagy pedig elutasítjátok azt. El tudjátok-e képzelni, hogy ez mit tesz majd a termelők forgalmával? (Kryon nevet) Amikor majd az emberek egyszerűen nem veszik meg az árut, mert az intuíciójukra hallgattak? Ennek lesz ám hatása – egy nagyon is 3D-s hatása! Végighullámzik egészen a termelő energiáján, tulajdonságain, tervein. Képzeljétek csak el – ez az emberi evolúció.

Vajon mi a helyzet a többi dologgal, amely nem megfelelően működik a testben, amelyeket nem tudtok ellenőrizni vagy hatni rájuk, csak együtt kell élnetek velük? Ez is mind változik. Már elmondtuk, hogy az intuíciótok élesedni fog. Lassan elkezditek meglátni a kapcsolatot az agy, a szív és az intuitív érzék között. Elkezditek felismerni, hogy a test rendszere sokkal nagyobb szabásúbb annál, mint amit a tudósok állítottak eddig. Ezzel nem a tudományt hibáztatom. A tudomány a tőle telhető legjobbat teszi, hogy a legjobbat nyújtsa nektek a biológia működése szempontjából. Orvosok és ápolók, a tőlük telhető legjobb képzést kapják. Ám kedveseim, én azt mondom nektek, hogy nem tudják, amit nem tudnak, és ez nem az ő hibájuk. Ahogy az emberi lények elkezdenek fejlődni és haladni, az első dolog, amire szert tesznek, az a bölcsesség lesz – amit továbbra is tudatosság váltásnak, felemelkedésnek fogalmaztok meg a saját magatok számára. Szeretném, ha készek lennétek megérteni, hogy a test sejtjei kezdenek el megváltozni.

Tegnap este a sejtszintű tudatosságról beszéltünk, ez is mind ennek a része. Ám van egy olyan nagy dolog, amiről még sohasem mondtunk nektek semmit. Vannak köztetek olyanok, akiket zavar az, ha valamit nem tudnak irányítani. Öreg lélek, csodálatos dolog, hogy olyan Akashátok van, amely emlékszik. Viszont ha olyan testtel rendelkeztek, ami 33%-on működik, akkor nem tudjátok irányítani azt, hogy mit is adjon nektek... és bizony van, amikor azt adja nektek, amit úgy hívunk: előző életbeli trauma.

Mikor történt az legutóbb, hogy megöltek benneteket, és ez hogyan befolyásolja a mostani életeteket? Nincs irányítás. Aludni tértek, álmodtok, néha különösen felkavaró dolgokról, időnként ezek visszatérő álmok. Szeretnétek tudni, hogy honnan jönnek ezek. Az Akashából jövő energiát akarjátok látni – ez az elmúlt élet, vagy az azelőtti – egy rövid élettartam, amikor valami történt. Ez veletek marad, hozzád tapad, nem tudjátok irányítani. Elmentek egy előző életeket feltáró látóhoz, akinek nem véletlenül van ilyen adottsága, hanem azért, hogy segítse az embereket. Ha ez a látó helyes információval tud szolgálni, akkor segíteni tud nektek, hogy ti is meglássátok és elengedjétek. Ekkor pedig képesek lesztek újraírni azt, amit a múltban történt.

A bolygó legjobb gyógyítási módszerei – ahogy pár hete is elmondtuk nektek – nem kémiai alapokon nyugszanak, hanem az energián. Az energia, amiről jórészt beszélünk, a tudás, a bölcsesség és a tudatosság energiája. Amikor felfedeztek és megismertek valamit, akkor kijavíthatjátok és újraprogramozhatjátok azt.

A mai nap folyamán tanultatok a kopogtatásról, egy kicsit a dekódolásról – szó szerint a testbeszédről tanultatok. Beszéltek a sejtszerkezetetekhez, az segít nektek azzal, hogy válaszol. Megtanultok dolgokat, meggyógyítjátok magatokat, és mehettek is. Vannak köztetek, akik kétségbeesnek, mert tudjátok az igazságot, és mégsem tudtok hozzáférni. Tudjátok, hogy hogyan lehet megváltoztatni azt, ami bennetek van, azt, amit meg akartok változtatni, és mégsem tudtok hozzáférni. Ha ez te vagy, aki itt vagy a mai napon, akkor azt mondom, hogy éppen ezért vagy itt – mert hírem van a számodra. Jókor jöttél, jó időben.

Teszek egy ígéretet: hozzá fogtok férni, mert kéritek, mert ez az energia támogatja ezt. Ne harcoljatok ellene, ne próbáljátok mindenáron megérteni, és csak mondjátok ezt a megerősítést: „Istenem, köszönöm azt a kapcsolódást, amit ma adtál, mert mostantól fogva minden más lesz. Én irányítok.”

Ez a fejlődésetek. A puszta tény, hogy kéritek, megteremti a megoldás energiáját. Magának a tudatnak az elismerése, hogy képesek vagytok rá, egy reakciót teremt meg: a testi tudatosságot. Nem kell küzdentek vele, nem kell semmit sem csinálnotok, csupán el kell fogadjátok, hogy ez ott van.

Álljatok meg velem egy pillanatra – még mielőtt olyan híreket adnék át, amiket eddig még sohasem – és ünnepeljétek meg az öreg lélek erejét, a szinkronicitás azon szépségét, amely egy ilyen közösségbe helyezett titeket, hogy egy olyan családtagot hallgass, aki kedélyesen elcseveg veletek a jó hírről. (Kryon mosoly)

Nem számít, hogy mivel szembesültök éppen a bolygón, vagy hogy mit mondanak a hírekben – minden veletek kezdődik. Nem a naggyal kezdődik és az megy lefelé, hanem a kicsivel kezdődik és az megy felfelé. Egyenként, az emberek meg fognak változni. Az eredmény nagyszerűbb bölcsesség, ételek, elvek és állásfoglalások elfogadása vagy elutasítása lesz. Ahogy ez világszerte történni kezd, és végül történni fog, egyszer csak, amikor bekapcsoljátok a híreket, nem azzal fogtok találkozni, amivel most. Türelmetlenek vagytok. Amikor azt mondom: Új energia jön! – ti bekapcsoljátok a tévét, és azt mondjátok: „Nem látom!” Nem értitek, hogy ti vezetitek ezt be azzal, amit ma tesztek, nem pedig az, amit a tévékészüléketek tesz. A mai változásotok hatással lesz másokra holnap, azoké pedig szintén, holnapután, és így tovább. A bolygó lassan változik. A szociológusok elmondhatják nektek, hogy az emberiség jelenléte alatt csupán négy nagy változás történt, és mind azáltal, amit az emberek tettek. Ilyen lassan történik ez a számukra. A csoportokban történő emberi viselkedést tanulmányozzák. Ez az üzenet azonban arról is szól, hogy a változások most nem ilyen lassan fognak bekövetkezni, mert az átkalibrálásotok részeként, a változások is felgyorsulnak.

Azonban térjünk vissza az Akashához. Min mentél keresztül öreg lélek? Megmondom neked az igazat: mindenen. Mondj bármit, biztos lehetsz benne, hogy megtapasztaltad már. Bármit! Mégpedig azért, mert az emberi lét annyi mindent magába foglal, különösen a régi energiában, amikor nem voltatok a birtokában a mai kényelmeteknek, valamint a tudásotoknak az egészség és orvoslás terén. Nos, elmondtuk már korábban, hogy az emberek általában Akasha csoportokban inkarnálódnak újra. Karmikus csoportoknak neveztétek ezt, de mivel mi feloldjuk a karmikus energiát – az öreg léleknek nincs már erre szüksége – inkább Akasha csoportoknak hívjuk őket. Általában ugyanazokra a helyekre reinkarnálódtok, ugyanazokba a családokba egy bizonyos ideig, majd később továbbléptek.

Vajon mi okozza, hogy egy kanadai kisvárosban élj? Persze közületek nem mindannyian teszik ezt, de én tudom, hogy ki van jelen: a helybeliekhez szólok. Na vajon mi? Hányan érzitek azt, hogy első telepesek voltatok itt? Vagy menjünk még korábbra... hányan műveltétek itt a földet az ősökként? S ha ezek közül valók vagytok, akkor valamire, amit tegnap este mondtam, emlékeztetni szeretnélek titeket: hány gyermeket veszítettek el? A telepesek egy közös vonásaként, mi volt a reakciótok erre? Megjelenik-e ez öreg lélek, az álmaidban? Látjátok, az öreg lélek ébredni kezd és érzékenyebbé válik. Itt van a jó hír a számotokra: tudunk erről, a test tud erről, a bölcsesség és elfogadás többdimenziós határát lépitek át. Ahogy a test okosabbá válik, ebben a folyamatban nagyobb mentális egészséget is nyújt számotokra. A mód, ahogyan ezt teszi az az, hogy, bár nem automatikusan, de egy újfajta hatalmat ad a számotokra ahhoz, hogy egy új fogalmat válasszatok: az „Akasha szűrését”. Ez azt jelenti, hogy irányíthatjátok azt, ami az Akashából érkezik.

Mit is jelent ez? Ha van egy olyan kellemetlen emlék, ami hatással van az életetek, akkor csak annyit kell tennetek, hogy nyugtázzátok azt a testetekkel és mondjátok, hogy: „Nem kívánok birtokában lenni ennek az emléknek, mert kihat a mostani életemre.” A testetek, a Veleszületett, a sejtszerkezetetek, mind ti vagytok, nem pedig egy másik entitás. Az Akashátok nem máshol van, vagy nem másvalaki nyomkodja a gombokat a számotokra. De 30-33%-os működéssel úgy érzed, hogy igen, így van? Nem tudjátok irányítani az álmaitokat, az energiátokat, van az olyan szokásotokat, ami az elmúlt életekből ered. Vannak dolgok, amikre azért reagáltok ma, mert befejezetlen ügyeitek vannak a múltban. Ezek egyike sem helyénvaló az öreg lélek számára, aki növekszik a bölcsességben! Nem kell, hogy ez tovább zavarjon titeket!

Óh, micsoda jó hír ez! Értitek, amit mondok? Ti lehettek az irányítók, és ennek kezdeteként az Akasha szűrők felett vehetitek át az irányítást. Persze lesznek, akik továbbra is álmodnak majd, és megkérdezhetitek: „Mikor szabadulhatok meg ezektől?” Ez a tudatalattitokból jön kedveseim, a dualitásotok próbál meg hozzátok férkőzni. (Kryon nevet) Ez a választásotok, mindig is az volt. A sötétség és világosság tudása a tiétek, és hogy melyiket is választjátok, és melyikkel dolgoztok, annak nincs köze az Akashátokhoz.

Olyan sok minden, ami vagytok, azon alapszik, akik voltatok – és bizony képesek lesztek „összetakarítani magatok után” (Kryon mosolyog), amikor az előző életekből eredő nem megfelelő dolgoktól megszabadultok. Akasha szűrés: „Óh, Kryon, hogyan csináljam, hol csináljam, hogyan kezdjem?” A válasz: igen! Az első számú, de egyben örökérvényű: hisztek benne? A kettes számú: ha hisztek benne, akkor képesek lesztek megváltoztatni. A valóságotokként tudatosítjátok. Ha elkezdtek dolgozni vele – ugyanúgy működik az Akasha szűrés is, ahogy az Akasha kiaknázása. Úgy kezdtek el beszélni a testetekhez, mintha az a barátotok volna – mert az is. Jobban fog működni, mint valaha – mert ezt teszi. Tudatosabban – mert az. A sejtek figyelnek rátok – mert ezt teszik. Az Akashátok a saját DNS-etek többdimenziós része.

Építsétek fel a megerősítéseiteket, és mondjátok el őket, amikor csak akarjátok! Mondjátok őket saját magatoknak! Csak mondjátok egyszerűen, hogy: „Kedves Akasha, bölcsesség és felemelkedés által hatalmunk van afölött, ami zavar bennünket, és afölött, ami nem.” Beszéljetek többes szám első személyben, ne pedig második vagy harmadik személyben! „Most szűrni fogjuk az Akashánkat, láss el engem azokkal a dolgokkal, amiket tudnom kell, és küldd el azokat, amiket nem.” Ahelyett, hogy kontrollálhatatlan érzések, gondolatok és energiák folyamatos sorozatának a céltáblája legyetek, amik életformáló módon zavarnak benneteket, most már a kezetekben van az irányítás. Mint majdnem minden más, ez is újdonság. Nem biztos, hogy azonnal tudni fogjátok, hogy hogyan is dolgozzatok vele. Van, akinek menni fog, van, akinek nem, mert mindenki egyedülálló múlttal rendelkezik. Vannak olyan öreg lelkek a szobában, akik, ahogyan kilépnek innen, máris máshogy fogják magukat érezni, és rögtön eredményesen alkalmazni is fogják. Vannak olyanok is, akik most hozzák szintre magukat. Nagyon öreg lelkek, ám csak most tanulják a folyamatot, az érzéseket, és nekik hosszabb időre lesz szükségük. Ne vegyétek tragikusan, ha nem tudtok azonnali eredményeket produkálni! Milyen emberi gondolkodás ez! Adjatok időt magatoknak!

Az ősök különböző bölcsességeinek volt egy közös vonása: máshogy tekintettek az időre. Nem volt semmi olyan modern eszközük, mint amikkel ti rendelkeztek. Ha kommunikálni akartak az ország másik részében élő barátjukkal, írtak egy üzenetet, és több hónapba telt, amíg erre válasz érkezett. Micsoda rendszer és hogy szerették! (Kryon nevet) Ők megértették, hogy a minőség időigényes. Ez volt az ősök birtokában, és bennetek is ott van. S mivel ti vagytok a saját őseitek, nincs vajon itt az ideje, hogy ne csak szűrjétek az Akashátokat, hanem tegyetek akár valami proaktív dolgot is? Hívjátok elő azokat a dolgokat, amiket szükséges tudnotok, amik kiemelkedőek, mivel pozitívak, megmentették az életeteket, békét és kényelmet teremtettek számotokra – és Istentől származtak!

Ez a mai este üzenete. A spirituális bölcsesség és felemelkedés épp csak elkezdődött a bolygón. Az öreg lelkek értik meg először, ők tanítják meg másoknak. Ez a kezdet, egy kis időbe fog telni, és most először adjuk át ezt az információt, ami erre a csoportra, erre az időpontra, erre a helyre várt. Gondoljatok csak bele! A dolgok nem mindig azok, amiknek hiszitek őket.

Örömkönnyeket hullatunk, hogy elérkeztetek erre a pontra, amikor is végre elkezdhetjük átadni az igazság azon magjait nektek, amelyek változást hoznak az életetekbe. Megváltozva hagyjátok el ezt a helyet!

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2015. 01. 25.